Кой да води Славия в сезона 2010/11 г.?
Кой да води Славия в сезона 2010/11 г.?
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Вуци и Кокала май вървят на караминьол.
|
Нед Май 16, 2010 8:18 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Вуци и Кокала май вървят на караминьол.
Остава и шампиони да станем 
_________________ 1913
|
Пон Май 17, 2010 12:00 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Kijani написа: 6то място, подобрение има поне по класиране. В играта има промяна- има борбеност, има хъс, който го нямаше.
Задължително оставане, провеждане от негова страна на подготовка, селекция и вече от следващия сезон може да правим грандиозни заключения. За 1 година промени доста неща- факт е това. А за 1 година, чудо не може да се надяваме да стане. Това е мнението ми. Дойде ли Велев е ще се молите Вуцов да се върне. Това е. ХАХАХа спри да пишеш глупости , вуцан ти проми мозъка май , 6то място невероятен напредък , паднахме от етрополе , говедата ни смазаха и двата мача , чорбата и те , своге си зеха точка и те от нас , поредните продадени мачове НЕВЕРОЯТЕН НАПРЕДЪК!!!!
борба и хъс имаше точно в 4 мача
|
Пон Май 17, 2010 9:02 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Death_Squad написа: Kijani написа: 6то място, подобрение има поне по класиране. В играта има промяна- има борбеност, има хъс, който го нямаше.
Задължително оставане, провеждане от негова страна на подготовка, селекция и вече от следващия сезон може да правим грандиозни заключения. За 1 година промени доста неща- факт е това. А за 1 година, чудо не може да се надяваме да стане. Това е мнението ми. Дойде ли Велев е ще се молите Вуцов да се върне. Това е. ХАХАХа спри да пишеш глупости , вуцан ти проми мозъка май , 6то място невероятен напредък , паднахме от етрополе , говедата ни смазаха и двата мача , чорбата и те , своге си зеха точка и те от нас , поредните продадени мачове НЕВЕРОЯТЕН НАПРЕДЪК!!!! борба и хъс имаше точно в 4 мача
Абсолютно съм съгласен. За съжаление има хора, които се подлъгват по някакви дребни статистики, които Вуцов изтъква в своя полза.
Който каквото иска да говори - аз за себе си знам, че това беше поредният сезон на ужасно слаба игра (изключваме домакинството на Черноморец и мача за купата с буферите), никакви успехи, тотален провал в мачовете с Витоша и ЦДНА, отпадане от отбор от Б група и малоумна загуба на точки от слаби съперници. А, да - и да не забравяме как се класирахме за 1/4 финал за купата - драмата с Вихрен.
Хъс имаше в няколко мача, в останалите видяхме тотално бездушие. Вили Вуцов е един прост самозванец, който нито има уменията, нито желанията да промени нещо. Той се бие в гърдите за неща, които нито е направил, нито се опитва да направи.
В момента не мога да предложа алтернатива, което означава, че по-добре Вуцов да остане. Поне докато не се появи добър вариант. Казвам "добър", а не "по-добър", защото по-зле от Вили май няма накъде.
|
Пон Май 17, 2010 10:14 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
аре бе, аре като ми е промил мозъците вади статистика и да почваме да сравняваме.
Къде съм написал, че той е Моуриньо? Но е 100 пъти по-добре да остане на фона на това което беше да речем при стевица, който не знаеше пък хептен къде се намира.
Продаденият мач нали знаеш че не зависи от вуцов ? Говори си и Венци ..
Вторият полусезон 1 загуба имаме и то от говедата и то с такъв смешен състав, нон стоп с проблеми, контузии и наказания.
1000 пъти по-добре да се продължи така с работата, отколкото да се връщаме на нивото от преди.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Май 17, 2010 10:59 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Май забравяш мачовете с цдна и майните а ? Аре стига сте го вдигали в култ тоя вуцов , толкова плюеш Стевица в дербитата с говеда и прасета поне играеха хубаво , бихме литекс , локо ..
мене победи над монтана и берое не ме топлят 6то или 9то място същия хуй , тфа беше най слабото първенство от години и ние пак сме пълен провал , за купата някфи смешници имаше и ние пак отпаднахме ...
|
Пон Май 17, 2010 1:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Death_Squad , мислиш ли че Вили е искал да лягаме на Локо (Пловдив) ? Аз не мисля така , наредено му е било от Венци , друг е въпросът , че би било достойно да тегли една майна на Дебелака и да подаде оставка , ама явно не му е стискало ... Вуцов не е перфектен , прави много грешки , но едно идване на Кокала пък вече ще е тотално падение и трагедия . Недейте да изтъквате , че Велев е станал шампион , защото то стана въпреки него - помните ли мача на говедата с ЦСКА ,където пусна Гонзо и Йовов , които въобще не бяха възстановени и после до 30-та минута и двамата бяха принудително заменени ... Едва тогава "Левски" заигра добре и победи - ето това е типичен пример за идиотията на Кокала 
|
Пон Май 17, 2010 2:03 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Определено Вуцов е по малкото зло от Кокала.
|
Пон Май 17, 2010 2:11 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Май забравяш мачовете с цдна и майните а ? Аре стига сте го вдигали в култ тоя вуцов , толкова плюеш Стевица в дербитата с говеда и прасета поне играеха хубаво , бихме литекс , локо ..
мене победи над монтана и берое не ме топлят 6то или 9то място същия хуй , тфа беше най слабото първенство от години и ние пак сме пълен провал , за купата някфи смешници имаше и ние пак отпаднахме ...
В 1 друг коментар бях писал и тук ще го напиша- ЦДНА мача на Армията- ние зверски слаби, но първия им гол се играе с пребиване на фала до гол?! На нашия стадион- дузпата знаеш каква беше. С майните мача ти казах, обърни се към Венци.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Май 17, 2010 2:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на най-старият столичен клуб Славия Венцислав Стефанов даде интервю за Гонг, в което разкри, че има вероятност да се стигне до треньорска рокада, тъй като има разминаване с неговите изисквания към сегашният екип на Велислав Вуцов.
„Оценявам представянето на отбора като добро, давам им оценка добър четири. Имахме възможност да направим нещо по-добро. Пропуснахме класирането за купата, разбира се има и подобрения, но има и неща, които не ми харесват,” коментира Стефанов.
„Имам някой изисквания към сегашното треньорско ръководство за следващата година. Велислав Вуцов каза, че не съгласен с тях и по всяка вероятност може и да потърся нов треньор. Още през миналата седмица разговарях с Велислав и оттогава едва ли ще настъпят някакви промени. От следващия сезон, имайки в предвид каква е ситуацията в държавата ни, ще намаля бюджета и съответно в тима ще играят футболисти с по-малки финансови изисквания. Ще настоявам да се дава шанс на момчетата от школата, защото смея да твърдя, че имаме най-добрата школа в страната и не искам да чакам футболистите да станат на 25 години, за да разчитам на тях. Следващия сезон целта ще е категорично УЕФА и тук са ни разминаванията със сегашния треньор. Той казва, че това може да се постигне само с опитни футболисти и с повече средства, докато аз съм на мнение, че е постижимо, като давам за пример Берое,” разясни ситуацията около треньорския пост босът на „белите”.
Относно евентуален трансфер на вратаря на тима Райс Мболи, след няколкодневните му проби в Манчестър Юнайтед, президентът на Славия заяви, че всички в Юнайтед са много доволни от представянето на алжиреца: „Разговарях с Джим, Сър Алекс, Видич и Бербатов, които се изказаха много ласкаво за момчето, но на този етап се изчаква дали ще влезе правилото за девет от осемнайсетте в стартовите състави да са от Острова. Това би било пречка за преминаването му в Юнайтед. Разбира се, има практика при английските отбори да подписват договори и след това да преотстъпват дадения футболист на друг отбор. Нюкасъл също се обаждат да питат за Мболи, тъй като треньорът е много близък с Фъргюсън. Убеден съм, че Райс ще играе в голям отбор.”
Стефанов взе отношение и по директните нападки на кмета на град Мездра Иван Аспарухов, който обвини Славия и Берое, че са „дали” домакинските си мачове съответно на Локомотив Пловдив и Сливен, и поради тази причина Локомотив Мездра изпадна от елита. „Сигурно господин Аспарухов е точен и коректен човек, но не е в час по много неща. Много слуша хората от ръководството на клуба. Ако в Локо Мездра последните две години играеха по-малко тото и не караха футболистите да участват в какво ли не, нямаше да се стигне до там. Те сума ти мачове изиграха с единствената мисъл за тотото, сега Славия и Берое им виновни. Пълни глупости,” завърши Стефанов.
Вили е 1000 процента аут.
|
Пон Май 17, 2010 3:44 pm |
|
 |
|