Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Куче Динго написа: Според мен уговорките в мачовете между "Левски" и Славия никога не са били свързани пряко с даване на суха пара. Там има други интереси, цели и т.н. Ако Наско поиска, ще дадем мача. После те ще ни уредят точки срещу някой сателит и т.н. Примерно, де...
Това е така, но за да има уреждане, трябва да има сигурни сателити.  А за сателити трябват много пари. Друг начин, макар и по-рискован, е да уредиш мача чрез съдията, например случая "Добринов". Интересно е дали ще бутнат Батето до пролетния полусезон. Ако не успеят, което е твърде вероятно, позициите на Наско няма да са толкова силни. Но в българския футбол всичко е възможно...
|
Пет Яну 14, 2005 2:52 pm |
|
 |
figo_slavia
Току що регистриран
|
Mi az 100% sam na ma4a !!! NADQVAM SE I VIE DA DOIDETE!!!
A za ma4a mislq 4e 6te e X no se nadqvam da biem!!!
A za govedata moga da kaja samo edno : Samo BELITE !!!
|
Пет Яну 14, 2005 4:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 a
nqma zna4enie dali ma4a 6e se igrae ili nqma da se
az 6te otida na stadiona baaammmm pri agitkata i 6e se derem celiq ma4 nezavisimo ot rezultata! 
|
Нед Яну 16, 2005 3:49 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Левскар написа: Не е вярно, че равният ни устройва. Вие можете да си гоните УЕФА и с равен, но за нас един равен със Славия означава изоставане на три точки след чорбата. И сбогом, мечти за шампионска титла. Пак ще е възможно да станем шампиони, но ще е страшно трудно. Хич да не е и ние имаме шибани мачове. Гостуването на "Марек" например. Брррррр, като знам Вили как ни скача и как за малко есента не ни открадна две точки от Герена тръпки ме побиват. На 26 февруари е мача, нали?
братле казах че равния устройва и трите отбора, все пак след вас играем и четирибуквеното отборче ,така че няма да загубите нищо
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Яну 17, 2005 11:11 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Да, но на Свинска армия ще ви е много трудно да откраднете нещо, ако трябва да бъдем честни. Въпреки че аз се надявам на това и ще ви стискам палци. 
|
Вто Яну 18, 2005 2:16 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
figo_slavia написа: Mi az 100% sam na ma4a !!! NADQVAM SE I VIE DA DOIDETE!!! A za ma4a mislq 4e 6te e X no se nadqvam da biem!!! A za govedata moga da kaja samo edno : Samo BELITE !!!
APSOLYTNO SAM SAGLASEN S TEB FIGO !!!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 19, 2005 8:50 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
TOTO_SLAVISTA написа: figo_slavia написа: Mi az 100% sam na ma4a !!! NADQVAM SE I VIE DA DOIDETE!!! A za ma4a mislq 4e 6te e X no se nadqvam da biem!!! A za govedata moga da kaja samo edno : Samo BELITE !!! APSOLYTNO SAM SAGLASEN S TEB FIGO !!!
AMA "APSOLYUYNO" SI PRAV XQXQXQX 
|
Чет Яну 20, 2005 2:57 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пет Яну 21, 2005 12:53 pm |
|
 |
Mr.Enrich
Познат
|
Абе и на вас ли ви взимат по 5 лева бе.Хааххаха тая наглост край нема.На оня мач дето гонзо се прави на Волейболист бях в А сектор със Синия шал на 5 метра от агитката(20 човека)никой думичка не каза.Най големия чресло беше че влезнахме 7 човека с 2 билета.
_________________ We chew and spit you out We laugh, you scream and shout All flee, with fear you run You'll know just where we come from Damage, Incorporated
|
Пет Яну 21, 2005 2:51 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
tfa che si bil pod kozirkata na 4ernite sedalki na zna4i 4e si bil na 5 metra ot agitkata 6toto dolu si4ki bqha slavisti i nqma6e nikakfi sini shalcheta  i v A sector ste bili sigurno da se kriete ot dujda 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Яну 21, 2005 3:38 pm |
|
 |
|