Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
мен ме радва другия трансфер - воин войнов, дано той да е водещият
|
Сря Сеп 12, 2012 3:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Селекцията
"Чувал съм, че българските жени са най-красивите. Чувал съм, че Котоошу е вашият герой. Знам, че президентът на Славия е най-хубавият човек.  Жена ми скоро ще пристигне тук и ще живее с мен в София", добави Мацуй, който има 31 мача и 1 гол с екипа на японския национален отбор.
|
Сря Сеп 12, 2012 4:05 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: "Чувал съм, че българските жени са най-красивите. Чувал съм, че Котоошу е вашият герой. Знам, че президентът на Славия е най-хубавият човек.  Жена ми скоро ще пристигне тук и ще живее с мен в София", добави Мацуй, който има 31 мача и 1 гол с екипа на японския национален отбор. Добър е в дипломацията, стига и да не е забравил как се рита топката... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Сеп 12, 2012 5:30 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Сеп 12, 2012 6:15 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Сеп 12, 2012 7:18 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Посочете невярното твърдение:
А - "Чувал съм, че българските жени са най-красивите.
В - Чувал съм, че Котоошу е вашият герой.
С - Знам, че президентът на Славия е най-хубавият човек.
Сря Сеп 12, 2012 9:09 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Като гледах днес тренировката ми направи добро впечатление дългите разговори между Кушев и Войнов.В този момент Войнов е безценен,особено за предстоящия мач/познанията му за югозапада са огромни/.Опита на Войнов е много необходим в момента дано тандема Кушев-Петков се възползуват от тази възможност,За жалост много лошо впечатление ми направи мудното и вяло участие в тренировъчния процес.Всички действия бяха,като в забавен каданс.Но за съжаление май така се тренира в България,защото след тренировката всички бяха мокри и изтощени до краен предел.Човек лесно може да си обясни защо ни толкова зле футбола и спорта.
|
Сря Сеп 12, 2012 10:01 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А великия бизнесмен венци му подава тениската след което му подава ръка(!) а после на всичкото отгоре и го разцелува! 3 пъти! На японец! Пълен и тъмен балкански субект! Буквално! 
Чет Сеп 13, 2012 11:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Дано се получат нещата с Дайсуке. Визитката не прави играча, нещата стават на терена. И Беноа Кое дойде в Чорбалан със супер визитка, пък се разхождаше като куфар по игрището. Прави добро впечатление, че японецът е възпитан, културен и пипа добре топката. От 1 година не е играл обаче и дано успее бързо да навлезе във форма.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 13, 2012 11:36 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: А великия бизнесмен венци му подава тениската след което му подава ръка(!) а после на всичкото отгоре и го разцелува! 3 пъти! На японец! Пълен и тъмен балкански субект! Буквално!  Да вземе още двама трима японски национали и ще се научи.
|
Чет Сеп 13, 2012 1:38 pm |
|
 |
|