Автор |
Съобщение |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
""Левски"" и "ЦСКА" се самоубиха, сега да отпаднат армейците и за купата.
_________________ BELI!
|
Нед Мар 28, 2010 7:49 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
още в следващия кръг може би ще стъпим на четвъртото място - усещат се загуби за ""Левски"" и "Миньор".
|
Нед Мар 28, 2010 11:39 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
с кой играят тия боклучари ?
Нед Мар 28, 2010 11:44 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
Едните са гост на "Литьекса" (които май ще станат шампиони), а говедата отиват на цаците.
|
Нед Мар 28, 2010 11:49 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
bodzhov_zv написа: Едните са гост на "Литьекса" (които май ще станат шампиони), а говедата отиват на цаците.
Рогатите няма да загубят от отбора на Балъков. Много ще им дойде, а и Черноморец взеха глътка въздух с първата си победа от много време насам.
На хартия подчовеците би трябвало да загубят в Ловеч, но се вижда, че първенството, ако не друго, е много оспорвано и нищо не се знае. Виждаме, че отборите между 3то и 10то място са с доста изравнени сили.
Не виждам как ще се добутаме до Европа. Полуфинал за купата и 5то място в класирането накрая на шампионата ще са малка стъпка напред. Разбира се, финал и 5то място ще е още по-добре, но май не е съвсем реално. За съжаление...
|
Пон Мар 29, 2010 10:25 am |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
мен ако питате,наи добрия вариант за нас е финал с ЦСКА за купата и ЦСКА да станат шампиони,така ние дори да не ги бием на финала ще играем за Лига Европа като финалист,тако мисля доколкото си спомям правилата?Разбира се че по добрия вариант е да вземем купата,но ако не ги бием на евентуален финал,по добре да стискаме палци да станат шампиони
|
Пон Мар 29, 2010 11:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не е така , ако чорбата направят дубъл (което няма как да стане), в Лига Европа ще играе 4-тия в А група , то говедата трябва да стискат палци ЦСКА да спечели купата, иначе няма Европа за тях  Да отпадат в Стара Загора и ние да си продължим най-добре 
|
Пон Мар 29, 2010 11:49 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Ако направят дубъл (което, съгласен съм, че няма как да стане), тогава в евротурнирите ще играе финалистът за купата. Четвъртият в първенството играе, ако те спечелят купата и са втори или трети в шампионата. Шантава система 
_________________ 1913
|
Пон Мар 29, 2010 11:53 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Божо написа: Ако направят дубъл (което, съгласен съм, че няма как да стане), тогава в евротурнирите ще играе финалистът за купата. Четвъртият в първенството играе, ако те спечелят купата и са втори или трети в шампионата. Шантава система 
Не съм сигурен , но може и така да е , все тая в крайна сметка, защото Латекса са си шампиони , ние да гледаме нас си 
|
Вто Мар 30, 2010 12:05 am |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Божо написа: Ако направят дубъл (което, съгласен съм, че няма как да стане), тогава в евротурнирите ще играе финалистът за купата. Четвъртият в първенството играе, ако те спечелят купата и са втори или трети в шампионата. Шантава система 
и аз така мисля,но сьм об'ркан,вече не знам как беше регламента,но си спомям че маи Пирин играха една година като финалист кадето паднаха от Левсски,понеже говедата станаха шампиони.Беше средата на 90 години,но знам ли нали всичко се мени?А чорбетата имат някакви теоретични шансове,имат мачове с Литекс и Буферите,а Литекс ни гостуват и играят с буферите,може да се завартят нещата....Не си мислете че искам Цска да е шампион,но ако ще е добре за нас .....?Ина4е за мен предпочитам Локото да станат шампиони,все пак последните 5-6 години са винаги в четворката и бяха на 1 победа от чампионска титла,но паднаха от "Левски" с 3-5...
|
Вто Мар 30, 2010 12:08 am |
|
 |
|