Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 1:18 am

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Венци: Славия ще има модерен стадион, вероятно ще го дели с ЦСКА

Босът на Славия Венцислав Стефанов обяви, че най-старият столичен клуб ще има нов стадион, който ще бъде изграден от чужд инвеститор. Стефанов обясни още, че „белите“ ще делят съоръжението с друг софийски клуб, като това най-вероятно ще бъде ЦСКА.

„Според мен управляващите злоупотребяват, че ще помагат на клубовете за изграждането на нови стадиони. Ние също бяхме лъгани“, започна Стефанов, който бе гост в предаването на БТВ „Зона спорт“.

„Ние установихме контакт със сериозен инвеститор и на мястото на стадион Славия ще бъде изградено съоръжение, на което ще могат да играят 2 отбора. В това няма нищо лошо, това е практика в Италия, в Германия. Държавата няма да даде и един лев за това и този стадион ще може да приема всякакви събития. Фирмата, която ще изгради стадиона, е построила 19 стадиона. Инвеститорите искат просто 25 години да използват тази база за всякакви мероприятия. Предвижда се да бъдат построени и два големи паркинга. Вероятно ЦСКА ще играе на този стадион, ако обаче те не се съгласят, ще се намери клуб, който ще иска да играе футбол на хубав стадион, а от това и ще се получават пари“, завърши Стефанов.

Нед Сеп 15, 2013 12:33 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

seth написа:
asterix написа:
Направо се чудя, как може да има Слависти, които наистина да вярват на тия бутафории. Както каза колегата по-горе, вярвам само на построен стадион и то след няколко шамара.

Няма по-абсурден аргумент от това, видите ли, в други страни играели по два отбора на стадион. Само че при тях това е традиция от много, ама много десителития, докато нашата традиция е друга. И е абсолютно нередно, неморално и прочие, да играем, да делим един стадион с животните, особено с комунистическото отроче Цеца. Поредната гавра с малкото останали и интересуващи се бели фенове.

Аз на Венци не му вярвам и зная, че всичко, което каже са глупости.

Боли ме, когато Слависти, хубави хора, се хващат постоянно на всяка глупост от устата не дебели или българските медии.

Ако на теория стане такова нещо с """Левски""" или Цеца, аз ще се откажа да стъпвам на стадион Славия (или както ще да се казва), колкото и европейски и красив да бъде.

Не беше далеч времето когато всички софийски отбори играеха на националния стадион. В началото на 90те всички софийски дербита плюс ""Левски"", Славия и Локомотив играеха на един стадион.

Мисля, че това, което ти споменаваш, няма нищо общо с идеята, за която се приказва по медиите последните дни.

Пон Сеп 16, 2013 9:10 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Най-важното на хубавото съоръжение е, че привлича публика, създава различен статус на клуба, най-накрая ще гледаме мачове и на осветление и ще имаме повече приходи, по-добра възможност за привличане на по-качествени попълнения и най-важното - ще допринесе за възраждане на слависткия дух, който за 17 години беше потъпкан и натирен знаете къде..

Пон Сеп 16, 2013 10:56 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

А дано...

Изображение

Пон Сеп 16, 2013 10:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

katsumoto написа:
А дано...

Ама надали... :D

Пон Сеп 16, 2013 11:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ясно е, че ако това се случи, ще е едно от малките хубави неща, които са се случвали напоследък - нов и хубав стадион с осветление гарантира повече приходи, повече публика, повече пари от ТВ права и издигане престижа на отбора. :roll: Да не говорим и че с нов стадион и с базата ни бихме били много атрактивна хапка за бъдещ по-нормален собственик и инвеститор. :wink: Само че на този етап всичко това си е в сферата на фантастиката, Дебелия е лъгал толкова пъти, че докато не видим нещо черно на бяло и докато не видим изявления на фирмата и започване на реални строителни действия, по-добре да не изпадаме в еуфория. Аз лично съм силно скептично настроен и не вярвам.

Пон Сеп 16, 2013 11:21 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Време е да взривим сектор А

Пон Сеп 16, 2013 12:50 pm
Профил
Луд за връзване

Да примем, че е истина. Да примем, че наистина се водят преговори и ще тръгнат да строят и ние ще играем заедно с Цеца.

Убеден съм, че следващата гарва ще е например с името на стадиона. Или в преобладаващо червен цвят. Ясно е, че всичко ще е ориентирано към комунистическото отроче, ние сме там само, за да им дадем земя.

Инак споделям мнението на Виктор, докато не го видя, няма да го повярвам!

Пон Сеп 16, 2013 12:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е, явно няма да сме с Цеца, те многократно казаха, че си искат само на тяхната кочина, а и по-добре, с тях не искам да делим нищо, камо ли стадион. Единствената ни опция за съквартирант си остава Локо (Сф) и с тях е най-вероятно да сме на общ стадион. А те американците са напълно наясно, че парите си няма да ги избият от смешната посещаемост на мачовете от А група, това важи напълно и за прасетата, които след 3 мача без победа са 1000 човека на стадиона. Парите ще ги избият от стопанисването на базата, строежи на мол и на двата нови паркинга, както каза Дебелия, наема на гарата, мачове на националния отбор, мачове на български отбори в ШЛ и ЛЕ, концерти, различни състезания и спортове, защо не и домакинство на мач от ЕВРО 2020 и т.н., за 25 години с правилна политика може да се постигнат тези неща. Но аз пак казвам, че съм Тома Неверни :mrgreen:

Пон Сеп 16, 2013 1:19 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Е, явно няма да сме с Цеца, те многократно казаха, че си искат само на тяхната кочина, а и по-добре, с тях не искам да делим нищо, камо ли стадион. Единствената ни опция за съквартирант си остава Локо (Сф) и с тях е най-вероятно да сме на общ стадион. А те американците са напълно наясно, че парите си няма да ги избият от смешната посещаемост на мачовете от А група, това важи напълно и за прасетата, които след 3 мача без победа са 1000 човека на стадиона. Парите ще ги избият от стопанисването на базата, строежи на мол и на двата нови паркинга, както каза Дебелия, наема на гарата, мачове на националния отбор, мачове на български отбори в ШЛ и ЛЕ, концерти, различни състезания и спортове, защо не и домакинство на мач от ЕВРО 2020 и т.н., за 25 години с правилна политика може да се постигнат тези неща. Но аз пак казвам, че съм Тома Неверни :mrgreen:

Този (както и аз мисля) фантастичен вариант с Локо Сф е в пъти по приемлив.

Инак съм убеден, че след 10 години ще си седим същите тук у форума и ще се питаме, кога Дебелия ще сложи най-накрая осветление на стадиона :lol:

Пон Сеп 16, 2013 1:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 109  Следваща