Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
BlackWind написа: сасъд бе братя, сасъд за Лефски и всичките им мафиотски и откровенно селски подразделения 
Демек и за нас!
За пореден път ще наруша принципа си да не се изказвам повече за мачове на Славия, особено когато са с предизвестен изход. Съгласен съм с matador, за мен мача също беше съмнителен. Вчера отидох на стадиона от 6 месеца насам и разбрах, че нищо не съм пропуснал. Преди мача Figo ми каза, че съм станал пенсия, а аз му отговорих, че съм в бойкот. Естествено ми се очуди. Все пак доста мачове без загуба имахме, но за мен това не е важно. Аз чаках тези два мача.
Та за мача: първото полувреме еднакво слаби (точка)
Второто: при гола белите спират да играят ; при контрите само се демонстрират опити за обрат, но не се действа по същество, matador вече каза защо ; за Колев дуспа нямаше, картона- заслужен (и предвиден в сметките) ; Генов е невинен, не повлия на изхода ; и при всичко къде тук е виновен Андонов?
Работата е дебела и единственото, в което Андонов е виновен е , че се е хванал на хорото. Но не той го води.
П.П: Следващия път като ме видите с пакетче семки не се чудете!
На цирк обичам да ям слънчоглед... 
_________________ 100
|
Нед Апр 15, 2007 10:01 am |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Josif ! Много си прав. 
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Нед Апр 15, 2007 11:07 am |
|
 |
amiaz
Напреднал
|
Tony Adams написа: Днес видях един страхлив отбор, с още по-страхлив, на всичкото отгоре и неориентиран треньор. За момента треньорската смяна е единственото, което може да се направи. Стига на боса да му се занимава с такива подробности.
Абсолютно си прав!
|
Нед Апр 15, 2007 11:23 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Niakoj zabeliaza li pravopisnite gre6ki v plakatite na cska? 
Нед Апр 15, 2007 12:23 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
sandokan написа: Niakoj zabeliaza li pravopisnite gre6ki v plakatite na cska? 
Всички от агитката го видяхме и на момента го обсъдихме на стадиона...
|
Нед Апр 15, 2007 12:35 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Е, вече съм се успокоил от вчерашните емоции и мога да си кажа трезво мнението. Само ще ви кажа че така ме тресна главата от вчера, че няколко часа не бях на себе си.............. на всичкото отгоре вчера едва не скочих на слависти, единия от които е Чупето, другия не го познавам, но им се извинявам и на двамата, без обаче да си променям мнението си, че в момента имаме страхотен вратар за българските стандарти! Случката беше в резултат на гола с рикошет който му вкараха, а те скочиха да го плюят. Много хора плюеха миналата година и по Тошко, а аз бях един от малцината които го защитаваха и сега се радвам за това, но всички трябва да знаят че футболист който не играе редовно година-две няма как да влезе и да бъде супер, това важи и за Тошко и за Емо, а на Емо това му е първи пълен сезон, ако продължава така до две години ще е в националния, нарочно го пиша за да може да се прочете след време.
Относно мача, за мен нямаше никаква изненада по отношение на играта и на двата отбора, особено на нашия, само че имахме малшанс при отбелязването на гола, малшанс при нашите положения и гадняра Генов..... да, играеме защитно от доста време, особено след Хубчев и Достанич! Дори Альоша да има намерение да промени това, то не може да се направи толкова бързо, но за момента няма такива индикации за промяна! Лично аз обаче предпочитам Альошата пред предишните двама, защото в повечето мачове прави правилни смени.... изключвам двата мача с Ловеч, там имаше грешки и забавяне...... или казано иначе, води мачовете много по-добре от големия специалист Ратко! Вчера извади на полувремето неадекватния Джамбазов, който не може да играе бек, сигурно му е било и за пръв път, пусна Кюми, който беше още по-зле и не се посвени да направи смяна на смяната.... за което му правя евала!!! За съжаление в офанзивен план сме трагични, разчитаме само на креативността и головия нюх на Тошко, което срещу по-силни отбори е крайно недостатъчно. Това от което се дразних много вчера е липсата на преса дълбоко в полето на съперника, но това може да е в резултат и на не добра физическа форма, както и на не съвсем стабилната ни защита. Лично аз съм много разочарован от играта на Данчо, прави много глупости, а всички знаеме че има качества които обаче явно е позагубил в Турция...... всъщност не знам и колко редовно е играл там, което както споменах по-горе има голямо значение за формата на който и да е!
За мумията няма какво да кажа, за него или лошо или нищо, не мога да разбера защо всички треньори продължават да го държат, аз лично съм убеден и съм готов да се обзаложа че ще го надбягам на каквато и да е дистанция между 30 и 80 метра!!! И защо трябваше той да бие този фаул в последната минута след като Илийката е на терена, нищо че не му беше на удобния крак, само той можеше да направи нещо в случая. А гола /както и този на "Спартак"/ пак станаха от зоната на мумията! Тоя трябва задължително да си ходи от отбора, по-добре някой от юношите да играе там ако няма друг, поне ще се развива, дори и да греши!
Хареса ми играта на Киро Николов, в началото като въшен халф не играеше добре, но после Альошата го премести вътрешен и умението му да задържа топката дори и при наличието на съперник е изключително полезно, защото нямаме повече от 2-3 такива футболисти, тук също мога да поздравя треньора за доброто вътрешно разместване и то още по време на първото полувреме!
За съжаление и Симонович, и дори Илийката не са в много добра форма и се губят по терена, не знам на какво се дължи това, дали заради схемата на игра, дали са в слаба физическа форма, но есента и двамата особено последните мачове играеха превъзходно, тази пролет обаче нямат силни мачове/уточнявам че не бях на мачовете във Варна и Самоков/.
За Тошко няма какво да кажа при положение, че нямаше добри подавания към него..... изключвам едно положение през първото полувреме, когато получи топката до малкото наказателно с гръб към вратата, но тръгна да подава на мумията да бие, ония естествено дори и не разбра какво става..... просто безнадеждна работа е тази мумия!!!
Обобщено мога да кажа, че българското първенство е страшно слабо, толкова слаб ЦСКА не съм виждал от не знам кога, "Левски" е един огромен балон, но щом няма кой да го спука представете си за какъв футбол говорим у нас...... за съжаление и ние сме трагични!
Не искам да ставам адвокат на Альошата, но за мен той е по-добър от предишните двама, ако ще го сменят искам доказан треньор.... тип Стефан Грозданов, а не някой нов ученик в професията....... а да...... господин В.С., защо изгонихте Кано, защото играеше защитен футбол?!? А какво играеме при последните треньори ГОСПОДИНЕ???
Кано може и да не може да пусне компютър/макар че аз имам съвсем други сведения за работата му с тази техника/ обаче има едно безценно качество, което от него насам притежаваше само Йешич и това е, че можеше да мотивира и надъхва футболистите, което е половината от победата срещу така наречените ни "грандове"!!!
И още нещо за дефанзивната ни игра...... смятам че е много възможно треньора да ги кара да играят така за да не вземе да падне някъде с много и да го изгонят или ние да го погнем, защото ако Ратко можеше да си позволи да падне с 6-1 и да продължи да води отбора, то на Альошата няма да му позволят такъв лукс! Много ми се иска В.С. да каже "играйте офанзивно"/имаме в момента изпълнители за такава игра, поне откъм халфове/, а пък каквото стане!!!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Апр 15, 2007 1:34 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Толкова бледи чорбари не бях виждал отдавна.Падаха, бавеха играта и пак ни биха.И аз мисля че има нещо ненормално в този мач.Всяка наша конта предвидливо чакаше чорбаланите да се върнат и завършваше с грешен пас.всяка тяхна бяха с числен превес,а нашите не си даваха зор да се връщат.Картона На Тошко -безумие или по -скоро малоумие.3 мин преди края и преди мача с лефски да се насере така проф футболист.а за путката Генов квото и да кажа ще е малко,но нетрябва да ни е оправдание той.За да бие животинските отбори трябва да сме с класа над тях,защото дори да не са "хванали" съдиите те си свирят за тях,я от фенщина,я по навик,я по задължение.Но класата липсва липсва и желание у раководството да се рабори по въпроса
|
Нед Апр 15, 2007 2:12 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Васко написа: единия от които е Чупето, другия не го познавам, но им се извинявам и на двамата, без обаче да си променям мнението си, че в момента имаме страхотен вратар за българските стандарти! Случката беше в резултат на гола с рикошет който му вкараха, а те скочиха да го плюят.
Dosega ne sum wijdal mach, w kojto da ne psuwat nqkoj... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Апр 15, 2007 2:18 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Да отбележа ,че някаде час и полувина след мача ..аз и още 2-ма слависти минахме през 4-ката и там бяха седнали Мечето и Карата и от краткия ми разговор с тях разбрах ,че Тошко още при 1-вия жълт картон горял за говедата и затова избухнал! Тука идва вапроса като е знаел ,че е с натрупани картони защо се обажда!?... Също така Мечето каза ,че и Кюмура гори!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Апр 15, 2007 2:44 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз пък искам тук да защитя проявата на Тошко. Не мисля , че си изпроси картона за да не играе с/у рогатите. Според мен като на нормален човек просто не му издържаха нервите. Честно казано и аз бих постъпил по абсолютно същия начин. В предната атака не свирят 120000000 % дуспа с/у него , а после му свири ръка при положение, че игра съвсем чисто. И когато почна да го псува аз бях абсолютно съгласен с него. Чудя се как и не му резна един , зашото съгласете се тая лека жена си го заслужава. И съм сигурен , че всичко което Тошко му каза си го заслужава и всеки един от нас би му го казал. Така , че един вид Тошко говореше от наше име - феновете на Славия. И за това едно БЛАГОДАРЯ на Тошко от мен!
Нед Апр 15, 2007 3:01 pm |
|
 |
|