Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:08 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Аз с моя богат набор от 200 думи на немски разбрах следното:
Славист идва в Арминия. Играе на еди какъв си пост... бля, бля... Идва от Първодевизионният СЛАВИЯ София
Иванов благодари на треньора на Арминия, че го харесал и т.н. Общи приказки и много непознати неща за мен :oops:

Наистина ми е любопитно, ако може някой да преведе всичко, ще бъде чудесно!

Пет Яну 14, 2011 5:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци потвърди: Галин Иванов за 2.5 години в Арминия, друг „бял“ също е на път за Билефелд

Славия ще вземе 25% от следващ трансфер на халфа. Условията са добри и за клуба, и за футболиста, обяви босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов потвърди в интервю за Livesport.bg за трансфера на Галин Иванов в немския Арминия Билефелд. Венци също така призна, че още един футболист на „белите“ е попаднал в полезрението на немския клуб, но не пожела да разкрие неговото име и поста, на който играе.

„Така е, Галин избра Арминия. Той със сигурност ще остане в този отбор до края на този сезон. Ако се спасят от изпадане, автоматично договорът му се подновява с още две години. Ако изпаднат, той е свободен. Славия ще вземе 25% от следващ трансфер на Галин Иванов. Условията са много добри както за футболиста, така и за клуба“, каза Стефанов.

„Проблемът с ЦСКА не бе до пари, а до бъдеще. Логично Галин избра да продължи кариерата си в Германия, а не в ЦСКА. Аз мисля, че Арминия е по-добре от всеки един български клуб. Те искат и още един наш футболист, но няма да ви кажа кой е“, шеговито подхвърли босът на „белите“.

Колоритният президент отхвърли с насмешка твърденията, че цената на Райс Мболи се е вдигнала заради престоя му в ЦСКА. „Ама какви са тези работи, не се излагайте. Нищо не са му дигнали, дигнали са му... Аз съм го продал в Русия, не в Европа. Та тея ли, дето ги бием на Овча Купел като тупани ли ще му вдигнат цената“, добави президентът на Славия. :lol: :lol: :lol:

Пет Яну 14, 2011 5:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само дано не е Пеев, че ще стане лошо... Иначе не виждам кой друг. Може би Генев щото стана национал ужким.

Пет Яну 14, 2011 5:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е то ако и Дани Пеев продадем пък ... Генев ако го искат, да го вземат :lol:

Пет Яну 14, 2011 5:34 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Значи, аз като им гледам състава - имат по много футболисти за всяка линия, а играта им не върви в нито един компонент. Така че ми е трудно да определя какъв тип футболисти търсят. От нашите конвертируемата стока не остана много. Като се има предвид, че целта им е да се спасят от изпадане този сезон, едва ли ще тръгнат да обиграват някой млад и недоказан футболист. Т.е. можем да сме спокойни за Кунчев. Застрашени са Дяков, Генев, Пеев и дори Божов и никой друг. От друга страна Дениран Ортега и Жу в момента са наши футболисти и може да става въпрос за някой от тях двамата.

Пет Яну 14, 2011 5:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Божов едва ли на тези години ще го вземат, само да не е Дани Пеев, щото ако е той, значи за пореден път надеждите ни отиват на боклука :wink: За Жуниор и Ортега е възможно наистина, но за Жу четох някъде, че ще ходи в Китай, колко е вярно не знам . Според мен едва ли ще вземат още някой наш, просто спекулации :roll:

Пет Яну 14, 2011 5:47 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

"Благодаря на треньора на Арминия и на ръководството за гласуваното доверие. Реших да дойда в Арминия, защото това е един традиционно силен клуб и в дългосрочен план ще имам шанса да играя в Бундеслигата. Като за начало искам да помогна в борбата срещу изпадането", коментира Иванов.

"Радвам се, че в лицето на Галин ще имаме още една алтернатива в офанзивен план. Той е млад, но е много опитен играч, който в България е давал много асистенции. Силните му страни са неговата бързина и добрият дрибъл", каза треньорът Евалд Лийнен.

"Първо искам да благодаря на ръководството на Славия за бързината, с която се осъществи този трансфер. Горди сме, че го привлякохме, въпреки че го искаха и други отбори от Германия и Европа. С такова силно ново попълнение вече сме една стъпка напред", обяви и президентът на Арминия Ралф Шнитцмайер.

Пет Яну 14, 2011 5:59 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Аз съм доволен от селекцията !Галин не беше най-добрият и правеше редовно 1 силен и няколко слаби мача.Мача с Етрополе го загубихме малко или много заради него !Ще съм доволен ако налагаме Ради Василев .Цачев трябва да го продадем според мен.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Яну 14, 2011 6:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... IO%29.html

Слушайте изригването на шефчето :lol: :lol: :lol: :lol:

Пет Яну 14, 2011 8:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дефанзивен халф дойде на проби в Славия

Бразилски дефанзивен халф ще изкара десетдневен пробен период в отбора на Славия, научи Гонг.

Бразилецът се казва Ерисон Баяно и е на 29 години, като последните три години е играл в румънското първенство. Най-много се е подвизавал с фланелката на Университатя Клуж.

Бразилецът пристигна снощи в Сандански, където “белите” са на подготовка.

Днес той взе участие в сутрешната тренировка на отбора, която се проведе на терена в Марикостиново.

Футболистът може да играе, както като дефанзивен халф, така и като ляв и десен бек. Той ще бъде пробван от старши треньора Емил Велев в контролата на 21 януари срещу Банско.

След това треньорското ръководство ще реши дали да му даде шанс да играе и във втората контрола срещу Пирин Разлог, която е на 25 януари.

http://en.wikipedia.org/wiki/Erison_da_Silva_Santos

Съб Яну 15, 2011 4:21 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 84  Следваща