Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 108  Следваща
 Селекцията - 2016/2017 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: Селекцията - 2016/2017
"Левски" имат гениална стратегия да си гонят футболистите -първо Здравко Здравков ,Кунчев и Пацо Илиев за по един слаб мачрда не говориме и з Йомов братята Цоневии много други

Чет Юни 23, 2016 11:46 am
Профил
Пристрастен

деведесетте години на миналият най голяма пакост на Славия направи Боби Григ-изгони всички около него-Жужо рЧаво рДавидката Тогава Жужо и Гигата искаха да вземет отбора но Боби ги разкара и после дойдоха СиК и венци стана президентрно истинският благодетел беше бай Миле който вкарваше футболисти от Сърбия и финансираше отбора След като го убиха остана единствен Маджо Кярът ни от СИК е стадионът и околното пространство и паркът

Чет Юни 23, 2016 11:54 am
Профил
Администратор
Аватар

miropg написа:
Кярът ни от СИК е стадионът и околното пространство и паркът

Това е апортна вноска от общината. Излезе ли общината от АД-то, отиват си и тези пространства. А това и преоценяването на дяловете на общината и свеждането на оценката на нейната апортна вноска до символична сума, дължим на Тошко Добрев. Те заради подобни свързаности го и съдиха и изгониха от Софийски имоти.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... parite_na/
А Бай Миле водеше най-различни сърби, но има и доста слухове, че уреждаше мачове. 2-1/ 2-4 и пр.
А ето и едно друго дело срещу Добрев, косвено свързано със Славия чрез президенто.
http://legalworld.bg/37446.apelativniia ... obrev.html

Така че да не се заблуждаваме, че са големите меценати. Всичко е на гърба на общината и големите спонсори цоцат от това, а не е обратното.

Чет Юни 23, 2016 12:03 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Винаги съм се чудил откъде ги намираме тия, дето ги викаме на проби (а често и ги вземаме). Искаме Дани Златков, а в същото време на проби идват Чапаев, Мапаев, Марчев и т.н. :mrgreen: Общо-взето непосредствено преди мачовете от Лига Европа можем да заключим тъжно, че селекцията ни по абсолютно нищо не се отличава от друг път и надеждите ни заради евроучастието да привлечем хора, които чувствително да вдигнат класата, не се оправдаха. Бранеков, Васев, Пашов и румънеца сами по себе си може да не са лоши, но не мисля и че ще има някаква огромна разлика в положителна насока с тях. Да не говорим и, че 3-ма от новите са в защита, а в атака, където определено имахме проблеми не взехме абсолютно никой. Поне на Манзоро разчитах, че ще направи някой добър мач, той пък се оказа лигльо, а ние сме над нещата и няма явно да търсим нов ...

Чет Юни 23, 2016 12:28 pm
Профил ICQ
Пристрастен

,Емо Мартинов го взехме от трета или четвърта дивизия в Германия и беше добро попадение ,явно правим отбор от юноши -да изчакаме 30 юли ,белким цъфне някой нападател

Чет Юни 23, 2016 2:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Бранителят Даниел Златков ще подпише договор с Черно море днес. Бившият футболист на "Ботев" (Пд) ще се срещне с ръководството на “моряците” предиобед за последни уточнения относно контракта му с варненци и ако всичко мине добре и двете страни си стиснат ръцете, ще играе с “моряшката” фланелка през новия сезон.

Централният защитник е без отбор, а идеята на Георги Иванов – Гонзо е да направи с него двойка с бившия му съотборник в "Ботев" (Пд) Пламен Николов. Именно това е футболистът, за който загатна Гонзо на първата тренировка на варненци от лятната подготовка.

Златков е роден на 6 март 1989 година в град Благоевград. Висок е 189 см. Започва да тренира в детските формации на школата на Пирин (Бл), като преминава през всички гарнитури.

През лятото на 2007 г., започва да тренира с първия отбор на Пирин, като скоро след това подписва първи професионален договор, който го обвързва с клуба до 2010 година.

В кариерата си е играл още за тимовете на Пирин (ГД), Миньор (Перник), Славия, Болуспор и "Ботев" (Пд).

Даниел Златков е наричан още българският Роналдо, заради визуалната прилика с играча на Реал Мадрид.

Пет Юни 24, 2016 8:00 am
Профил
Пристрастен

нов спорт -Златков изчаква понеже си урежда трансфер в чужбина -по добре в чужбина отколкото в Черно море

Пет Юни 24, 2016 10:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Свинята казал, че селекцията приключила...ебати смешника !!!

Съб Юни 25, 2016 8:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бранеков: На "Армията" ме "употребиха", не може да има два клуба с името ЦСКА

Новото попълнение в редиците на Славия - защитникът Александър Бранеков, сподели мнението си, че няма да бъде нормално в българския футбол да съществуват два клуба с името ЦСКА. Бранителят, който бе освободен от “Армията” след края на сезона, за пореден път изрази разочарованието си от отношението към него от страна на “червеното” ръководство. Бранеков призна, че след случилото се, се чувства “употребен”. Опитният играч продължава да се възстановява по план в "Овча купел", след като скъса кръстни връзки миналата кампания.

“Възстановявам се по план, като се надявам до месец да съм добре и да имам възможност отново да играя мачове. Доволен съм, че избрах Славия. Разговарях с президента Венцеслав Стефанов по телефона, а след това и със старши треньора Александър Тарханов. Приятно изненадан съм, че в състава се залага на много млади момчета, както и от факта, че те притежават наистина страхотни качества. Всички в отбора сме положително настроени преди двубоите със Заглембе (Любин) за Лига Европа. Противникът е сериозен, първенството на Полша е по-силно от българското, но се надявам, че ще се представим на ниво”, коментира пред “Канал 3” Бранеков.

“Не съм сърдит на никого от ЦСКА за случилото се. Очаквах подобен развой на събитията. Всичко това е зад гърба ми. В крайна сметка може да се окаже, че от “Армията” са ми направили услуга. Чувствам обаче, че бях употребен. ЦСКА трябва да съществува независимо по какъв начин, но не мисля, че трябва да има два клуба с еднакво име. Категорично против съм да има два такива отбора. Най-добрият вариант бе да се започне от “А” Окръжна миналата година. Трябва да се направи компромис в името на ЦСКА, трябва да има повече отбори в шампионата, ако искаме да се развиваме, защото виждаме каква е настоящата ситуация”, допълни още юношата на “червените”.

Пон Юни 27, 2016 9:33 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Пратеници на руския шампион ЦСКА (Москва) пристигат днес в София, за да наблюдават изявите на младия защитник на Славия Стефан Велков. 20-годишният младежки национал и съотборниците му от Овча Купел ще изиграят своя първи мач от евротурнирите след 20-годишно отсъствие срещу Заглембе (Любин).

Стефан Велков вече веднъж бе на проби в ЦСКА (Москва), но след като се завърна получи тежка контузия, която го остави задълго извън терените.

Сега от руския шампион са провели разговор с треньора на "белите" Александър Тарханов, за да разберат състоянието на Велков. Руският наставник на Славия е информирал сънародниците си, след което те са взели решение да видят изявите на младия бранител и на живо.

Чет Юни 30, 2016 8:30 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 108  Следваща