Автор |
Съобщение |
iori
Луд за връзване
|
 Re: "Черноморец"-"Славия"
Венци ни погребва на връх 100 годишнината.
|
Сря Ное 28, 2012 6:59 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Пълни нещастници  Искрено ще се радвам в неделя и майните да ни разцепат, ама как си трябва качествено та тлъстата пумия да няма къде да се скрие от срам 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Ное 28, 2012 7:05 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
rzEtw написа: На 4 т. от изпадащите и 12 т. от зона Европа  зона Европа was ist das ??? 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Ное 28, 2012 7:06 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
zissko написа: Пълни нещастници  Искрено ще се радвам в неделя и майните да ни разцепат,ама как си трябва качествено та тлъстата пумия да няма къде да се скрие от срам  Е недей така де, там ни е надеждата  Кукушев до пролетта може и да се махне, той достатъчно зверски се усра, айде поне да си запазим шансовете за купата! А и дано свинята да умре по Коледа!!!
Сря Ное 28, 2012 7:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Боже, какви ги говорите. Венци да се засрами, Кукушев да се махне, абе хора, чуйте се само  Той Кукушев вече класни играчи си е набелязал (от Б група), вие мислите че ще се махне  Не бъдете наивни.  Ако не друго, поне тази година ще имаме реална цел - да не изпаднем  Явно това е подаръкът на Свинята за 100-годишнината ни - оставането в групата на майсторите 
|
Сря Ное 28, 2012 7:16 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Той кушев и да се махне, който и да дойде със свободни агенти, пенсии и други бездарници нема как.
|
Сря Ное 28, 2012 7:41 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Е, кажете ми, че сте се надявали на нещо в този мач и ще ви призная за по-големи наивници и от Кукушев. Непосилно бе да вземем точка дори в Бургас.
Не виждам смисъл вече от оставката на Кушев. Всичко свърши, той има пряката вина и да си носи кръста до край. На неговата съвест ще тежи. Никога няма да забравя как навръх 100-годишния юбилей на любимия ми клуб, един пияница нямаше достоинството и мъжеството да освободи клуба от присъствието си. Бих го пребил, ако ми е пред очите. Венци е едно на ръка, но този боклук трябва да бъде разпъван за невежеството си и липсата на достойнство...
Сря Ное 28, 2012 7:48 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Е, кажете ми, че сте се надявали на нещо в този мач и ще ви призная за по-големи наивници и от Кукушев. Непосилно бе да вземем точка дори в Бургас.
Не виждам смисъл вече от оставката на Кушев. Всичко свърши, той има пряката вина и да си носи кръста до край. На неговата съвест ще тежи. Никога няма да забравя как навръх 100-годишния юбилей на любимия ми клуб, един пияница нямаше достоинството и мъжеството да освободи клуба от присъствието си. Бих го пребил, ако ми е пред очите. Венци е едно на ръка, но този боклук трябва да бъде разпъван за невежеството си и липсата на достинство... За точките ясно ама поне няква игра да бяха показали...вярно, не съм ги гледал, но отзивите са трагични. Иначе за бой над Кукушима ще ти трябва бая потенциал щото е едно копеленцето:)))
|
Сря Ное 28, 2012 8:05 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Каква игра ще покажат тия шушумиги,та ние едва вързахме хикса в Търново,за пореден път призовавам никой да не стъпва на стадиона та да се видят тия какви пумяри са и да си играят на празни трибуни и само свинята да си им ръкопляска 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Ное 28, 2012 8:36 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Цитат: "Какво мога да кажа? Гледахте мача и ви е ясно кой отбор бе по-добрият на терена. Поздравявам Черноморец за доброто им представяне. Ние не бяхме на очакваното ниво. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме президента си с нещо повече за рождения му ден", коментира Кушев. Имам чувството че сме отбор от провинцията, те така говорят, такъв им е начина на изразяване, на оправдание... жалка история...
Сря Ное 28, 2012 9:11 pm |
|
 |
|