Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3902 Местоположение: Sofia
|
Не знам какво става и защо ми изглеждаха нашите като препарирани, особено първото полувреме, но петричани като че ли се движеха два пъти по-бързо и играеха с много повече желание. И трябваше да влезе един юноша, при това дебютант, за да обърнем мача срещу отбор, играл 80 минути с човек по-малко... Дано треньори и играчи си извадят необходимите поуки иначе нищо добро не ни чака в следващите няколко мача срещу отбори, които са много по напред в класирането от Бела.
Хубавото в мача беше само дебюта на Орлинов, прецизното му вдигане и последвалия страхотен гол на Тошко Колев!
Радвам се, че сме привлекли такъв роден футболист като Орлинов и му пожелавам много и големи успехи със Славия. Но това ще стане, само ако се научи да си владее нервите на терена. Добре е, че има такава спортна злоба, но трябва да я концентрира само в играта, а не да я пилее по краката на противника. Още при първата си атака, когато двама петричани се хвърлиха в него и първият от тях му отне топката, Орлинчо си го "върна" на втория, като го подсече неспортсменски при това без топка. Съдията веднага го санкционира със жълт картон (за което можем да му благодарим), след което Орлинчо игра страхотно и без повече грубости. Значи може!!!
И няколко думи за "обратния полюс" - Ненад Лазаревски. Не мога да разбера за какво го пускат още този любимец на Достанич?!? Та той поне 6 пъти не можа да спре топката само през първото порувреме. Виновен е и Альошата, който вместо да го смени още по средата на първото полувреме, взе че го остави да му се "радваме" и през второто. Че на това момче ушите трябва да са прегорели от срам и попръжки! Не му е мястото в СЛАВИЯ, ей разберете го!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Мар 05, 2007 10:42 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
поне за този мач не знам какво не ви хареа Никито...бореше се, опитваше каквото може....не знам наистина защо го смениха...правеще в средата толкова колкото и Сашко и Илийката...незаслужени поне според мен!
|
Пон Мар 05, 2007 1:16 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
извиняваи ти кои мач си гледал  едно е да се бориш да отнемеш топката и да я подадеш точно,съвсем друго да я вземеш случаино и да я изгубиш по наи простия начин-с грешен пас 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Мар 05, 2007 4:36 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пон Мар 05, 2007 5:47 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Альошата отново показа че не е в час през първото полувреме така беше наредил състава че Петров и Лазаревски не знаеха къде се намират, добре че беше това момче Орлинов та да внесе живец в играта дано да е титуляр още в следващият мач 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Мар 05, 2007 6:19 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
100qn написа: извиняваи ти кои мач си гледал  едно е да се бориш да отнемеш топката и да я подадеш точно,съвсем друго да я вземеш случаино и да я изгубиш по наи простия начин-с грешен пас 
точно тоя мач гледах...първото полувреме и Сашко и илийката играха точно толкова колкото и Никито
|
Пон Мар 05, 2007 10:21 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
значи аз съм бил на друг мач  както и да е първото бяхме  под секва критика
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Мар 05, 2007 11:33 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Просто нямам думи - толкова ТРАГИЧНО слаби сме срещу Беласица. Тръгнах си без да дочакам и края на първото полувреме.
Нищо лично против треньора Альоша - но ако не може отбора да направи игра - проблема е при него треньора.
Беласица идват в София срещу нас - като едва ли имат базата и бюджета на Славия, да не говорим кой отбор е с по-големи традиции и ни скриват топката, и то с 10 човека. Едва ли второто полувреме нещо е било много по-различно след като срещу 10 човека едвам успяваме да отбележим втори гол и да вземем 3 точки на нашия стадион.
Според мен имаме добри играчи, но проблема в последните години е от млади, НЕопитни и НЕуспели никъде треньори. За последно отбора играеше смислен футбол при втория престой на Жарко Оларевич. От тогава насам Ръководството на Славия трябва да са мазохисти да си харчат парите за футбол като експериментират с НЕуспели треньори.
|
Вто Мар 06, 2007 6:18 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Аз няма ктакво да кажа на хора, които смятат, че традициите имат нещо общо с футбола. Традициите са част от статистиката, която е за хора без работа.
Просто нямаме нужните футболисти и това е проблема – не можеш да играеш без флангови футболисти. Всеки пътх се излиза с 9 души, поради този проблем.
|
Сря Мар 07, 2007 1:42 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
matador написа: Аз няма ктакво да кажа на хора, които смятат, че традициите имат нещо общо с футбола. Традициите са част от статистиката, която е за хора без работа. Просто нямаме нужните футболисти и това е проблема – не можеш да играеш без флангови футболисти. Всеки пътх се излиза с 9 души, поради този проблем.
Традициите правят разликата между ГОЛЕМИТЕ и малките отбори.
За мен Славия са ГОЛЯМ отбор за Бълтария, а Беласица не са толкова.
|
Сря Мар 07, 2007 2:15 pm |
|
 |
|