трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мартин Сечков: Не искам да говоря за Академик, спокоен съм за бъдещето си в Славия
Новият футболист на Славия Мартин Сечков бе любезен да отговори на въпросите на Гонг след тренировката на „белите” тази сутрин. Централният защитник заяви, че е спокоен за бъдещето си в Славия, въпреки че от бившия му клуб имат претенции към него за неправомерно разтрогнат договор.
„Аз съм футболист на Славия и не се притеснявам за бъдещето си, гледам само на пред и затова не ми се коментира тима на Академик София. Моите агенти най-добре ще ви кажат как точно съм си прекратил договора”, сподели новото попълнение на „белите”.
„Старши треньорът на Славия Емил Велев ми се обади и ми каза, че ме иска и така се стигна до идването ми в отбора. Имаме поставени високи цели и си мисля, че с момчетата може да ги постигнем: по-предно класиране в шампионата и спечелването на Купата на България. Ще се боря всеки ден за титулярното място. Не съм дошъл тук с мисълта, че ще е лесно затова ще давам всичко от себе си”, завърши Мартин Сечков.
|
Съб Яну 08, 2011 4:47 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
За феновете на Славия и за негово величество - Фенът
Стигам малко със закъснение за първата тренировка на Славия. Първо ми прави впечатление пълната с фенове импровизирана пресконференция на Емил Велев. Казвам си – нормално, все пак е първа тренировка за полусезона. После обаче осъзнавам как именно феновете са тези, които пазят традициите на един футболен клуб. Негово величество Фенът! Този, който всяка седмица е на стадиона, ходи на тренировките, знае повече от журналистите. Боже, та то останаха ли такива фенове? Явно да! Малко са, но ето ги – на Ивановден на стадион „Славия”. Наблюдавам ги внимателно, по-точно т.нар. документи – хората от по-старото поколение – които пазят в съзнанието си всяка подробност от отминалите времена. Гледам ги – прелистват вестник и търсят колонката за техния отбор, бистрят селекцията и пак се връщат – към онези времена, когато Славия е била по-голяма, отколкото е в момента. В паметта ми изниква един мач срещу "Левски" за купата. Май беше през 1998 г. Славия губи 0:2 на „Васил "Левски"”, а на реванша смазва „сините” – 3:0. От сектор „А” излиза оглушителен рев, когато слизам от трамвая на „Овча купел” – и тогава бях закъснял. От тогавашния отбор си спомням Симеон Чилибонов. Помня и атмосферата сред феновете на Славия тогава – истинска еуфория. Днес душите на тези премръзнали хорица се постоплиха за няколко минути, когато видяха своите любимци или просто своя отбор. Сигурно някои дори бяха излезли от работа, за да надзърнат „белите” и да поискат минута мълчание за своя съмишленик Петър Добрев – Ханс. После с треперещ глас и насълзени очи гледаха с нова надежда излизащия за първа тренировка отбор на Славия. Един по-възрастен фен казваше на глас имената им, както едно време…
Няма смисъл да продължавам. Едно е сигурно – футболът е на феновете, на никого другиго!
http://www.novsport.com/news126347_1061.html

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Яну 08, 2011 6:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Носталгия върна Том у дома и вбеси Локо (Пд) и Славия
Бразилски сериал с неочакван и сълзлив край се разигра между Пловдив и София. Халфът на “Локо” Евертон Джило-Том се прибира в родината заради носталгия по семейството. Футболистът бе договорен за сигурен трансфер в“Славия”, а има действащ договор с “Локомотив” до юни. Сега нито сделката ще стане, нито пък на “Лаута” ще разчитат на играча.
Том вчера тичаше около терена по време на тренировката на “Локо”, но няма да пътува с тима за лагера в Сандански. Той се извинил на собственика Коко Динев както и на хората от “Славия”, които го брояха за сигурно ново попълнение. Куриозно - двата “ужилени” от Том отбора се събират в един хотел на лагер в Сандански, където “Славия” ще иде в сряда.
До петък никой в двата клуба не знаеше за намеренията на Том. При завръщането си халфът обявил, че ще играе в трета дивизия у дома, за да е по-близо до семейството си.
Трогателната история напомня глупостите, които постоянно вършеше иначе много талантливият Даксон да Силва. Приятелят на Том също има договор до юни с “Локо”, но се прибра у дома и играе за аматьорския “Кампо Гранде”, защото от “Лаута” спряха правата му. За Том обаче “Локомотив” ще даде разрешение да се състезава и той ще рита в III лига.
“Славия” няма да търси футболист на този пост засега. В халфовата линия изборът е голям, а към него се добавя и завърналият се сърбин Павле Попара.
“Белите” може да преотстъпят дошлия от “Сливен” младок Иван Коконов на “Монтана” до лятото.
|
Нед Яну 09, 2011 7:03 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Гошо Вратарчето е освободен, сега нищо чудно да влезе в действие отдавна планувания свободен трансфер.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 10, 2011 9:22 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Което няма да е никак зле...
|
Пон Яну 10, 2011 10:14 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
да трябва ни някой вратар с опит,а не емил петров да влез в игра срещу локото и всеки удар да е гол , мен лично ме е яд за Емил Михайлов вратаря на академик и вече вратар на лудогорец много е стабилен и има бъдеще,все пак е наш юноша 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
|
Пон Яну 10, 2011 10:33 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Димитър Борисов: Отказваме се от Галин Иванов
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов изгледа малка част от първата тренировка на „армейците” за новия полусезон. Тя се проведе на игрищата на комплекс „Спортна София”.
„Доволен съм от новите попълнения. Отказваме се от Галин Иванов. Повече няма да преговаряме за неговото привличане в ЦСКА”, лаконичен бе Борисов.
Той за пореден път увери, че през пролетта „армейците” ще играят своите мачове на стадион „Българска армия”.
Димитър Борисов обаче не пожела да коментира въпроси свързани с изплащане на задълженията към клубове, на които ЦСКА дължи пари.

|
Пон Яну 10, 2011 11:14 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
майната ви.и ние не ви го даваме.
|
Пон Яну 10, 2011 11:24 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Сега всички силни думи, изказани против момчето, стават леко излишни. Не мислите ли?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 10, 2011 11:35 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Сега всички силни думи, изказани против момчето, стават леко излишни. Не мислите ли?
Е нали го чу, че ако се бяха разбрали отборите, беше готов да иде там  Как да е, ако има мотивация да се раздава ще съм доволен да остане, ама ако се лигави - по-добре да го шитнем някъде  За думите на пернишкия орк Борисов - със същия успех и аз се отказвам от Мегън Фокс и Адриана Лима
Що се отнася до Жоро Вратаря - твърде вероятно е Кокала да поиска да го вземем, само че ми се струва, че ще иде някъде в чужбина за по-висока заплата - примерно в Кипър при Кауна  А и за да дойде при нас има условие - да пусне къдриците от едно време 
|
Пон Яну 10, 2011 12:28 pm |
|
 |
|