Лятна подготовка сезон 2010/2011
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Разбихме ги 3:0.Дани Пеев,Илиев и Жу.
|
Сря Юли 07, 2010 7:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Илийката прави фурор дотук в контролите , дано той и Алберони нямат проблемите , които ги преследваха последния полусезон 
|
Сря Юли 07, 2010 7:57 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
Междувременно Славия уреди още една контрола по време на подготовката в Банско. Утре сутринта „белите” ще премерят сили с Пирин Разлог. Мачът ще се играе в Белица от 11 часа. В мача ще участват футболистите с по-малко игрово време до този момент и ще бъдат водени от помощник треньора Николай Митев.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Юли 09, 2010 1:14 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Илия Илиев: Емил Велев ни дава свобода
Новите са много добри, твърди халфът на Славия
Халфът на Славия Илия Илиев е един от най-добре представящите се играчи на белите в контролите. Той успя да се разпише в мачовете с Локомотив (Пд) и Чавдар (Етр). Илиев имаше проблеми със стария си клуб Сливен, но вече изцяло е на разположение на Славия. След 6-месечно отсъствие от терените заради юридически пречки сега Илиев е мотивиран повече отвсякога за успехи с бялата фланелка.
- Как върви подготовката на Славия, получават ли се нещата, които искате?
- Всичко е наред, нещата вървят по план. Готвим се много сериозно. Натоварванията са тежки, но свикнахме с тях. В началото бе по-трудно, сега никой не се оплаква. Сериозните тренировки и натоварвания ще ни бъдат от полза в предстоящия сезон. Изиграхме и няколко контроли, като тази срещу Локомотив (Пд) бе много добра. Надиграхме ги и ги победихме убедително.
- Доволен ли сте от играта си?
- Засега съм доволен. Старая се да показвам най-доброто, което мога, но има какво още да покажа. В подготвителния период винаги се залага повече на физическата подготовка. След началото на първенството ще видим какво сме свършили на тези лагери. Надявам се в предстоящите официални мачове да играем още по-добре, отколкото в контролите.
- Успяхте да се разпишете срещу Чавдар и Локомотив (Пд), радва ли това?
- Да, радостен съм, че вкарах, но това не е най-важното. Не съм си го поставял за цел, но просто се оказах на правилното място и в двата случая. Срещу Локо имах два шанса, реализирах единия. Дано формата ми се подобрява в течение на мачовете.
- Отрази ли ви се негативно дългото отсъствие от терена?
- Няма как да не се отрази. Все пак 6 месеца не играх в официални мачове. Формата ми спадна, но с тези контроли си я връщам и се надявам да съм 100% готов за старта на първенството. Тренирах усилено и гледах мачовете отстрани. Сега вече всичко е наред.
- Ще ви видим ли в игра в първите официални мачове, уредихте ли всичко със Сливен и Славия?
- Да, няма да има проблем да играя. Договорът ми със Сливен изтече и вече не съм обвързан с този клуб. Ще се съсредоточа изцяло върху изявите си с бялата фланелка.
- Ще успеете ли да се преборите с конкуренцията за титулярно място в Славия?
- Ще видим, надявам се. Раздавам се максимално в тренировките и контролите, другите също го правят. Накрая Емил Велев ще реши на кого да гласува доверие. Наистина има голяма конкуренция, но това e добре за отбора, а и за самите футболисти. Конкуренцията ражда качеството, дано Славия спечели от това.
- На кой пост се чувствате най-добре на терена?
- Най-комфортно ми е да игрaя зад централния нападател. Добре се чувствам и като вътрешен халф.Мога да играя навсякъде, където е необходимо. Треньорът ще прецени къде ще съм най-полезен, но на какъвто и пост да ме сложи, аз съм длъжен да се представя добре.
- Какво е мнението ви за новите попълнения?
- Всички са добри футболисти и неслучайно са в Славия. С тяхното привличане качеството на играта трябва да се вдигне още повече. Надявам се бързо да паснат на отбора и с тяхна помощ Славия да изиграе много силни мачове. Могат да помогнат, дано се справят.
- В групата на Славия има и доста млади момчета. Как се справят те с тренировките и мачовете?
- Виждам старание у всички. Представят се доста добре и демонстрират качества. Раздават се и в тренировките, и по време на контролите. Емил Велев знае как да работи с младите и след това да ги налага в отбора. Имат потенциал, от тях зависи дали ще успеят да го развият.
- Какво най-вече цели да промени треньорът, кое е различното?
- Като всеки треньор и Велев има собствени виждания за футбола. Стилът му на работа е добър за нас, защото ни дава повече свобода на терена. Засега е доволен от нашето представяне. Всички момчета се стараят и се раздават. Изпълняваме указанията му, дано това доведе до успешни резултати в първенството.
- По-добра ли ще е Славия през новия сезон?
- Това зависи от самите нас и от никой друг. Още е рано да се каже, защото сме в период на подготовка. Въпреки това усещам, че ще се представим още по-добре от миналата година.
- Започвате първенството с мач срещу Калиакра. Какво очаквате от тази първа среща?
- Калиакра е новак в "А" група и ще иска да се докаже в първите мачове. Ние обаче не би трябвало да имаме проблеми с този отбор. Домакински мач срещу един от новаците, който на всяка цена трябва да спечелим. Длъжни сме да започнем с 3 точки.
- Наблюдавахте ли изявите на вашия съотборник Райс Мболи с националната фланелка на Алжир?
- Да, всички гледахме мачовете му. Райс е великолепен вратар. Казвал съм му няколко пъти, че той и Георги Петков са най-добрите в България. Вероятността Мболи да остане в Славия няма и 1%.
Тодор Петров
|
Пет Юли 09, 2010 1:27 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
К'во стана с контролата днеска бе  ?
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Юли 09, 2010 11:36 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Напрадателят ще мине обстоен преглед в София
Нападателят на Славия Жуниньо тази сутрин се прибра в София, съобщи "Дарик". На бразилеца ще му бъде направен обстоен медицински преглед и снимка на десния глезен, който обърна преди три дни на една от тренировките на тима.
От лекарския екип се принудиха да направят снимката, за да изключат съмненията за счупване. Вчера Жуниньо пропусна тренировъчния ден и на крака му е поставена шина.
На базата от резултатите от направения преглед, ще се решава дали бразилецът да поднови тренировки или да му бъде дадена малка почивка, за да отшумят болките.
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Пет Юли 09, 2010 12:03 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Нова победа за Славия в контролите
Славия победи с 3:1 Пирин Разлог в третата си контрола по време на подготовката в Банско.
Емил Велев бе гласувал доверие на футболисти, които имат по-малко игрово време, и логично „белите” започнаха по-стъписано в началото. Първото положение бе за Пирин Разлог. Георгиев получи добра топка в наказателното поле на втора греда непокрит, но Зарев излезе и парира. В ответната атака „белите „ можеха да открият резултата, Божов изскочи отляво в наказателното поле, но стреля силно покрай вратата. В 22-та минута отново нападателят на „белите” бе изведен добре, но би много слабо и защитник изби от гол линията.
В 32-та минута резултатът бе открит в полза на Пирин Разлог като след изпълнение на пряк свободен удар топката рикошира в защитника на Славия Карасинкеров и изненада вратаря на „белите”. В последната минута на полувремето футболистът, който е на проби в състава на Емил Велев латвиецът Лауринас Римавичус, проби през средата и малко пред наказателното поле стреля с плътен шут и изравни резултата.
В началото на второто полувреме Емил Велев направи две смени, в игра се появиха Дениран и Алберони. Треньорът на Разлог направи също куп смени и Славия заигра много по-добре. В 52-та минута последва добро центриране на Рангелов отляво, Божов овладя в наказателното поле и вкара гол. След това попадение в игра се появиха Цачев, Павлов и Виктор Генев, като именно Павлов в 73-та минута направи добър пробив, пребори трима пусна надясно към Мечев, и той от границата на пенала технично стреля и прехвърли вратаря за 3:1.
След третото попадение двубоят, който се игра в Белица се доиграваше.
Славия: Зарев, Богданов, Рангелов (Дениран), Огнянов, Карасинкеров, Мартинов, Божов (Цачев), Римавичус (Алберони), Георгиев (Генев), Мечев, Ахмед (Павлов).
|
Пет Юли 09, 2010 12:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кокала бие наред.Даже и с резервите.
|
Пет Юли 09, 2010 12:43 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Кой е този пичага "Зарев"? 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пет Юли 09, 2010 1:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Vasko93 написа: Кой е този пичага "Зарев"? 
Резервният вратар на Локо Мездра 
|
Пет Юли 09, 2010 1:55 pm |
|
 |
|