Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията 2013/2014
Рууни почна на 16 в другия ливърпулски гранд, пък нищо му няма. Оуен е голям играч, взе си 15-те минути слава, които му се полагаха, направи супер кариера в Ливърпул, Реал и Нюкасъл и свърши, защото играеше с бързина, а тя е до време. Отделно САФ е прецакал не един футболист и Оуен спокойно можем да го зачислим в този списък. Интересно защо в състава на Славия го няма Вълков. Нали щяхме да налагаме наши кадри, а то пак някакъв от Литекс. Не, че е лошо, но говорим за политиката на клуба.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 15, 2013 3:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Каква политика?
|
Пон Юли 15, 2013 3:33 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Че какво му прецакал САФ на Оуен, че нещо не разбирам. Той отдавна беше свършил за футбола, а в Юнайтед направо лек ренесанс. Победихме Сити с 4-3, с негов гол в 96-тата минута, отделно вкара на Волфсбург ( тогава шампион на Германия ) хеттрик. Има и още не малко голове, но точно при нас не е бил никакъв провал. Важното е, че се изсра на Пуул. САФ е прецакал толкова играчи, колкото пръстите на една човешка ръка. А е създал няколко отбора. И недейте веднага да посочвате, че Верон е грандиозен провал, защото това изобщо не така..
Пон Юли 15, 2013 6:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Буки и сър Алекс, Славия и Ман Юнайтед, Венци Свинята и Уинстън Чърчил - прилики да искаш 
|
Пон Юли 15, 2013 6:21 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Полузащитикът на Славия Галин Иванов изрази искрено съжаление от свой статус във Фейсбук.
Преди решителния мач за титлата между "Левски" и Славия, играчът написа в социалната мрежа „Само "Левски", але!". Месец и половина след това, Иванов се извини за посланието си. Халфът добави извинения и за разправията си с група фенове след контролата с "Ботев" (Враца).
Уважаеми Слависти,
Бих желал да изразя съжалението си за случилото се между мен и група привърженици на отбора. Извинете! Извинявам се не само на Вас,но и на всички присъствали на представянето на Славия - деца,възрастни,съотборници,ръководители. Също така,съзнавам,че бе грешка от моя страна да коментирам друг клуб чрез профила си в една от социалните мрежи, за което също поднасям извиненията си. Профилът е изтрит,а желанието ми е да се раздавам докрай за Славия. И за да не останат само думите, Ви моля за подкрепа към съотборниците ми,а нашият отговор може да бъде даден на терена Нека забравим случилото се в името на великия клуб,който не заслужава разногласия и емоционални реакции,а единство.Всички сме радетели на една идея,която трябва да ни обединява,а не да ни разделя.
Искрено Ваш: Галин Иванов
|
Пон Юли 15, 2013 6:58 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
По-добре извинение, та дори написано от някой друг, от колкото стойки и чалъми..
Сега поне малко ще се намали самочувствието и дано да се концентрира в играта.
А за Сашо Александров аз съм доста разочарован, внасяше нужната конкуренция по фланговете..
Някой да каже какво става с него..
|
Пон Юли 15, 2013 7:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Юли 15, 2013 7:51 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Интересно че мъглата около Александър Александров е пълна.
|
Вто Юли 16, 2013 7:57 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Че какво му прецакал САФ на Оуен, че нещо не разбирам. Той отдавна беше свършил за футбола, а в Юнайтед направо лек ренесанс. Победихме Сити с 4-3, с негов гол в 96-тата минута, отделно вкара на Волфсбург ( тогава шампион на Германия ) хеттрик. Има и още не малко голове, но точно при нас не е бил никакъв провал. Важното е, че се изсра на Пуул. САФ е прецакал толкова играчи, колкото пръстите на една човешка ръка. А е създал няколко отбора. И недейте веднага да посочвате, че Верон е грандиозен провал, защото това изобщо не така.. САФ каза, че Ливърпул са го съсипали защото са го използвали здраво още от най-ранна възраст...в Юнайтед Оуен вече си беше счупеняк Иначе за Александров наистина е пълна мъгла...поне да имаше някакъв начин за контакт с Буки...нещо официален мейл и т.н. Ако запазят практиката с пресконференциите преди всеки кръг (понеже много хора се вълнуват от глупостите на Венци) някой може все пак да попита там...
|
Вто Юли 16, 2013 8:29 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
рабира се, че иввинението е написано от друг, но това няма значение. По-добре да го има, по-добре късно, отколкото никога. Мене лично не ме интересува кой отбор подкрепя, важното е да си върши работата, а тя е да играе на 100% във всеки един мач. Да - за него това е работа, такава каквата имаме всички ние, личния му живот и пристрастия не ме интересуват. Същото се относя и за Тошко Янчев. Ако играе и се раздава аз съм зад него, ако ще във всяка свободна минута да е на Армията.
|
Вто Юли 16, 2013 9:17 am |
|
 |
|