Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Нападателят на Черно море Георги Владимиров каза, че червеният му картон срещу Славия е незаслужен. "Попитах тъчрефера защо бърза да вдига, след като топката не е излязла. Не съм го псувал", уточни Владимиров. Той коментира и освиркванията от белите фенове: "Бързо забравиха какво направих за четири години в Славия." axxaaxxaxaxa какво си направил 4 години бе
ебати палячото освен , че ни показа среден пръст друго не си направил

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Авг 14, 2006 2:00 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Цитат: "Бързо забравиха какво направих за четири години в Славия."
Нека припомня само един мач - срещу ЦСКА на "Българска армия". Всъщност поне два такива мача (1:2, 0:4).
Такива пропуски няма. Просто аз не знам какъв майстор трябва да си за да изпуснеш на по-празна врата от тази, срещу която "таранът" беше. Уникално.
|
Пон Авг 14, 2006 2:08 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Леле боже, нещастник, долен!!! Мама ти ше еба, селянин! Добре, че се махна, че не можем да те траем!!!
Пон Авг 14, 2006 2:15 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Извинявайте, слависти, но ако не бяха никовете ви и подписите щях да си помисля, че това е някакъв подуенски или свинефермерски форум!!! Такова оплюване от някои субекти, след като преди седмица всичките бяхте големи оптимисти, няма!!! Айде моля на превръщайте всичко в кенеф! Бъдете привърженици, а не фенове!
_________________ 100
|
Пон Авг 14, 2006 7:52 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Josif написа: Извинявайте, слависти, но ако не бяха никовете ви и подписите щях да си помисля, че това е някакъв подуенски или свинефермерски форум!!! Такова оплюване от някои субекти, след като преди седмица всичките бяхте големи оптимисти, няма!!! Айде моля на превръщайте всичко в кенеф! Бъдете привърженици, а не фенове!
Първо ми прочети мненията и после кажи дали съм песимист! Второ Владимиров го заслужава с действията и отошението си и най-вече с това че ни предаде! 
Пон Авг 14, 2006 8:46 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Josif написа: Бъдете привърженици, а не фенове!
А ти кво си ??? Лукова глава ??? 
Пон Авг 14, 2006 9:30 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Авг 14, 2006 10:41 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: Josif написа: Извинявайте, слависти, но ако не бяха никовете ви и подписите щях да си помисля, че това е някакъв подуенски или свинефермерски форум!!! Такова оплюване от някои субекти, след като преди седмица всичките бяхте големи оптимисти, няма!!! Айде моля на превръщайте всичко в кенеф! Бъдете привърженици, а не фенове! Първо ми прочети мненията и после кажи дали съм песимист! Второ Владимиров го заслужава с действията и отошението си и най-вече с това че ни предаде! 
Извинявай, дете, не се сърди!
_________________ 100
|
Сря Авг 23, 2006 7:24 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Gospodin_2_Lica написа: Josif написа: Бъдете привърженици, а не фенове! А ти кво си ??? Лукова глава ??? 
Да, точно такъв съм, зелке.
_________________ 100
|
Сря Авг 23, 2006 7:25 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Нормално беше да има критики след тоя мач. Дано поне не ни накажат заради Николай Петров, че и една точка може да не вземем от първите 2 кръга.
Чет Авг 24, 2006 12:52 am |
|
 |
|