Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията
„Славия е къща и дом, които много обичам. Спомням си за Атанас Пържелов, Христо Младенов, Александър Шаламанов - емблемата на Славия, и за всичко, което са постигнали те и големите играчи на клуба“, заяви новия кондиционен треньор на белите Трендафил Терзийски. Той е работил на Овча купел от 1973 до 1986 година. Терзийски получи специална значка, посветена на стогодишнината на клуба, която развълнувано целуна. „Името и традициите на Славия задължават. Велислав Вуцов много настояваше да се завърна в отбора. Давам си сметка какво е Славия и каква е историята на клуба. Трябва да се напомни на феновете какво е да наблюдаваш бялата лавина и нейните страхотни игри. Завръщам се в дом, който много уважавам“, завърши Терзийски. Досегашният кондиционен треньор Огнян Макавеев остава в Славия, и то на по-висока длъжност. Той ще е спортен директор на всички отбори в клуба.
Една легенда се завръща вкъщи.
|
Вто Яну 08, 2013 8:32 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Май въпроса взе да опира до това не кой е добър и кой е лош, а кой е взет по времето на Кукушев! Считам, че изгонването на Влади Златинов ще ни лиши от най-важното нещо през този сезон и то е успеха в борбата за купата на страната. А за Колев съм съгласен, че е добър в уреждането на мачове с говедата, това дърто лайно не ни трябва!
Вто Яну 08, 2013 8:47 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Златинов си бе фурия ....за..е ... би
|
Вто Яну 08, 2013 9:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Айде сега, Главоч бил, ей неблагодарно нещо е това българина.  Ама не беше Главоч, когато бихме 2 пъти канарите, нали ? И аз съм разочарован, че Златинов се маха, но в крайна сметка не е някакъв фундаментален футболист, който ни е крепил дълги години и да е брутална голова машина. И как да не маха играчите, взети от Кукушев, след като 90 % от тях са пълни некадърници и само Влади беше един приличен футболист. В крайна сметка Вуцов си носи отговорността. Нормално беше да има освободен човек, при условие че имаме Здравко, връщаме си Ради, взимаме Тодор Колев и търсим още 1 нов нападател. Иначе и аз не съм ентусиазиран, че се взима Колев, той ми е ясен - ще вкара 6-7 гола на слабаците и на някой средняк, но силно се съмнявам да ни реши важен мач с отбор от Топ 5.  Да се надяваме, че Вили ще ни изненада с друго по-добро попълнение в атака.  Много по-важно е да не се разбутва централната двойка защитници Желев-Златков, защото национали на Хаити нещо не ми вдъхват доверие.
|
Сря Яну 09, 2013 1:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Димитър Рангелов е на път да върне на бял кон в Славия. Родният национал, който е собственост на Люцерн, изпадна в немилост и почти не играе за швейцарците, пише "Стандарт".
"Надалеко съм сега, но се надявам Митко да си уреди нещата с неговия отбор и да дойде. Говорихме и той е съгласен. Остава само да разтрогне договора си", каза босът на "белите" Венци Стефанов. Рангелов тръгна супер в Люцерн, като в началото на сезона бе любимец на публиката. Но след това си изкара директен червен картон при отпадането от Генк за Лига Европа, а после изпорти и дузпа при издънката срещу третодивизионния Делемонза Купата. Това го бетонира на резервната скамейка. Иначе третият вариант за нападател в Славия Илиян Мицански е пропаднал.
"Имаше такава въвзможност, но за съжаление не стана", обясни Стефанов. "Още съм контузен и няма как да играя където и да било, дори в Славия, каза Мицански.
|
Сря Яну 09, 2013 9:23 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Крайно време е да се махнат и следните: Здравко Лазаров, Виктор Генев, Айде Гошо, айде Петков, Асен Букарев,  Може и да пропускам някого... Капитанската лента отива при Акиоши, но само, ако може да каже "Петър плет плете..." без грешка поне един път от 3 опита!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Сря Яну 09, 2013 10:41 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Засега подмяната върви добре: у.лопес - г.иванов и.коконов - д.атанасов ц.тодоров - н.дюлгеров м.тошев - р.василев м.стойков - д.васев в.калоянов - т.колев м.гаал - ? п.альошев - ?ф.бертен н.чипев - ?а.киров в.златинов - ?д.рангелов
Обаче за да е наистина успешна трябва да падне последната въпросителна!
|
Сря Яну 09, 2013 10:43 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Продължава да нямаме креативен халф, който да раздава пасове по конец и който да може да замени трошливите Чаво и Попара...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Яну 09, 2013 12:02 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да разбера какво сте заплакали за Златинов-понеже е решил ключов мач ли? Колев е същата стока като него дори мисля, че би вкарвал повече на слабите отбори - нас ни трябва нападател, който да прави разлика като Рангелов дано дойде. И разбира се ни трябва креативен футболист, който да дава пасове на нападателите.
|
Сря Яну 09, 2013 12:17 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
незнам, защо толкова се заблуждаваме, че Рангелов ще вдигне класата на отбора. Той е повече борбен отколкото голаджия и какво като се пребори и няма на кой да я подаде? Същото е с Матцуй, много крякате по него, но истината е, че той посто няма с кой да играе при нас. Направете сметка колко гола вкара Жу, когато галин бе в отбора и колко след това. за мен всичко си върви добре според чергата ми. Я да Ви питам преди месец колко от Вас вярваха, че ще има такива промени с Славия? Просто мнение!
|
Сря Яну 09, 2013 1:52 pm |
|
 |
|