Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
 "Миньор" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Миньор" - "Славия"
Повечето го удрят на майтап, както виждаш няма заяждания :wink:

Чет Авг 18, 2011 9:01 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Чак навътре не го взимам :wink: те като са си изградили репутацията заради 100 души така ще е. За мен най-големите орки са в сектор Б и Г, особено когато идват на стадиона на мира(доста странно име за този враждебен стадион) думите не стигат да се опише трябва да се гледа на живо :lol:

Чет Авг 18, 2011 1:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

аз лично се майтапя с това, да ти кажа имам приятели, дори и двама подчинени от Перник и познай от къде научавам вицовете :wink:
ако търсим проблема, той не е регионален, той е демографски, защото простотията ни зарива от всякъде .....ама темата е дълга

гледай от страната на веселбата, както го гледаме и ние, защото ако бяхме някой животински форум отдавна да четеш само къде ще си го завираме взаимно

между другото си спомням един от първите ми мачове на Славия, бил съм на около 6 години, баща ми ме водеше винаги в сектор В с едно знаме направено от чаршаф и емблемата с фулмастер, та седя си аз и си вея знамето, а 2 реда зад мен половин Перник крещи .... голям майтап, но времената явно бяха други и хората по-добри

Чет Авг 18, 2011 1:07 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

И на мен първия мач на Славия ми бе срещу Миньор преди 89-та, но в Перник.

Чет Авг 18, 2011 1:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз не съм софиянец и никога няма да бъда и съответно ми е чуждо това недолюбване по оста София-Перник :roll: Но тук наистина по-скоро се шегуваме и си правим майтап,няма я тази омраза, която блика от животинските форуми, защото не сме комплексари като тях 8) Имам двама колеги от Перник - момче и момиче, които са много възпитани и кротки, умни и учат доста повече от необходимото, за разлика от мен :lol: :lol: :lol: Имам впечатления и от момичета от там, които са странни малко, но то пък в наше време кои ли не са :mrgreen: Като цяло е глупаво, че заради отделни индивиди бъзикат цял град, но като ти тръгне име, няма връщане :roll:

Чет Авг 18, 2011 1:18 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Има един лав - като кажат че сестрати е лека жена ходи доказвай че нямаш сестра :lol:

Чет Авг 18, 2011 1:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стойчо Стоев: Дано колкото се може по-късно да загубим точки

Старши треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев каза, че в момента целта на отбора е да продължи серията и от победи и се надява колкото се може по-късно да загуби точки от шампионатните мачове. До момента „чуковете” имат две победи от два мача и ще опитат да запазят тази инерция и за двубоя със Славия.

„Върнахме си самочувствието с тези победи. Хубавото е, че се вижда отборен дух и на този фон се открояват качествата на определени играчи. Срещу Славия ще се опитаме да играем за задължителна победа. Като всеки софийски отбор е нормално и те да афишират какви са им амбициите, но това нас не ти притеснява”, каза наставникът на перничани на пресконференция преди двубоя от третия кръг на А група.

„Надявам се Крим Бибишков да ни помогне, за това го взехме. Той е изграден футболист, затова се и спряхме на него. Изостанал е малко с подготовката, но с времето ще навакса. Убеден съм , че ще помогне. Още свиква към стила на Миньор и изискванията”, добави той.

Стоев допълни, че Даниел Златков няма да попадне в групата на тима за мача със Славия, защото от началото на седмицата не е идвал на тренировки и телефонът му е изключен.

„Трябва да се пита ръководството как стоят нещата около Златков”, коментира треньорът, цитиран от Новспорт. По-рано днес изпълнителният директор генерал Димитров обясни, че наистина има проблеми с футболиста, които тепърва ще се изясняват.

Стойчо Стоев каза още и че преговорите за Ванчо Траянов продължават с Черноморец. Ако не се стигне до консенсус с нито един от двата отбора, той ще бъде лишен от състезателни права за 2 години.

Ето и групата на Миньор:

Вратари: Чворович, Банков

Полеви: Стойчев, Марков, Христозов, Михов, Брахими, Том, Ив. Стоянов, Бибишков, Василев, Въндев, Цветков, Окечуко, Аджов, Йорданов, Петков, Д. Стоянов.

Впрочем ако тоз пернишки Роналдо е наистина свободен агент, какво мислите, защо да не се пробваме да го приберем и развием, все пак е на 22, а има вече няколко сезона в А група, да не говорим, че в центъра на защитата ни конкуренцията не е особено голяма :roll: Според мен Дебелия може и да го прибере, стига някой измежду грандовете да не го поиска.

Чет Авг 18, 2011 1:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

iori написа:
Чак навътре не го взимам :wink: те като са си изградили репутацията заради 100 души така ще е. За мен най-големите орки са в сектор Б и Г, особено когато идват на стадиона на мира(доста странно име за този враждебен стадион) думите не стигат да се опише трябва да се гледа на живо :lol:

я да те питам -
знаеш ли какво било единственото право на пернишката жена :?: :D :D

Чет Авг 18, 2011 2:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

iori написа:

И аз имам едно питана към теб :D Всеки разправя, че едно време е ималко немалко бели в Перник и Радомир, ти си от Перник каза, че и бащати е славист, но има ли и др. бели фенове от там все още и ако да защо не ходите организирано ?

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Авг 18, 2011 2:20 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

atm написа:
я да те питам -
знаеш ли какво било единственото право на пернишката жена :?: :D :D

Незнам защото мойта няма права :lol:

Whitey написа:
И аз имам едно питана към теб :D Всеки разправя, че едно време е ималко немалко бели в Перник и Радомир, ти си от Перник каза, че и бащати е славист, но има ли и др. бели фенове от там все още и ако да защо не ходите организирано ?

Познавах още двама слависти, но те са в чужбина, а други не познавам.

Чет Авг 18, 2011 2:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща