КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
maximus написа: ХАЙДЕ СТИГА СТЕ СЕ ХВАЛИЛИ САМИ ,КАКВИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ СТЕ БИЛИ. СЛАВИЯ СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2000 "ИСТИНСКИ" ФЕНА , А ЦСКА СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2 000 000 " НЕИСТИНСКИ" ФЕНА. ИСТИНСКИ,ТА ИСТИНСКИ . СМЕШНИ СТАВАТЕ ВЕЧЕ ! СПРЕТЕ СЕ МАЛКО. А ти кой беше, че ще викаш в нашия форум?
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Май 26, 2011 8:52 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
maximus написа: Знаете ли къде ви е проблема на Славия ? Президента и ИСТИНСКИТЕ фенове и никой друг. Той ви води некадърни футболисти които могат да изиграят максимум 6-7 мача , натрупат малко точки,пребират си договорените мизерни премии и са до там. Но това не е черешката на тортатата.След това ви води още по-некадърни треньори. вуцов , велев и там още кой беше.... Ама най-лошото е , че вие ИСТИНСКИТЕ фенове стоите и не правите нищо. Как искате някое дете да се влюби в този отбор ,на който президент му е пълен мухлю , в отбор който през пролетта винаги продава мачове, в отбор който няма амбиции да играе в Европа, в отбор който го споменават само когато дебелия мухлю размени няколко думи с другия мухлю Диков , в отбор на който съдите са им " виновни" /за пред мухлювци като Диков/ за загубите. А вие ИСТИНСКИТЕ какво правите ? Цървул миризлив, ако си мислиш, че вие сте изгонили Черепа, жестоко си заблуден  Лупи пък сам се закопа и се махна, а Титаните ще правят с вас каквото си искат, явно само вие не сте разбрали, че феновете в България никой не ги бръсне за нищо  Къде бяхте вие есента, когато ходехте по 200 човека, а ? И защо не се радваш за Купата ви, а се занимаваш с нас, не сте ли заети да се биете помежду си там за 3000-те сребърника, а ?
|
Чет Май 26, 2011 9:11 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
чакай малко. Как ще ме наричаш цървул . Това като си го научил от баща си като те е наричал така , недей да мислиш че е хубава думичка. Аз имам претенциите ,че съм много възпитан и начетен човек. Не си изпускай нервите. Хм, комплекс за малоценност.
|
Чет Май 26, 2011 9:17 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
maximus написа: Знаете ли къде ви е проблема на Славия ? Президента и ИСТИНСКИТЕ фенове и никой друг. Той ви води некадърни футболисти които могат да изиграят максимум 6-7 мача , натрупат малко точки,пребират си договорените мизерни премии и са до там. Но това не е черешката на тортатата.След това ви води още по-некадърни треньори. вуцов , велев и там още кой беше.... Ама най-лошото е , че вие ИСТИНСКИТЕ фенове стоите и не правите нищо. Как искате някое дете да се влюби в този отбор ,на който президент му е пълен мухлю , в отбор който през пролетта винаги продава мачове, в отбор който няма амбиции да играе в Европа, в отбор който го споменават само когато дебелия мухлю размени няколко думи с другия мухлю Диков , в отбор на който съдите са им " виновни" /за пред мухлювци като Диков/ за загубите. А вие ИСТИНСКИТЕ какво правите ? Хей комунаре, кои сте вие да давате наклон на нещата? Какво направихте вие като публика- дойде цимбика и млъкнахте като мишки и то ужким там вашата най-корава фракция, където сеят из софия смърт и кръв...?! Когато имахте протест против Томов, колко се събрахте за великия отбор? И то въпреки бройката ви и масата пак не ги разкарахте, дори и Томов си правеше до последно с вас чресло и тоя митал ви продаде, след като врътна парите от Кремиковци през Цска. Ние правим достатъчно и въпреки малката бройка, правим много повече от това, което вие правите с великите ви армейски безчетни фенове. И при нас затова нещата ще вървят винаги, защото я няма интригата, защото сме финансово независими, защото не сме алчни за пари, защото всички сме равни помежду си, докато вие никога няма да може да разберете какво ни е на нас, защото е лесно да си от другата страна на барикадата, където има победи, титли и успехи. Но въпреки това има при вас гореспоменатите качества, което ви прави КАЛПАВИ. Каквото и да си говорим, аз съм убеден, че ти не си ходил есенния полусезон на мачовете ви. И това е супер жалката ви история и епитафия- когато сте зле, правите бойкот или просто се стопявате до нашата редова бройка от 1000 човека. И затова ви мразим и ненавиждаме, защото сте нагляри, също като потмоците, които са ви създали. Така че не говори от позицията на невеж кой какво прави и как го прави. Каквото можем го правим и ще го правим и ще променим нещата.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Май 26, 2011 9:24 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: maximus написа: Знаете ли къде ви е проблема на Славия ? Президента и ИСТИНСКИТЕ фенове и никой друг. Той ви води некадърни футболисти които могат да изиграят максимум 6-7 мача , натрупат малко точки,пребират си договорените мизерни премии и са до там. Но това не е черешката на тортатата.След това ви води още по-некадърни треньори. вуцов , велев и там още кой беше.... Ама най-лошото е , че вие ИСТИНСКИТЕ фенове стоите и не правите нищо. Как искате някое дете да се влюби в този отбор ,на който президент му е пълен мухлю , в отбор който през пролетта винаги продава мачове, в отбор който няма амбиции да играе в Европа, в отбор който го споменават само когато дебелия мухлю размени няколко думи с другия мухлю Диков , в отбор на който съдите са им " виновни" /за пред мухлювци като Диков/ за загубите. А вие ИСТИНСКИТЕ какво правите ? Хей комунаре, кои сте вие да давате наклон на нещата? Какво направихте вие като публика- дойде цимбика и млъкнахте като мишки и то ужким там вашата най-корава фракция, където сеят из софия смърт и кръв...?! Когато имахте протест против Томов, колко се събрахте за великия отбор? И то въпреки бройката ви и масата пак не ги разкарахте, дори и Томов си правеше до последно с вас чресло и тоя митал ви продаде, след като врътна парите от Кремиковци през Цска. Ние правим достатъчно и въпреки малката бройка, правим много повече от това, което вие правите с великите ви армейски безчетни фенове. И при нас затова нещата ще вървят винаги, защото я няма интригата, защото сме финансово независими, защото не сме алчни за пари, защото всички сме равни помежду си, докато вие никога няма да може да разберете какво ни е на нас, защото е лесно да си от другата страна на барикадата, където има победи, титли и успехи. Но въпреки това има при вас гореспоменатите качества, което ви прави КАЛПАВИ. Каквото и да си говорим, аз съм убеден, че ти не си ходил есенния полусезон на мачовете ви. И това е супер жалката ви история и епитафия- когато сте зле, правите бойкот или просто се стопявате до нашата редова бройка от 1000 човека. И затова ви мразим и ненавиждаме, защото сте нагляри, също като потмоците, които са ви създали. Така че не говори от позицията на невеж кой какво прави и как го прави. Каквото можем го правим и ще го правим и ще променим нещата.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Май 26, 2011 9:26 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
maximus написа: чакай малко. Как ще ме наричаш цървул . Това като си го научил от баща си като те е наричал така , недей да мислиш че е хубава думичка. Аз имам претенциите ,че съм много възпитан и начетен човек. Не си изпускай нервите. Хм, комплекс за малоценност. Аз имам претенции, че съм много... , но ти си по- начетен. Оно си личи. Не мога да бъда фен, на отбор създаден от комунисти Да си еничар е гадно, но те на са имали избор. Вие свинете сте еничари и ти се гордееш с това!!! Бъди горд и здрав! Все пак си "червен". Само БЕЛИТЕ! П.П. Какво занчи ЦСКА, че ме питаха приятели германци? Какво да им отговоря?
|
Чет Май 26, 2011 9:30 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
Правилно го каза - Нещата при вас вървят. Няма значение ,че е надолу ! На другия финал след 15 години ще сте ти и твоите деца цялата публика на Славия. Важното е, че нещата вървят. Това не го споменавай на вашия стадион , защото старите фенове на Славия ще се обърнат в гроба. А на колко мача съм бил този сезон............пожелавам ти и на теб да отидеш да гледаш някой ден любимия си отбор поне във Виена.
|
Чет Май 26, 2011 9:41 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Хайде сега аз мисля, че е време да спрем със споровете. Това са изтъркани теми с доводи от тук, доводи от там. Никой никога няма да спре да спори щом става въпрос за любимия му отбор. Всеки би се засегнал, ако му кажат нещо на въпреки за отбора, който обича. В крайна сметка по-умния отстъпва, нали така!?  Честита да им е купата, ние не сме и очаквали нещо кой знае какво така или иначе. Аз не мисля, че който и да било фен на ЦСКА или друг отбор, не може да ни говори на нас за това какво правим и какво не за Славия. Не искам да прозвучи като заяждане, но това е самия факт. Ние сами за себе си знаем през какво сме преминали и какво е трябвало да изтърпим през всички тези години. Другите фенове нямат право да говорят за това какво е трябвало да направим и как е трябвало да го свършим. Ние си знаем сами за себе си колко много офанзиви по треньори, играчи Венци и т.н. сме правили. Докато не ти мине през главата, няма как да го разбереш. Факт е, че "Левски" и ЦСКА имат в момента толкова много фенове само и единствено заради успехите. И да им говориме на цесекари и левскари няма да ни разберат. Ако и вие феновете на тези КОЛОСИ ( разбираш ли ) имате такава суша от 15 години и не сте мръднали по-нагоре от третото място ще имате малко фенове. Те хората са казали не питай старило, питай патило. Вие цесекари дето пишете тук мислите ли, че бихте издържали на такъв геноцид извършван спрямо вас? Не бързайте да ми отговаряте веднага с да. Помислете добре и тогава отговорете. Лесно е да си фен на отбор с успехи! За съжаление тези думи ще ги разберат само братята слависти. Айде стига толкова, че се отплеснах. Айде със здраве! Да ви е честита купата! САМО СЛАВИЯ!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Чет Май 26, 2011 9:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Аз пък мисля, че е време да пратим maximus на двуседмична почивка. Ако се вразуми - да заповяда пак, ако ще кара с вандалското поведение напред, ще получи втори подарък.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 26, 2011 9:55 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
maximus написа: ХАЙДЕ СТИГА СТЕ СЕ ХВАЛИЛИ САМИ ,КАКВИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ СТЕ БИЛИ. СЛАВИЯ СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2000 "ИСТИНСКИ" ФЕНА , А ЦСКА СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2 000 000 " НЕИСТИНСКИ" ФЕНА. ИСТИНСКИ,ТА ИСТИНСКИ . СМЕШНИ СТАВАТЕ ВЕЧЕ ! СПРЕТЕ СЕ МАЛКО. И къде бяха тези 2 милиона фена в сряда вечер?????????Половин процент на стадиона /дали имаше и толкова/ а останилите?
|
Чет Май 26, 2011 9:58 pm |
|
 |
|