Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:49 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Черноморец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: "Черноморец"-"Славия"
Венци ни погребва на връх 100 годишнината.

Сря Ное 28, 2012 6:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Пълни нещастници :oops: Искрено ще се радвам в неделя и майните да ни разцепат, ама как си трябва качествено та тлъстата пумия да няма къде да се скрие от срам :lol:

Сря Ное 28, 2012 7:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

rzEtw написа:
На 4 т. от изпадащите и 12 т. от зона Европа :oops:

зона Европа was ist das ??? :shock:

Сря Ное 28, 2012 7:06 pm
Профил
Модератор
Аватар

zissko написа:
Пълни нещастници :oops: Искрено ще се радвам в неделя и майните да ни разцепат,ама как си трябва качествено та тлъстата пумия да няма къде да се скрие от срам :lol:

Е недей така де, там ни е надеждата :wink: Кукушев до пролетта може и да се махне, той достатъчно зверски се усра, айде поне да си запазим шансовете за купата! А и дано свинята да умре по Коледа!!!

Сря Ное 28, 2012 7:11 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Боже, какви ги говорите. Венци да се засрами, Кукушев да се махне, абе хора, чуйте се само :lol: :lol: :lol: Той Кукушев вече класни играчи си е набелязал (от Б група), вие мислите че ще се махне :mrgreen: Не бъдете наивни. :wink: Ако не друго, поне тази година ще имаме реална цел - да не изпаднем 8) Явно това е подаръкът на Свинята за 100-годишнината ни - оставането в групата на майсторите :mrgreen:

Сря Ное 28, 2012 7:16 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Той кушев и да се махне, който и да дойде със свободни агенти, пенсии и други бездарници нема как.

Сря Ное 28, 2012 7:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Е, кажете ми, че сте се надявали на нещо в този мач и ще ви призная за по-големи наивници и от Кукушев. Непосилно бе да вземем точка дори в Бургас.

Не виждам смисъл вече от оставката на Кушев. Всичко свърши, той има пряката вина и да си носи кръста до край. На неговата съвест ще тежи. Никога няма да забравя как навръх 100-годишния юбилей на любимия ми клуб, един пияница нямаше достоинството и мъжеството да освободи клуба от присъствието си. Бих го пребил, ако ми е пред очите. Венци е едно на ръка, но този боклук трябва да бъде разпъван за невежеството си и липсата на достойнство...

Сря Ное 28, 2012 7:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

SaKrAnTo 1913 написа:
Е, кажете ми, че сте се надявали на нещо в този мач и ще ви призная за по-големи наивници и от Кукушев. Непосилно бе да вземем точка дори в Бургас.

Не виждам смисъл вече от оставката на Кушев. Всичко свърши, той има пряката вина и да си носи кръста до край. На неговата съвест ще тежи. Никога няма да забравя как навръх 100-годишния юбилей на любимия ми клуб, един пияница нямаше достоинството и мъжеството да освободи клуба от присъствието си. Бих го пребил, ако ми е пред очите. Венци е едно на ръка, но този боклук трябва да бъде разпъван за невежеството си и липсата на достинство...

За точките ясно ама поне няква игра да бяха показали...вярно, не съм ги гледал, но отзивите са трагични.

Иначе за бой над Кукушима ще ти трябва бая потенциал щото е едно копеленцето:)))

Сря Ное 28, 2012 8:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Каква игра ще покажат тия шушумиги,та ние едва вързахме хикса в Търново,за пореден път призовавам никой да не стъпва на стадиона та да се видят тия какви пумяри са и да си играят на празни трибуни и само свинята да си им ръкопляска :wink:

Сря Ное 28, 2012 8:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Цитат:
"Какво мога да кажа? Гледахте мача и ви е ясно кой отбор бе по-добрият на терена. Поздравявам Черноморец за доброто им представяне. Ние не бяхме на очакваното ниво. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме президента си с нещо повече за рождения му ден", коментира Кушев.

Имам чувството че сме отбор от провинцията, те така говорят, такъв им е начина на изразяване, на оправдание...
жалка история...

Сря Ное 28, 2012 9:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща