Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 7:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
няма как да стане! Хикс и с Милен взимахме,а следващите мачове и аз като треньор ще ги взема , с морето на ОК,с хасково наОК,и "Марек" там.Но това вече няма значение ще търпим ГОВЕДАТА и тетака жалки СМЕ!

Вто Сеп 02, 2014 4:08 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
Slaviq написа:
няма как да стане! Хикс и с Милен взимахме,а следващите мачове и аз като треньор ще ги взема , с морето на ОК,с хасково наОК,и ""Марек"" там.Но това вече няма значение ще търпим ГОВЕДАТА и тетака жалки СМЕ!

Ами аз това имах напредвид. Като казах ще вземем нещо имах напредвид точка. Обаче като домакини на ОК вече "Левски" трябва да ги победим! Колкото до мачовете с Черно Море и Хасково, които са две поредни домакинства на ОК трябва да ги победим задължително и мисля, че ще можем да го направим това. Обаче с "Марек" в Дупница при това гостуване ме съмнява и тях да ги победим дори и тогава да сме в подем и той да е очевиден. Ако не паднем най - много да вземем точка.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 4:15 pm
Профил
Пристрастен

Slaviq написа:
няма как да стане! Хикс и с Милен взимахме,а следващите мачове и аз като треньор ще ги взема , с морето на ОК,с хасково наОК,и ""Марек"" там.Но това вече няма значение ще търпим ГОВЕДАТА и тетака жалки СМЕ!

Хаха,кураж! Не,че нещо ама за нас последните години няма лесни мачове или удобни съперници.Недей да казваш кой мач сигурен кой не,че после боли много повече.Мен така ме е боляло.

Вто Сеп 02, 2014 6:43 pm
Профил
Пристрастен

СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа:
Иван Колев е Славист. Може и да вземем нещо от мача с ""Левски"".

Колега това,че той е славист е добре,но по-добре е левскар или цесекар професионалист,отколкото славист аматьор,най-лошо е Милен,Вуцан,Кокал,защото те нито са слависти,нито са професионалисти.С това за професионализма искам да кажа,че един професионалист оставя клубни принадлежности и пристрастия за вкъщи.Един професионалист винаги иска да се развива и доказва независимо къде се намира.Така,че аз казах и преди,че за мен не е толкова важно от кой отбор е,а е важно да е професионалист.Ние професионалист май не сме имали за треньор,Хубчев,когато ни беше треньор две думи не знаеше да каже,сега му правя евала.Хората се развиват.

Вто Сеп 02, 2014 6:54 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
И сега искаш да кажеш, че този Аматьор Славист е дошъл при нас да се развива така ли?

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 9:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Този "аматьор славист" има 30 години професионален стаж, по голямата част от който е от чужбина. Айде стига глупости!

Вто Сеп 02, 2014 9:23 pm
Профил
Пристрастен

И сега искаш да кажеш, че този Аматьор Славист е дошъл при нас да се развива така ли?

Аз каквото исках да кажа го казах,а ти си разбрал това,което ти искаш да разбереш.Ще ти го обясня с още думи: ако следиш форума ще видиш,че аз съм за Колев и го подкрепям смятайки го за професионалист,поста го написах специално заради теб,за да ти кажа,че не е по-важният критерий даден треньор от кой отбор е,а дали е професионалист е по-важното,защото твоя пост звучи така сякаш понеже Колев е Славист сме могли да вземем нещо.Това,че е от Славия не го прави по можещ и не увеличава шансовете ни за успех в даден мач.Аз смятам и него и Славков,който е левскар,че са професионалисти.Само с желание не става трябва и да можеш.В "Левски" от до на всеки пост са левскари потомствени,треньори,шефове,домакини,мениджъри,футболисти и т.н,ама като са аматьори виждаш,че се надъхват постоянно със подкрепа на фенове я по между си,я медийте ги надъхват ама са си посмешище и си затъват все по и по-надолу.Гонзо говори за някаква стратегия и след месец вече има нова визия за футбола.За това ти говоря.

Вто Сеп 02, 2014 10:15 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """""Левски""""" - "Славия"
White 1913 Power написа:

Аз каквото исках да кажа го казах,а ти си разбрал това,което ти искаш да разбереш.Ще ти го обясня с още думи: ако следиш форума ще видиш,че аз съм за Колев и го подкрепям смятайки го за професионалист,поста го написах специално заради теб,за да ти кажа,че не е по-важният критерий даден треньор от кой отбор е,а дали е професионалист е по-важното,защото твоя пост звучи така сякаш понеже Колев е Славист сме могли да вземем нещо.Това,че е от Славия не го прави по можещ и не увеличава шансовете ни за успех в даден мач.Аз смятам и него и Славков,който е левскар,че са професионалисти.Само с желание не става трябва и да можеш.В ""Левски"" от до на всеки пост са левскари потомствени,треньори,шефове,домакини,мениджъри,футболисти и т.н,ама като са аматьори виждаш,че се надъхват постоянно със подкрепа на фенове я по между си,я медийте ги надъхват ама са си посмешище и си затъват все по и по-надолу.Гонзо говори за някаква стратегия и след месец вече има нова визия за футбола.За това ти говоря.

Да ама ти каза, че е Славист Аматьор. А при мен значението на думата Славист се крепи на постигнатото на Стоят Коцев - Кано, който също беше Славист. И това, че отдавна сме нямали треньор, който да носи в сърцето си Славия. Тъй като усещането и желанието за работа с футболистите и самото надъхване за победа е съсвсем друго когато си Славист. Единственото нещо, за което мога да се съглася с теб е това, че Иван Колев работи с младежките национали, но без успех. Имай напредвид, че ако и така стане с него в Славия и наистина както казваш е дошъл в Славия да се развива и само толкова нищо повече, ти заявявам, че ако разбираш нещо от БГ Футбол знай треньорска рокада в Славия повече няма да има! И Славия отива в Група "Б".

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 10:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Иван Колев със сигурност е един от най-опитните треньори, който е заставал начело на Славия, да не кажа и най-опитният. Дали ще успее да направи нещо вече е съвсем друга работа. Аз също имам някакъв умерен оптимизъм за него, може би защото най-после попаднахме на възпитан и умен човек, който не е някакъв див левскар/чорбар. Но това само не стига, трябват и резултати.

Вто Сеп 02, 2014 10:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

И аз съм Славист ...

Вто Сеп 02, 2014 11:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща