Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Съб Дек 24, 2005 12:31 am |
|
 |
doomed
Познат
|
ako vzemem nyakoi drug igrach moje i da biem levski, no za evroturnire nemoi da se govori, prosto ne vijdam kak shte stignem 3-to myasto, 4-to po moje no tryabva edin ot purvite 3 da vzeme kupata. Edinstveniyat variant i to nai dobur e Intertoto (moje li nyakoi da mi kaje kak se vliza i pri pobeda davat li se tochki za nacionalnia koeficent)
|
Съб Дек 24, 2005 12:59 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
 Re: Евротурнири или победа над ""Левски""?
Popeto написа: Josif написа: Сега на полусезона е най-подходящото време за анкети ,които не се отнасят пряко към първенството.Интересно ще е да разберем какво предпочитат славистите:победа над ""Левски"" или "Славия да играе в Евротурнирите независимо от резултатите от мачовете с ""Левски"". Ама, че йезуитски въпрос, млади момко! Туй е като да питаш някое детенце: "Кой сакаш да преживее повеке- мама или татко?", или да питаш някой: " Кой крак искаш да ти отрежем- левийо или деснийо?", или най- точно, да питаш некой глух слепец: " Какво сакаш да ти са придаде- слух или зрение?" . 90 от стоте съм сигурен, че би поискал зрение, но как ша разбере що го питаш?  Хаха това ми хареса от каде го измисли това! Много ми хареса
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Вто Дек 27, 2005 11:25 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Дуумид, победите в Интертото не носят точки за националния, нито пък за клубния коефицент. Далаверата е, че в този турнир играеш международни мачове и ако не се лъжа двата най-добри отбора в турнира отиват в квалификациите за УЕФА. За това обаче трябва да играеш финал, а във финала на Интертото стигат отбори от рода на Марсилия, Хамбургер, холандски отбори и т.н. 
|
Вто Дек 27, 2005 12:42 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
Победителите в трите финала за Интертото се класират директно за първи кръг на турнира за купата на УЕФА.
_________________ BELI!
|
Вто Дек 27, 2005 2:21 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Въпреки ,че не е свързано с темата ще ви разясня нещата.От тази година регламентът в Интертото се променя.Кръговете ще са само 3 и от турнира ще влязат не 3 ,а 11 отбора в УЕФА!
_________________ 100
|
Съб Дек 31, 2005 7:09 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Josif написа: Въпреки ,че не е свързано с темата ще ви разясня нещата.От тази година регламентът в Интертото се променя.Кръговете ще са само 3 и от турнира ще влязат не 3 ,а 11 отбора в УЕФА!
Йеба! 11 отбора?? А стига бе!
Дай подробности... 
|
Вто Яну 03, 2006 12:09 pm |
|
 |
stefan_1987
Напреднал
Регистриран на: Сря Апр 28, 2004 9:03 pm Мнения: 99 Местоположение: Svishtov
|
Po- dobre pobeda nad Levsiki otkolkoto klasirane w ewroturnirite.Za6toto klasiraneto ni tam iluzorno.
_________________ samo slavia
|
Сря Яну 04, 2006 10:57 am |
|
 |
doomed
Познат
|
Левскар написа: Josif написа: Въпреки ,че не е свързано с темата ще ви разясня нещата.От тази година регламентът в Интертото се променя.Кръговете ще са само 3 и от турнира ще влязат не 3 ,а 11 отбора в УЕФА! Йеба! 11 отбора?? А стига бе! Дай подробности... 
e tva e hubavo, no na koe myasto tryabva da si v purvesvoto za da vlezesh v intertoto i zashto minalata godina nyamahme u4astnik
|
Нед Яну 08, 2006 12:33 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Регламентът е нов и не знам нищо повече,но това поне беше потвърдено!За да позволят на един отбор да се състезава в турнира трябва да е завършил в първенството между 5то и 8мо място,а миналата година нямахме участник по простата причина ,че на никой не му се играеше там!По пронцип трябваше да получим наказание от УЕФА,но явно ни се е разминало.
_________________ 100
|
Пон Яну 09, 2006 8:59 am |
|
 |
|