Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:33 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Следваща
 Райс Райс Райс !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
вуцан-главан и мболи отиват в ман юн в замяна при нас идват бербатов и съра :D

Съб Апр 17, 2010 7:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
atm написа:
вуцан-главан и мболи отиват в ман юн в замяна при нас идват бербатов и съра :D

Неможе ли само съра :?: :D

Съб Апр 17, 2010 7:49 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Съра и той е изперкал не ни трябва!Кажете ми какъв малоумник трябва да си да вземеш Берба за 30 млн и да дадеш Тевес :lol: :lol: :lol: :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Апр 17, 2010 9:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
малко измествате темата ама с удоволствие ще поспоря в нова такава относно Бербатов и качествата му на футболист. Манчо са като мухи без глави и не знаят какво правят всичките ама все нащо момче им е виновно. сасъд за всички хейтъри журналя

Съб Апр 17, 2010 9:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
малко измествате темата ама с удоволствие ще поспоря в нова такава относно Бербатов и качествата му на футболист. Манчо са като мухи без глави и не знаят какво правят всичките ама все нащо момче им е виновно. сасъд за всички хейтъри журналя

И аз така мисля , имат слаба халфова линия - Керик , Парк , Гибсън , Валенсия са или твърде млади , или нямат класа , а Гигс и Скоулс са старци вече , единствено Нани има стабилни качества , но е на приливи и отливи ; и се вижда , че без Руни са гола вода и нашият винаги обира пешкира :roll:

Съб Апр 17, 2010 11:35 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
makaveli написа:

И аз така мисля , имат слаба халфова линия - Керик , Парк , Гибсън , Валенсия са или твърде млади , или нямат класа , а Гигс и Скоулс са старци вече , единствено Нани има стабилни качества , но е на приливи и отливи ; и се вижда , че без Руни са гола вода и нашият винаги обира пешкира :roll:

За Карик не съм съгласен. Той е най-качествения им халф. Парк и Гибсън са тичачи и публиката ги харесва. Валенсиа скоро време ще стане един от най-добрите дясни крила. За Гигс и Скоулс си прав.
Но да бъдем честни - Бербатов играе незадоволитенло за Юнайтед. Прекалено много пропуски и прекалено малко тичане. Лично аз бях на "Олд Трафорд" на мача им срещу Портсмут (5:0, Митко вкара един гол) и като че ли не му се играе. Дори и при гола не се усмихна.
Дано да си върне отличната форма от която го познаваме.

Съб Апр 17, 2010 1:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе глупаци,що разваляте темата на човека заради някви мангал юнайтед ? дайте ми права да трия :twisted:

Съб Апр 17, 2010 8:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия близо до нов голям трансфер, Ман Юнайтед вече 5 пъти гледа М'Боли

Най-старият столичен клуб Славия е пред поредния си трансфер на играч в голям европейски клуб. Става въпрос за френския вратар на отбора Райс М'Боли. Както е известно, вчера скаутът на английския колос Манчестър Юнайтед Будимир Вуячич дойде лично да наблюдава изявите на тъмнокожия страж в шампионатния мач с Черно море (1:0). В интервю пред Sportal.bg босът на "белите" Венцеслав Стефанов заяви, че не за първи път човекът на сър Алекс Фъргюсън гледа под лупа изявите на 23-годишния вратар.

"Може би за четвърти или пети път Вуячич е тук и наблюдава нашия вратар. Райс е много талантливо момче, което през целия сезон показва отлични игри на вратата ни и заслужено си спечели интереса от толко високо ниво. Не случайно той ще бъде и на Световното първенство в ЮАР с отбора на Алжир. Освен за Манчестър Юнайтед, вчера имаше скаути, които гледаха за някои от турските грандове, тук бе и човек на Стяуа, а имаше хора и от Германия. Става дума за известни клубове от Бундеслигата", сподели Стефанов.

Президентът на седемкратните шампиони допълни, че е спокоен за вратарския пост в Славия, дори много стабилният М'Боли да бъде трансфериран в голям клуб. Стефанов даде кредит на доверие на бившия страж на "Спартак" (Плевен) Емил Петров, както и на младата "бяла" надежда Стефано Кунчев. "Продажбата на Райс ще се състои евентуално след края на настоящия сезон. Кой би ни пазил след това? Спокойни сме по този въпрос. Имаме Емо Петров, имаме Стефано", коментира Стефанов.

Преди малко повече от година Славия направи сензационен трансфер като младият вратар на тима Марио Кирев бе продаден на италианския гигант Ювентус.

Нед Апр 18, 2010 1:48 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Уви явно за другия сезон ще загубим Райс.Тежка загуба - блестящ вратар спечелил ни доста точки през сезона.

Нед Апр 18, 2010 6:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да го взимаме за заместник на Саар ! :lol:

Аз също съм готов да споря с всеки българин с това заслужава ли ИГРАЧЪТ Димитър Бербатов да носи фланелката на Юнайтед. Твърдо не.

Нед Апр 18, 2010 9:03 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Следваща