Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:54 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Славия" срещу грандовете 

Колко точки ще вземем от ТКЗС?
6 23%  23%  [ 7 ]
4 10%  10%  [ 3 ]
3 3%  3%  [ 1 ]
2 6%  6%  [ 2 ]
1 6%  6%  [ 2 ]
0 52%  52%  [ 16 ]
Общо гласове : 31

"Славия" срещу грандовете 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" срещу грандовете
От срещу "грандовете" остана само мача с ЦСКА, в който и точката ще е успех с тези изпълнители.

Аз не мога да разбера защо никой в Славия не говори за борба от изпадане, а все още гърмят изказвания, че ще влезнем в седмицата.

Няма как да има публика при комбинацията слаб футбол + билет 10лв.

Вто Окт 01, 2013 2:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

staev10 написа:
От срещу "грандовете" остана само мача с ЦСКА, в който и точката ще е успех с тези изпълнители.

Аз не мога да разбера защо никой в Славия не говори за борба от изпадане, а все още гърмят изказвания, че ще влезнем в седмицата.

Няма как да има публика при комбинацията слаб футбол + билет 10лв.

Напълно съм съгласен.

Вто Окт 01, 2013 7:57 pm
Профил
Администратор
Аватар

Фернандо няма да играе срещу прасетата, ъъъъъ..... чекайте да не ме охулят пак някои интелигентни слависти.... та Фернандо няма да играе срещу Евробоеца, суперотбора и хегемон . ЦСКА. Наказан е за една среща.

Вто Окт 01, 2013 8:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дебелата Свиня кога не е говорел глупости ? После ще вика "сбърках, предоверих се, подведох се за младите" - толкова вече е изтъркан и еднообразен, че не е истина. :wink:

Иначе падаме от чорбата, това е най-ясният мач в цяла Европа. Ние с трагичните говеда не създадохме едно чисто положение, та какво остава за чорбата, която има и по-класни играчи. Не са кой знае какво, но на фона на Чуки Смешника и некадърниците, които е събрал, разликата ще си иде в 2 и повече гола ... Впрочем, Фернандо е наказан, Чуки Смешника спокойно ще може да пусне дървото Янко сега :D

Вто Окт 01, 2013 8:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Притеснително е, че нямахме атака през второто полувреме срещу говедата до техния гол. Не че те ни принуждаваха с преса или ЯЯ Туре в състава си, ама да не минеш центъра веднъж и да не застрашиш новото им бездарно вратарче, заеби...
Попара влезе, за да се види, че някой влиза. Няма идеи, няма креативност, няма мотивирани изпълнители да се опитат да реализират идеите, инструкциите ( ако въобще има такива ) на треньора.

Скандално е какво има каза Чуки на полувремето, че второто не знаехме на къде да ритнем, а движението ни без топка е нов вид спорт, достоен за Параолимпиадата.

Цска си е разпасана команда. Тия трябва да ги мачкаме и с човек по-малко у дома, ако се усланяме на белите книги. Ако се усланяме на Чуки - пак няма да минем центъра..

Вто Окт 01, 2013 10:01 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Излязоха първите коефициенти на Еврофутбол за мача - 1- 4.97, Х-2.98, 2 - 1.44. Няма по-несигурни знаци от тези с коефициент между 1.3 и 1.6. Щом "хиксът" е под 3 винаги имам едно наум и взимам предвид този знак.

Чет Окт 03, 2013 9:09 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

1. Колкото и да сме слаби все някой трябваше да излъжем - от Литекс взехме 1 т.
2. ЦСКА са на път да се върнат в борбата дори за титла и този мач им е в графа задължителни.
3. Един от най-неудобните съперници за нас - от последните 100 мача имаме 1 равен и 1 победа - голова разлика 5-55.

В оптимистичния вариант вкарваме 1 гол и стискаме гъзягата за X.
В реалистичния вариант - падаме 0:1,0:2.

Аз не мога да разбера защо все още ръководството - в лицето на крал Дебелунди - не се е усетило, че нещата отиват на зле и не се взима никой.

Поне от години насам втория полусезон ще ни е интересен - ще драпаме със зъби и нокти да не изпаднем.

Чет Окт 03, 2013 1:32 pm
Профил
Администратор
Аватар

Не ми се разправя надълго и нашироко какви са очакванията ми и какво съм чул, също така не ми се изпада в подробни спомени, но ще ви питам едно - помните ли миналия път ( преди 10-12 г.) когато имаше първа шестица, втора осмица и пр.? Как играхме есента, как пролетта при това почти в самия край почнахме да се издигаме и прецакахме Вили и "Спартак" (Пл) и какво ни беше поведението в "битката за титлата" ( докато се изясни шампиона лягахме на всеки и накрая като стана ясно, че четвъртото място не носи класиране в Европа се изрепчихме на ЦСКА, "Велбъжд" и пр. и докопахме 4-о място)???? Е, това очаквам да се случи и сега.

Чет Окт 03, 2013 1:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

С тази разлика, че тогавашния отбор беше най-силния след шампионския и играехме нелош за нашите стандарти футбол, а сега всичките на терена са знаменосци на Страхил Войвода, а отделно слагат дясната обувка на левия крак.

Чет Окт 03, 2013 2:19 pm
Профил
Администратор
Аватар

Не беше най-силния. Бяхме по-зле и от сега. При Йешич бяхме по-добри.

Чет Окт 03, 2013 2:37 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща