"Лудогорец"-"Славия" (КБ)
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
2 
|
Съб Ное 20, 2010 2:58 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
72' Уникален пропуск на Георги Христов, след като нападателят бе изведен от Божов в нак. поле, понечи да стреля, но в последния момент Анев със сетни усилия изби в корнер.
Метъл Метъл............
|
Съб Ное 20, 2010 3:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Чакаме осминафинал на 4.12. срещу преодолим съперник.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 20, 2010 5:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Лудогорец: Съдийството повлия на крайния изход от мача със Славия
Старши треньорът на Лудогорец Разград Ивайло Петев поздрави отбора си, въпреки загубата от Славия за Купата, и заяви, че реферът Стефан Спасов определено е повлиял на играта.
„Играта не ме изненадва. Нашият отбор контролираше мача през цялото време. По много наивен начин допуснахме да ни вкарат два гола, което реши мача. Но свалям шапка на моите футболисти, които играха с хъс, не се предадоха, но явно не ни достига малко класа.
Отново имахме проблеми с отбелязването на попадения. Но доминирахме през цялата среща, това бе факт,” каза Петев.
„Не видях съдийство, днес имаше съдийство само към единия отбор, не към двата. Жалкото е, че загубихме, играта не отговаря на резултата.”
Президентът на Лудогорец Александър Александров също разкритикува рефера: „Получи се хубав празник, игра се футбол, достойно представяне на нашите футболисти. Не искам да коментирам съдийството, но не може да играят двата отбора футбол, и да се взимат такива решения. Първият гол от засада, ненужен червен картон, мисля, че само делегатът е видял това, и ще вземе мерки. Има толкова критики към Стефан Спасов, и той продължава... За мен мачът бе равностоен и съдийството повлия на крайния изход от срещата.”
Футболистът Ангел Гинев отбеляза:„Неприятна загуба, но това е футбола. През по-голямата част от мача, ние владеехме инициативата, но това е.”
Относно червения картон, който получи, Гинев обясни: „Много спорна ситуация. Момчето падна, исках да го предпазя, но бях на скорост, и неволно го закачих, но чак за червен картон е пресилено. Закачих го, но не бе нарочно.”
„Надявам се да влезем в А група, но има още много мачове, но всичко е пред нас, в наши ръце,” завърши Ангел Гинев.
|
Съб Ное 20, 2010 8:35 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Цялата им публика не спря да освирка съдиите още от началото ..Ако съдията е ощетил някой отбор - това сме ние!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Ное 20, 2010 8:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
seth написа: Viktor4o_Rs написа: Кокала реабилитира Йордан Петков
Капитанът на Славия ще се завърне сред титулярите срещу Лудогорец за Купата
Наставникът на Славия - Емил Велев ще реабилитира капитана на тима - Йордан Петков и ще включи отново сред титулярите опитния бранител за предстоящото в събота гостуване на втородивизионния Лудогец. Двубоят е от турнира за Купата на България, а защитникът на белите не игра в последния шампионатен мач срещу Монтана (3-2), тъй като Кокала реши да му даде почивка след безобразната дузпа, която футболистът направи срещу "Левски", довела в крайна сметка до равенство 2-2.
Петков ще се завърне отново в стартовия състав на столичани и защото срещу Монтана новоизлюпеният национал Виктор Генев получи пети жълт картон от началото на сезона, което автоматично ще доведе и до наказание да не играе в една среща. Не вярвам Велев да направи такава голяма грешка и да развали най-доброто, което направи за отбора през сезона (освен добрите резултати срещу софийските отбори).
И не я направи - БРАВО!
ВЪН продажните ОТРЕПКИ от СЛАВИЯ!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 20, 2010 11:03 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Kalkata написа: e nie si patuvame kajete startovia sastav v reisa tinia xaxax
 boys on tour 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Ное 20, 2010 11:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Супер екскурзийка стана , браво и на белите фенове дошли от Силистра, Севлиево и местните от Разград  Иначе играта ни не ми хареса особено , добре че имаме тоя уникален човек Ники Божов- той направи разликата  Много слаби Меси, Цачев и Метъл , иначе бразилецът и Галин Богданов се справиха много добре и ми харесват много повече от двойката бат Дана - Генев  Все пак радващо е , че подходиха сериозно и не допуснаха изненади , без кой знае каква игра си взехме победата , като пред Емо Петров нямаше почти никакви положения
Чакаме жребия в сряда , жалко че никой фаворит не отпадна , но това е...
Репортаж , за който не е гледал - http://ring.bg/video/60827234-1290275948.html
|
Нед Ное 21, 2010 12:00 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!
Всичко беше на ниво ! Само,дето не се запознахме....
Двама бяхме от Силистра,аз и сина ми,но с никой от агитката не се...как да кажа...не си поприказвахме...Просто вие сте една затворена общност и като че ли не допускате никой до себе си....А,с много се знаем по NICK-овете.Добре,че беше Васко Йотов,та да се почувствам част от вас...
Но..може би така е редно...знае ли човек ?!?!?!?!
САМО СЛАВИЯ !!!
ТОВА В НАЙ ВАЖНО... !!! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Ное 21, 2010 1:21 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Re: !!!
white_man написа: Всичко беше на ниво ! Само,дето не се запознахме.... Двама бяхме от Силистра,аз и сина ми,но с никой от агитката не се...как да кажа...не си поприказвахме...Просто вие сте една затворена общност и като че ли не допускате никой до себе си....А,с много се знаем по NICK-овете.Добре,че беше Васко Йотов,та да се почувствам част от вас... Но..може би така е редно...знае ли човек ?!?!?!?!
САМО СЛАВИЯ !!!
ТОВА В НАЙ ВАЖНО... !!! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО !!!
Пращай го твоят син да идва в София на мачове когато има възможност, на всики направи впечатление, че момчето подкрепяше отбора през целия мач !! А иначе точно за това е НКС и другите по улегнали фенове да приобщават феновете на Славия из цяла България...Ние не сме затворена общност, напротив...отворени сме към всеки, който иска да стане част от нас, но за да станеш се иска постоянство, иска се много ходене по мачове, отделяне всеки месец на не малка сума за да е интересно на трибуната и тнт., всички ви се зарадвахме много в това можеш да бъдеш сигурен ! И на теб и сина ти и на хората от Разград и на бате Бойко от Лом и тнт., на мен лично ми направи най-голямо впечатление възрастният господин от Разград, който беше дошъл на мача с костюм....от това си вадя изводи какво значи за него Славия и какво уважение изпитва към Славия !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 21, 2010 3:51 pm |
|
 |
|