Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 6:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Микре Юнайтед" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Микре Юнайтед" - "Славия"
Е, не развалихме празника на новото ГМО, дано Венци е доволен. :wink: 2 млади момчета като Буров и Петко Христов ги хвърлиха веднага в дълбокото (слОчайност) и нормално не бяха много стабилни, но съм убеден, че има много хляб в тях. Балджийски до голяма степен ни закопа, изпусна две супер чисти положения. Косъма страшно слаб в пореден мач, не знам как ще я караме с него ... Бранеков ми харесва и мисля, че искаше да се докаже, но с толкова младоци отзад и той увисваше. Мартинов и Йомов - стабилни, Васев се губеше.

Пет Юли 29, 2016 10:12 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Стефан май не е искал да играе в нагласен мач?

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Юли 30, 2016 10:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Руската подлога не знаел нищо за Велков. Ебати отбора дето треньора не си знае играчите къде са та не играят в мача. Смяххххх .....

ВЪН МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ !!!!
Разни дебелаци, руснаци и цялата клика... ВЪН !!!

Съб Юли 30, 2016 11:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Възникват 2 резонни въпроса. Първият естествено е свързан със Стефан Велков - защо го няма ? Контузен ли е, нарушил е режима ли, някъде ще го продават ли, какво ? Крайно несериозно е Тарханов да мълчи по този въпрос, а ако пък не знае, ебем ти и отбора и треньора тогава :mrgreen: Вторият е свързан с румънеца, който взехме и който си е точно ляв бек - защо въобще не игра, а хвърлиха това иначе много талантливо момче Буров срещу едно от най-добрите крила в А група ? За какъв чеп тогава сме взели чужденец, ако не е готов или е по-слаб от юношите ни ? :roll: Или пък причината е някаква по-дълбока, не знам.

Иначе аз смятам, че има много хляб в този отбор. Дано по-бързо влизат в игра новият руски нападател и момчето от ЦСКА, за да ги видим какво представляват и да поосвежат яловата ни атака. Косъма си плаче за резерва, а Балджийски и той нещо се е помислил за голяма звезда, точно като Манзоро. Стреля постоянно, въпреки че има съотборници в много по-добра позиция, а центриранията му от фалове и корнери са потресаващо зле. :wink: Добър футболист е, но трябва да му се каже да играе по-отборно. Лошото е, че почваме с много тежки мачове и не бием ли и Берое, може да влезем в твърде неприятна серия ...

Съб Юли 30, 2016 11:38 am
Профил ICQ
Пристрастен

Определено велков е бил на проби, но сепази в тайна, Тарханов тактично замълча и се направи на луд,естествено знаеше.Мърльото Балджийски ни закопа,а тези дето смятат че сме легнали да питат Кирев.Божката не е по добър от Янис и незнам защо Янис не играе,Имаше дузпа за косъма,и бутане на Балджиев при най чистото му положение,но трябваше да подаде на сердеров,който беше сам

Съб Юли 30, 2016 11:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какво да питаме Кирев, първия гол си го заби така ефектно...нямаше как да влезе тази топка без негово съдействие...просто времето летеше, а резултата бе равен...трябваше да се действа ! :roll:

Съб Юли 30, 2016 12:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

white_job написа:
Какво да питаме Кирев, първия гол си го заби така ефектно...нямаше как да влезе тази топка без негово съдействие...просто времето летеше, а резултата бе равен...трябваше да се действа ! :roll:

Така е. Първият гол е негов. Забележете как започна атаката им след негово некадърно подаване.

Не знам дали сме дали лягали или толкова си можем. Дано да е първото, че иначе горко ни. Първото полувреме резултатът можеше да е 3,4-0.

Много ме дразнеше, че когато правихме контри или отнемахне топката и имахме числено преимущество в тяхната половина, като че ли нарочно стреляхме отдалеч, вместо да изведем играч в удобна позиция. Нелепо беше, първото полувреме имаше доста такива случай.

А за Балджийски е точно така. Помислил се е за голяма работа. Онова положение, където излезе сам срещу вратаря, трябваше да подаде.

Съб Юли 30, 2016 5:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кирев е слаб при вкарване на топката в игра, това си е му е един от недостатъците.
Играхме страхливо и още първото полувреме заслужавахме да губим, но неговите намеси ни спасиха.
Второто се поотворихме, но тогава ни вкараха и двата гола, Преслав Йорданов пропусна още един, а имаше и греда.
За мене това си е точно "Полегнала Тодорка", но Дебелия естествено пак ще се направи на ударен...

Съб Юли 30, 2016 5:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Колкото и да си дърво, това избиване с крак в собствената врата е меко казано смехотворно. Никой не е в състояние да ме убеди, че дебелия не се надупи на джуджето. Ихтиманският м****л си свършу работата в нападение, останалото го довърши Манекена...
Първият наистина почна да се взима за голям..., но май ще си завърши кариерата в "Ботев" Ихтиман. Но първо ще направи някоя и друга кинта с дебелия и после айде на село пак...

Съб Юли 30, 2016 5:55 pm
Профил
Пристрастен

НЯКОМКО ПЪТИ ГЛЕДАХ ГОЛС,ГРЕШКАТА НА КИРЕВ Е В ЕЕВКАРВАНЕТО НА ТОПКАТА В ИГРА,. БАЛДЖИЕВ НЕ ПОКРИ ВИАНА И ПРИ ТОЯ ШУТ Е ПРИ ЛЕГНАЛ ВРАТАР ,И КИРЕВ ДА СИ ГО ВКАРА Е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ.АКО ПРИ ВСЕКИ МАЧ. КОЙТО ЗАГУБИМ СМЯТАМЕ ЧЕ ЛЯГАМЕ,ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ СЛАВИЯ-ПРЕКАЛЕНО НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИИ ИМА В ТОЗИ САЙТ,

Съб Юли 30, 2016 6:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща