трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Viktor4o_Rs написа: Дефанзивен халф дойде на проби в СлавияБразилски дефанзивен халф ще изкара десетдневен пробен период в отбора на Славия, научи Гонг. Бразилецът се казва Ерисон Баяно и е на 29 години, като последните три години е играл в румънското първенство. Най-много се е подвизавал с фланелката на Университатя Клуж. Бразилецът пристигна снощи в Сандански, където “белите” са на подготовка. Днес той взе участие в сутрешната тренировка на отбора, която се проведе на терена в Марикостиново. Футболистът може да играе, както като дефанзивен халф, така и като ляв и десен бек. Той ще бъде пробван от старши треньора Емил Велев в контролата на 21 януари срещу Банско. След това треньорското ръководство ще реши дали да му даде шанс да играе и във втората контрола срещу Пирин Разлог, която е на 25 януари. http://en.wikipedia.org/wiki/Erison_da_Silva_Santos Е тоя ако може да играе на тези 3 поста И СТАВА ще ни реши доста голяма част от проблемите. Може би още 1 добър централен защитник и ще сме добре.
Съб Яну 15, 2011 9:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия пробва бразилец
Белите няма да се разделят с повече футболисти
29-годишният дефанзивен халф Ерисон Баяно ще изкара десетдневни проби в Славия. Последните три години бразилецът е играл в румънското първенство, като идва от Университатя (Клуж). Вчера Баяно направи първата си тренировка с белите, които са на подготовка в Сандански. Той ще бъде изпробван в контролата с Банско на 21 януари. Не е изключено в лагера на Славия да се появят още играчи на проби. - Бразилецът ще тренира с нас, още нямам впечатления за него. Засега не очакваме други играчи, но по-натам може да дойде някой. Не мисля да се разделяме с още футболисти след подготвителните лагери - заяви за "7 дни спорт" треньорът Емил Велев. Велев добави, че е доволен от условията в Сандански. Засега няма забележки и към физическото състояние на футболистите. - Всичко е нормално, няма от какво да се оплакваме. Теренът не е в перфектно състояние, но е добър. Играчите също са в добра форма, спазвали са програмите, които им бяхме раздали преди празниците. Със Славия се подготвя и нигериецът Дениран Ортега. В момента му се търси отбор в чужбина, но има голяма вероятност нападателят да остане при белите.
Тодор Петров
Галин Иванов: Исках в чужбина, постигнах го Галин Иванов, който бе трансферна цел №1 на ЦСКА, вече е футболист на Арминия (Билефелд). "7 дни спорт" се свърза с атакуващия халф малко след първата му тренировка с втородивизионния германски отбор. Галин е щастлив от сбъдването на мечтата му да играе в чужбина. Той обаче обеща да се върне в България, като не изключва варианта да облече екипа на ЦСКА. - Какво е за вас трансферът в Арминия? - Това е крачка напред за мен. Исках такъв трансфер, очаквах го и сега съм много щастлив, че наистина се осъществи. Радвам се, че така се развиха нещата. - Това ли бе най-добрият вариант за развитие на кариерата ви? - По-добър е от българското първенство. В Германия ще имам много повече възможности за развитие. Трябва да вървя нагоре, а тук условията предразполагат за това. Базата, терените, организацията и обстановката са прекрасни. Има дисциплина. - Разбрахме, че в договора ви има едно условие. - Подписах за 2 години и половина. Договорът обаче влиза в сила, при условие че Арминия остане във Втора бундеслига. Иначе съм преотстъпен до лятото. Надявам се отборът да се спаси и да продължа да играя в Германия. - Каква е целта на Арминия този сезон? - Целта е отборът да се спаси от изпадане и да запази мястото си в групата. За догодина обаче има съвсем друга цел - класиране в Първа бундеслига.Арминия е отбор с традиции и има място сред най-силните в Германия. - Има ли потенциал Арминия да се спаси от изпадане? - Още не съм добре запознат с качествата на футболистите. Днес (б.р. - вчера) направих първата си тренировка с тима. Ще се запозная с качествата на играчите още на мача с ФСФ Франкфурт утре (днес). Убеден съм, че Арминия има сили да се спаси. - Какви са първите ви впечатления от клуба? - Много добри. Всичко е на високо ниво, базата е отлична. Всички са много положително настроени и ме посрещнаха приятелски. - С какви думи ви посрещнаха шефовете и треньорът? - Казаха ми: "Радваме се много, че вече си наш футболист." Дори искаха да играя срещу Франкфурт. Аз обаче все още не съм готов имам едва 3 тренировки. Надявам се да дебютирам в следващия кръг (на 22 януари гостуват на Енерги). - Как ви се вижда конкуренцията, ще успеете ли да се преборите за титулярно място? - Още не съм разучил футболистите, които играят на моя пост. Дошъл съм да играя редовно и трябва да се преборя за титулярно място. Това е единствената ми цел. - Ще успеете ли да се адаптирате към германския футбол? - Надявам се, че ще успея. Вече видях, че тук се играе доста по-здраво. Аз не съм груб играч, но ще трябва да се нагодя към начина на игра, за да успея. - Защо се провали трансферът ви в ЦСКА? - Славия и ЦСКА не се разбраха за трансферната сума. Аз пък до последно чаках трансфер в Германия и реших да не избързвам да подписвам с червените. Личните ми условия също не бяха уточнени с ЦСКА. - Бихте ли играли някога в ЦСКА? - Да. Уважавам много този отбор и му пожелавам успех. ЦСКА си е ЦСКА, голямо име не само в България, но и в Европа. След няколко години, когато се развия и стана още по-добър футболист, може да заиграя на Армията. Появиха се информации в някои сайтове, че никога не бих играл в ЦСКА и че отборът е по-слаб от тези във Втора бундеслига. Това изобщо не е вярно. - Не избързахте ли малко с преминаването в чуждестранен отбор? - Не. Не съм и на принципа - колкото по-млад в чужбина, толкова по-добре. Просто сега беше моментът. Играх 3-4 години в "А" група и прецених, че няма накъде повече да се развивам там. - Ще успее ли без вас Славия да постигне целта си, класиране за евротурнирите? - Няма незаменими футболисти. В Славия има много добри играчи, треньорът също е класен. Отборът има сили да се класира за Европа и без мен.
|
Съб Яну 15, 2011 10:53 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Оффф пада ми в очите тва момче. Вместо да се подмазва на чорбата, където явно няма да отиде никога, ако нещата му се получат, да каже добра дума за Славия, където е ял белия си хляб до сега... Тъпа работа. Ако не беше Славия щеше да отиде в Германия ама като турист... От кочината щеше да излезне др път както се беше засилил да затъва там!
Съб Яну 15, 2011 11:56 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Дано казаното от Галин е някаква смесица от журналистическа измислица + шаблонни думички, леко фризирани от редактор. Защото е гадно, ако е изрекъл точно това  Поради тази причина аз ще се направя, че не вярвам на статията! Желая му успех в Германия! И Умната
|
Нед Яну 16, 2011 12:06 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Галине, завърши си кариерата като Здравко в Чорбаспор! МОЖЕШЕ ДА СИ ЛЕГЕНДА ПРИ НАС ,А СЕГА СИ ПРОСТ ПЕ*** .Мача с Етрополе ще го помня много време 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Яну 16, 2011 1:37 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Галине, завърши си кариерата като Здравко в Чорбаспор! МОЖЕШЕ ДА СИ ЛЕГЕНДА ПРИ НАС ,А СЕГА СИ ПРОСТ ПЕ*** .Мача с Етрополе ще го помня много време  О той ако беше направил такъв пропуск ако играеше за някои от животните щяха да го линчуват и да го пратят да косе тревата на помощното игрище...
Нед Яну 16, 2011 1:54 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Кушев се връща в България, избира между три офертиБългарският нападател Мартин Кушев, който остана без договор с руския Амкар (Перм), ще продължи кариерата си в България. Той заяви за вестник "Комсомолская правда", че не е приел предложението на Амкар да стане треньор в дублиращия тим и ще се върне в родината си, където е желан от три клуба. "Предложиха ми да стана помощник треньор в Амкар, но след това се оказа, че искат да ме назначат на позиция в треньорския щаб на втория отбор. Не се съгласих на това. Сега ще се върна в България, където имам оферти от три отбора. Ще почакам до края на месец януари, след което ще взема крайно решение", заяви бившият нападател на Славия, "Левски" и Литекс. Кушев вкара един гол в 23 мача през миналия сезон, а Амкар закъса финансово и обяви, че няма да започне сезон 2011/2012 в елита на Русия. На 14-и януари обаче пермският клуб намери спонсор и ще вземе участие в първенството. Tой неколкократно е казвал, че първият му избор в България е Славия, така че ако се връща тук ,надявам се да си държи на думата  Идвай си у дома, Марто 
|
Нед Яну 16, 2011 2:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Мартин Кушев пред Livesport.bg: Искат ме от водещ отбор в „А“ група, на един разговор съм от трансфер в Славия (АУДИО)
Бившият нападател на Славия, "Левски" и Литекс – Мартин Кушев коментира специално за Livesport.bg появилата се в руските медии информация, съгласно която три водещи български отбора искат да вземат игралия за последно в Амкар състезател.
„Да, интерес към мен проявяват три български отбора. След два-три дни ще е ясно кои са тези тимове. Искат ме във водещ състав от „А“ група, това мога да разкрия за момента“, коментира Кушев.
„На един разговор съм от трансфер в Славия. Просто до момента имах доста неща, които трябваше да свърша, а и самата ситуация около мен и вече бившия ми отбор не бе съвсем ясна. Сега вече мога конкретно да говоря с Венци Стефанов, ако пожелая“, добави нападателят.
„В края на седмицата трансферът най-вероятно ще бъде факт. Положението в самия Амкар остава крайно неясно. Много неща се промениха за доста кратко време там“.
„Захари и Георги са си на лагер. Заминаха за Турция. Ще бъдат в Анталия до 28-и. Захари има още една година договор с тима, докато за Георги ситуацията не е много ясна. И двамата обаче имат сериозни оферти. Там вече въпросът е каква страна ще заеме Амкар. Интересът към тях не е от страна на български тимове, а от такива от чужбина“, разкри талантливият ветеран, превърнал се в легенда в столичния квартал „Овча купел“, по време на престоя си в Славия.
|
Нед Яну 16, 2011 5:20 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Божов и Кушев ...I love this game
|
Нед Яну 16, 2011 6:08 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Яну 16, 2011 6:53 pm |
|
 |
|