Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 13, 2025 11:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Вашите очаквания за представянето през пролетта 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Благодаря!!! :D

Вто Фев 28, 2006 11:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
изключено да бием цскато,с Жешич съвсем ме съмнява да се рискува разрушаването на имиджа на надутата му селекция с загуба у дома,въобще цскато няма да имат проблеми вкъщи до края на сезона..освен ако естествено отсъствието на gay и забавник не се усети,но това ще се разбере още в първите 3-4 кръга.
а за ловеч,там са ни най болезнените загуби,както и от цска..и двата отбора са ни слагали сериозни цифри в близкото минало,така че повече се притеснявам да не берем срам пак от колкото за нещо повече да мисля :cry:
след продажбата на благо и факта че не взехме за кой ли път някакъв офанзивен играч,мисля че можем да очакваме спокойно 5 място като мах и 7 като минимум
отново съм обезкуражен от начина на политика на дебелия,тръгва и рангелов да продава и караславов,вълканов е че като ги продаде с кой ще играем..
мн съм разочарован като цяло от селекцията

Сря Мар 01, 2006 2:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
5-то място ще е най-големия MAX ,който май ще видим тая година !

Сря Мар 01, 2006 11:39 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Аз мисля ,че няма да го видим ама дано да греша !!! :(

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Мар 01, 2006 12:53 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Локо (Пд) ни води с 7 точки, ма аз тех вече съм ги отписал, а Вихрен само с 5, което не е толко страшно ;)

Сря Мар 01, 2006 2:39 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
MISLIA SI 4E TRIABVA MNOGO ROMANTIZUM ZA DA SMIATAME 4E PROLETNOTO PREDSTAVIANE STE E PO-DOBRO OT ESENNOTO. PO PRINCIP SUM OPTIMIST, NO SEGA NIAMA NA KAKVO DA SE BAZIRAME, ZA DA O4AKVAME NESTO PO-RAZLI4NO: KONTROLI SUS SLABI OTBORI, NIKAKVI NOVI PO-DOBRI FUTBOLISTI I NAI-VE4E NIAKAKVI IASNO POSTAVENI ZADA4I. PAK STE "GLEDAME NAPRED", STE "IGRAEM MA4 ZA MA4", STE SE GUBARKAT S NAS VSI4KI, A NIE STE SME GENTULMENI I STE OBRUSTAME I DRUGATA BUZA KAKTO E PREZ POSLEDNITE 2-3 GODINI...

DANO NE SUM PRAV I VUPREKI VSI4KO: SAMO SLAVIA

DANO PO SKORO DOIDE FUTBOLNA PROLET ZA SLAVIA!

Сря Мар 01, 2006 4:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
4 точки в първите два мача (домакини на Черно море и гости на Локо Сф.) и сме 5-ти !!!

Сря Мар 01, 2006 4:55 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Аз също си мисля, че с малко повечко шанс може и да бъдем пети!
Това, което обаче силно ме притеснява е, че отборчето няма облик и в него не играят почти никакви добри футболисти. Приказките на ДЕБЕЛИЯ, че гради отбор вече са ми втръснали. Като приказват поне да дават пари за юношеските формации, а те и това не правят. Финансовото състояние на юношеската школа е просто ТРАГИЧНО.Но докато е това ръководство ще бъде така.

Чет Мар 02, 2006 10:37 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Иначе като цяло картинката ще е до болка позната - съдийска помощ за УЕФСКИ И ЦЕЦКА. Тук таме реверанси за Латекс. Изпадат Нафтата и Родопа. Чорбата вече са се подсигурили с титлата, говедата, за да не останат на сухо ще грабнат купата и всички педерасти във футболния съюз ще са доволни.

Чет Мар 02, 2006 10:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
DIMITAR CHUPAROV написа:
Иначе като цяло картинката ще е до болка позната - съдийска помощ за УЕФСКИ И ЦЕЦКА. Тук таме реверанси за Латекс. Изпадат Нафтата и Родопа. Чорбата вече са се подсигурили с титлата, говедата, за да не останат на сухо ще грабнат купата и всички педерасти във футболния съюз ще са доволни.

Брей ма ти си по-добър от Томислав Русев !

Чет Мар 02, 2006 10:51 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща