Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ACAB написа:
в блиц са забравили да напишат още и че взимаме тевез и им даваме жуниор + още двама играчи под наем ахах

Мойте любимци пак са в серия ... ма пак са се объркали .. би трябвало освен Жу да и доплатим едно 200 000 евро за да вземе Лусио и Е.К.

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Яну 31, 2010 4:26 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
:D :D :D

Нед Яну 31, 2010 4:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Освен , че цялата новина е абсурдна , има и нещо друго - говедата нямат квоти за чужденци , още не са продали Рабех , а взеха и ганаеца от Мездра :lol: :lol: Освен това за Жу мисля, че платихме трансферна сума и той не може да смени 3 отбора за 6 месеца , поради същата причина чорбата могат да продадат Платини само в първенства , които са цикъл пролет-есен (Русия , Япония, Корея)

Нед Яну 31, 2010 4:50 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Жуниор за Вагнер?Е слабо познават ВС.Колкото и да им се иска в Блиц подобна сделка е невъзможна.

Нед Яну 31, 2010 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Жуниор за Вагнер?Е слабо познават ВС.Колкото и да им се иска в Блиц подобна сделка е невъзможна.

no shit :?:

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Яну 31, 2010 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според "Меридиан мач" със сигурност взимаме Томаш.

Пон Фев 01, 2010 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вчера пък от Славия категорично опровергаха информацията, че "Левски" дава Еньо Кръстовчев и Лъчезар Балтанов, за да притежава голмайстора на „белите“ Жуниньо.
„Могат да го имат само на снимка“, пошегуваха се от „Овча купел“.
8)

Пон Фев 01, 2010 11:52 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Според "Меридиан мач" със сигурност взимаме Томаш.

не се научихте и с тоя ММ.... аман вече :evil:

Томаш: Дадох ФК Баку на съд, не знам къде ще играя :!:

Българският защитник Александър Томаш, който до края на миналата година играеше във ФК Баку, още не си е намерил нов отбор. Заговори се, че интерес към него проявяват от Славия, но самият играч отрече да е имал контакт с ръководството на белите.

„Никой не ме е търсил - нито от Славия, нито от който и да е друг отбор. Личното ми желание е да продължа кариерата си в България и съм открит за оферти. От няколко дни вече съм свободен агент. С Баку трябваше да се разделим по взаимно съгласие, след като си изчистят задълженията към мен. Азерите обаче решиха да се правят на ударени и вече съм ги дал на съд. Ако не намеря отбор в А група, най-вероятно ще отида да играя в Кипър", коментира пред „Тема Спорт" 32-годишният Томаш.

В Славия продължават да търсят опитен централен защитник. Със сигурност договор ще подпише дошлият на проби бразилец Густаво де Оливейра. Сънародникът му Ду Бала днес ще парафира с арменския Банантс и ще освободи място на чужденец извън ЕС за бранителя.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Фев 01, 2010 12:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия прибира 300 хиляди за Чавдар Янков

Въпреки че не продаде нито един от футболистите си тази зима, президентът на Славия Венцеслав Стефанов има всички основания да е доволен. Причината е, че една от неговите „златни кокошки" - Чавдар Янков, отново осигури солидни приходи на клуба, пише вестник „Тема Спорт”.

Според немското издание „Кикер" белите ще приберат 300 000 евро от трансфера на играча от немския Хановер в украинския Металург Донецк. Общата сума на сделката е 750 000 евро, но в договора на футболиста с германците е била заложена клауза, че българите ще получат 40 процента от бъдеща негова продажба.

Янков дойде в Хановер през 2005 година като преотстъпен за един сезон срещу 500 000 от европейската валута. Впоследствие немците го наеха за още година срещу същата сума, а през 2007-а се договориха да го купят от Славия за 1,1 милиона евро. Впоследствие халфът загуби титулярното си място в тима и бе даден под наем в Дуисбург. В началото на януари обаче оттам го изпъдиха заради наднормено тегло. След продажбата му в Металург Донецк общите приходи в касата на белите от него вече възлизат на 2,4 милиона евро.

Междувременно се разбраха и датите на контролите на Славия на лагера в Анталия. На б февруари те ще премерят сили с Терек на Благой Георгиев, на 9-и е мачът с Карпати Лвов, на 13-и спаринг-партньор ще е Металист Харков, а на 16-и -ОфК Београд. Търси се съперник за двубой на 10 февруари.

Пон Фев 01, 2010 12:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Всъщност ако вземем Густаво отпада необходимостта от центарлен защитник.Сега имаме следните
1.Йордан Петков
2.Стив Рение
3.Галин Богданов
4.Стоян Георгиев
Двама опитни и двама млади футболист.Плюс Бобъра който при необхдимост също може да играе на този пост.Густаво може да се вземе като алтернатива при контузии и наказания.Но пък Томаш ми изглежда излишен.

Пон Фев 01, 2010 3:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  Следваща