Автор |
Съобщение |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Това момче Ради Василев е вече почти с изтекъл договор и от линка, който си постнал от Топ Спорт се разбира, че дори и да не получи подходяща оферта от Чужбина той явно не иска да остане в Славия. Което всъщност е много жалко и е още по - гадно за нас Славистите, ако отиде да рита за друг Български Отбор.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Май 30, 2015 10:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Отново има спекулации че взимаме Тони Тосев от Пирин.
|
Нед Май 31, 2015 3:03 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Тони Тасев искаш да кажеш. Имам спомен, че се обясняваше в любов на чорбата, което автоматично не го прави особено желан от мен лично 
|
Нед Май 31, 2015 4:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия е един от отборите, където Спас Делев може да продължи кариерата си, научи "7 дни спорт".
Бързакът от село Ключ призна, че приключва с Локомотив (Пд) и няма намерение да се връща на „Лаута" след лятната пауза.
Столичани следят ситуацията около нападателя, а Иван Колев познава отлично неговите качества. Специалистът му беше треньор в юношеския национален отбор, а през лятото ще търси именно нападател за подсилване на състава си.
|
Пон Юни 01, 2015 8:21 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Иван Колев: Първо селекцията, после ще говорим за цели и амбиции
Старши треньорът на Славия Иван Колев обяви, че на тима му са нужни минимум четирима нови играчи. Той ще търси подсилване на всеки пост без вратарския.
„Няма да освобождаваме повече играчи от обявените петима - Славчо Шоколаров, Димитър Везалов, Крум Стоянов, Станислав Генчев и Пламен Крумов, чийто договор изтече. Той иска да опита в чужбина. Работим по селекцията, но засега още няма нищо конкретно и сигурно. Ще ни трябват минимум четирима нови. Ще вземем каквото ни хареса - и българи, и чужденци", сподели наставникът на „белите“.
Сред опциите за нови играчи са Момчил Цветанов от "Ботев" (Пловдив) и Атанас Илиев от Добруджа. Относно представянето на възпитаниците му през пролетния дял той каза: „Давам много висока оценка на работата на играчите. Отнесоха се сериозно към тренировките и изискванията ми, към всичко. За мен това беше най-важното. Има още върху какво да работим и да наблегнем по време на подготовката. Трябва да реализираме положенията, които създаваме".
Относно амбициите му през новия шампионат той заяви: „Трябва да видим първо каква ще бъде селекцията и след това ще говорим за цели и амбиции. Много важно е какъв тим ще изградим. Предстои среща с ръководството, на която ще обсъдим тези теми", завърши наставникът на най-стария столичен клуб.
Желанието на Иван Колев е клубът да задържи чужденците Жереми Манзоро и Карлос Фонсека, към които има сериозен интерес от чужбина.
"Тема Спорт"
|
Пон Юни 01, 2015 11:47 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не знам защо имам чувството че Дебелия ще прибере в Славия Пацо Тигъра.Би било напълно в негов стил.
|
Вто Юни 02, 2015 9:08 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Не знам защо имам чувството че Дебелия ще прибере в Славия Пацо Тигъра.Би било напълно в негов стил. Внимавай какво си пожелаваш 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Юни 02, 2015 9:16 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
http://topsport.ibox.bg/news/id_384950474Все си мисля, че "Меси" стоеше много по-добре от Панов...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Юни 02, 2015 9:27 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Пацо Тигъра или Домо ще е напълно в стила ни за селекция, наложен през последните години  С много големи условности бих приел само Стефан Велев, и то защото е играл в юношите ни, макар че честно казано е по-добре никой да не взимаме от куците коне на Герена. От другите отбори освен Коконов, Венелин Филипов от Локо (Пд) и Аласан Ндиайе от Берое не виждам нищо интересно, поне засега. Може да се следи ситуацията в Локо (Сф), ако там го закъсат, има нелоши чужденци като Шехуди, Ливраменто и Елтон, както и Бранеков. Интересно ми е дали ще приберем някой измежду Дърводелев и Момчил Цветанов в опит да им възраждаме кариерите. А това момче Атанас Илиев от Добруджа да го взимат, 17 гола в Б група за неговите 21 години не е зле.
|
Вто Юни 02, 2015 9:30 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Тема спорт: Херо взима защитник на Славия в Иртиш Новият старши треньор на Иртиш Павлодар Димитър Димитров-Херо ще привлече защитник на Славия. Казахстанският тим ще се подсили до дни с централния бранител на „белите” Фернандер Касай, пише „Тема Спорт".
Футболистът от ЦАР ще премине в Иртиш под наем за шест месеца. Двата клуба вече са се разбрали за трансфера на тъмнокожия защитник. Казахстанският тим ще има опция за закупуването на Касай след края на преотстъпването.
През изминалия сезон бранителят записа 20 мача (1679 минути) за белите 6 А група. Иртиш Павлодар е на 10 място от 12 отбора в местния шампионат. Отборът изостава на 10 точки от първата шестица след 14-ия кръг. Първенството на Казахстан се провежда по същата схема като А група.
В същото време стана ясно името на първото бъдещо попълнение на Славия за лятото. Столичани ще привлекат до дни юношата на "Левски" Христо Попадийн. През пролетта десният бек носи екипа на Локомотив Мездра (11 мача) в Б група. През есенния дял той рита за "Ботев" Враца (14 двубоя). През 2013/14 игра за Витоша Бистрица пак във втори ешелон, след като не успя да се наложи на Терена". За кратко мина през Б отбора на Киево. Реално в момента старши треньорът Иван Колев разполага само с Цветомир Панов на десния бек.
Пламен Крумов напусна, след като договорът му изтече. Белите освободиха четирима играчи - Крум Стоянов, Димитър Везалов, Славчо Шоколаров и Станислав Генчев.
|
Сря Юни 03, 2015 9:23 am |
|
 |
|