Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Благодаря!!! 
_________________ 100
|
Вто Фев 28, 2006 11:38 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
изключено да бием цскато,с Жешич съвсем ме съмнява да се рискува разрушаването на имиджа на надутата му селекция с загуба у дома,въобще цскато няма да имат проблеми вкъщи до края на сезона..освен ако естествено отсъствието на gay и забавник не се усети,но това ще се разбере още в първите 3-4 кръга.
а за ловеч,там са ни най болезнените загуби,както и от цска..и двата отбора са ни слагали сериозни цифри в близкото минало,така че повече се притеснявам да не берем срам пак от колкото за нещо повече да мисля
след продажбата на благо и факта че не взехме за кой ли път някакъв офанзивен играч,мисля че можем да очакваме спокойно 5 място като мах и 7 като минимум
отново съм обезкуражен от начина на политика на дебелия,тръгва и рангелов да продава и караславов,вълканов е че като ги продаде с кой ще играем..
мн съм разочарован като цяло от селекцията
|
Сря Мар 01, 2006 2:28 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
5-то място ще е най-големия MAX ,който май ще видим тая година !
_________________ 100
|
Сря Мар 01, 2006 11:39 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Аз мисля ,че няма да го видим ама дано да греша !!! 
Сря Мар 01, 2006 12:53 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Локо (Пд) ни води с 7 точки, ма аз тех вече съм ги отписал, а Вихрен само с 5, което не е толко страшно 
|
Сря Мар 01, 2006 2:39 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
MISLIA SI 4E TRIABVA MNOGO ROMANTIZUM ZA DA SMIATAME 4E PROLETNOTO PREDSTAVIANE STE E PO-DOBRO OT ESENNOTO. PO PRINCIP SUM OPTIMIST, NO SEGA NIAMA NA KAKVO DA SE BAZIRAME, ZA DA O4AKVAME NESTO PO-RAZLI4NO: KONTROLI SUS SLABI OTBORI, NIKAKVI NOVI PO-DOBRI FUTBOLISTI I NAI-VE4E NIAKAKVI IASNO POSTAVENI ZADA4I. PAK STE "GLEDAME NAPRED", STE "IGRAEM MA4 ZA MA4", STE SE GUBARKAT S NAS VSI4KI, A NIE STE SME GENTULMENI I STE OBRUSTAME I DRUGATA BUZA KAKTO E PREZ POSLEDNITE 2-3 GODINI...
DANO NE SUM PRAV I VUPREKI VSI4KO: SAMO SLAVIA
DANO PO SKORO DOIDE FUTBOLNA PROLET ZA SLAVIA!
|
Сря Мар 01, 2006 4:50 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
4 точки в първите два мача (домакини на Черно море и гости на Локо Сф.) и сме 5-ти !!!
_________________ 100
|
Сря Мар 01, 2006 4:55 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Аз също си мисля, че с малко повечко шанс може и да бъдем пети!
Това, което обаче силно ме притеснява е, че отборчето няма облик и в него не играят почти никакви добри футболисти. Приказките на ДЕБЕЛИЯ, че гради отбор вече са ми втръснали. Като приказват поне да дават пари за юношеските формации, а те и това не правят. Финансовото състояние на юношеската школа е просто ТРАГИЧНО.Но докато е това ръководство ще бъде така.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Мар 02, 2006 10:37 am |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Иначе като цяло картинката ще е до болка позната - съдийска помощ за УЕФСКИ И ЦЕЦКА. Тук таме реверанси за Латекс. Изпадат Нафтата и Родопа. Чорбата вече са се подсигурили с титлата, говедата, за да не останат на сухо ще грабнат купата и всички педерасти във футболния съюз ще са доволни.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Мар 02, 2006 10:40 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
DIMITAR CHUPAROV написа: Иначе като цяло картинката ще е до болка позната - съдийска помощ за УЕФСКИ И ЦЕЦКА. Тук таме реверанси за Латекс. Изпадат Нафтата и Родопа. Чорбата вече са се подсигурили с титлата, говедата, за да не останат на сухо ще грабнат купата и всички педерасти във футболния съюз ще са доволни.
Брей ма ти си по-добър от Томислав Русев !
_________________ 100
|
Чет Мар 02, 2006 10:51 am |
|
 |
|