Треньорски гайгер за март
Треньорски гайгер за март
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: Треньорски гайгер за март
Петър Александров може да стане старши треньор на любимия си отбор Славия, съобщи източник, близък до ръководството на клуба. Ръководството на „белите" мисли за смяна на сегашния наставник Емил Велев-Кокала заради незадоволителните резултати от началото на сезона. Въпреки че президентът на Славия Венцеслав Стефанов вече декларира, че Кокала остава начело на тима, в ръководството се обмислят и варианти за неговата смяна. Това ще стане факт, ако лошите резултати и перспективите пред отбора не се подобрят. На „Овча купел" отдавна мечтаят за място в евротурнирите, но амбициите почти винаги привършват далеч преди последните кръгове в „А" група.
Според запознати силният човек в най-стария столичен клуб Младен Михалев-Маджо е решен най-накрая да стегне отбор, който е в състояние да играе в Лига Европа след следващия шампионат. Освен помощник-треньора на Люцерн Петър Александров сред обсъжданите имена за евентуална смяна на Емил Велев фигурират и други българи, които работят в момента в чужбина, като Димитър Димитров - Херо, бившия наставник на Металург (Донецк) Николай Костов, както и сърби.
„Никой не ме е търсил и с абсолютно никого не съм говорил. Ако трябва да съм честен, от никого от България не съм имал запитване, откакто преминах към треньорството", заяви за "24 часа" Петър Александров, намерен в Швейцария за коментар по темата.
"Никога няма да забравя откъде съм тръгнал. Славия винаги ще остане отборът на моето сърце. С Венци Стефанов сме приятели. Но това е всичко. Мисля, че не е времето да спекулираме", добави асистентът на Люцерн.
Дебелака все повече започва да ми прилича на ПР-а на Славия, а не на силния човек, както много добре си знаем, че всъщност не е.
Сря Мар 30, 2011 11:32 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Той Маджо реши ли да играем в Европа, кой ще ни е наставник не е от толкова голямо значение  Петър Александров е славист, но няма опит, а Славия не е училище за треньори, Херо и Костов пък ми се струват нереални варианти, поредните спекулации са това. Но никак не е изключено да имаме нов треньор съвсем скоро ...
|
Сря Мар 30, 2011 12:15 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Той Маджо реши ли да играем в Европа, кой ще ни е наставник не е от толкова голямо значение  Петър Александров е славист, но няма опит, а Славия не е училище за треньори, Херо и Костов пък ми се струват нереални варианти, поредните спекулации са това. Но никак не е изключено да имаме нов треньор съвсем скоро ... ПО-ГОЛЯМО ГОВЕДО ОТ НЕГО НЯМА.ОЩЕ ДОКАТО ИГРАЕШЕ ПРИ НАС КАЗВАШЕ ЧЕ Е ЛЕВСКАР.И МНОГО ДРУГИ ИЗВЕСТНИ НАШИ ИГРАЧИ СА ЛЕВСКАРИ(от 80те та до днес)
|
Сря Мар 30, 2011 6:33 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
що говорим щуротии, не се училище и т.н. ...то футболистите ни за какво са? за професори или за да се върнат в 1ви клас? аз лично искам СЛАВИСТ,дреме ми дали е симпатизирал или не, важното е да знае какво е Славия, да е чуствал духа й, да си спомня великата публика
|
Сря Мар 30, 2011 8:04 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Какъв Маджо , кви 5 лева ?

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Мар 30, 2011 8:40 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
atm написа: що говорим щуротии, не се училище и т.н. ...то футболистите ни за какво са? за професори или за да се върнат в 1ви клас? аз лично искам СЛАВИСТ,дреме ми дали е симпатизирал или не, важното е да знае какво е Славия, да е чуствал духа й, да си спомня великата публика  той и сираков знае и е чуствал духа на великата публика 
|
Сря Мар 30, 2011 10:54 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Пепи Александров винаги е добре дошъл у дома. Най-силният играч, който е играл в Славия, откакто аз гледам отбора.
_________________ 1913
|
Сря Мар 30, 2011 11:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Slaviq написа: atm написа: що говорим щуротии, не се училище и т.н. ...то футболистите ни за какво са? за професори или за да се върнат в 1ви клас? аз лично искам СЛАВИСТ,дреме ми дали е симпатизирал или не, важното е да знае какво е Славия, да е чуствал духа й, да си спомня великата публика  той и сираков знае и е чуствал духа на великата публика  защо да не бъдем обективни, ако не бе Сираков и Здравков щяхме да сме шампиони на кукув ден...нищо нямаше да може да ни направи, дори и разни багажници /ако въобще ги е имало/ ...... след това, когато се опита да е треньор също не играехме зле.......това, че Сираков не става, като човек за някои е отделен въпрос дайте да уважаваме хората, които са били при нас и са дали нещо, ЗАЩОТО НЯМАМЕ ЛИ УВАЖЕНИЕ, НЯМАМЕ И БЪДЕЩЕ...ситуацията в България го доказва
|
Чет Мар 31, 2011 6:49 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Приятелчета трябват пари за тия работи(тренери,футболисти участия в лига Европа и др.) но на нашият чичко нему се дават или чака даму се разреши!
|
Чет Мар 31, 2011 8:07 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Божо написа: Пепи Александров винаги е добре дошъл у дома. Най-силният играч, който е играл в Славия, откакто аз гледам отбора. +1
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Чет Мар 31, 2011 10:02 pm |
|
 |
|