Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:04 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Локомотив"(Пд) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не прави чест на Илиев, че се държа така... Но не трябва веднага да го обвиняваме, защото той даде доста на Славия... иначе съм разочерован, защото можехме да ги треснам най-сетне тия буфери... Шанс и пак шанс, дано момчетата покажат характер на мача с Черно море...

Съб Авг 18, 2007 8:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
сасъд за Господинов ... Искам Армандо :lol: :lol:
Сега сериозно - обнадеждаващо равенство ;) Елтон може да се окаже повече от добро попълнение!

САМО СЛАВИЯ!

Съб Авг 18, 2007 9:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aрмандо сравнен с тоя паламуд Господинов е като Оливер Кан с Ники Михайлов - Господинов да се маха!!Браво ма Елтон и Ортега, очаквам момчетата които са гледали мачът на живо да споделят впечатления.
Само Славия!!Мачкай Лавина!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Авг 18, 2007 9:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами сега гледах репортажа от мача и ме е много яд, щото се видя ясно как Господинов изобщо не удари Въндев ли там кой и да е бил... незаслужино, сасъд за БГ съдии, Боре Александов да се маха докат не го гръмнали, е тва ще кажа...........

Съб Авг 18, 2007 9:55 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
Мачът беше униаклен, аз го гледах на живо. Определено Кузмаонски е много добър треньор. Господинов през цялото време го прожокираха и той не можа да издържи затова удари Въндев. Емо Петров ни спаси от сигурен гол и е със заслуга за разултата. А за Елтон нямам думи. Изби една топка от голлинията, жръщаше се при всяко статично положение за Доко и отбеляза гол. Трансферен удар. Жалко, че в Славия не дойде Иван Иванов. За неговите години е страшно добър.

Съб Авг 18, 2007 10:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Като знам с какви играчи разполагаме, и като знам, че пловдичани изкараха повече от несериозна подготовка - бях сигурен че ще ги треснем. Сега обаче съм повече от разочарован. "Повече", защото първо загубихме 2 точки от противник, който тази година задължително се канехме да оставим зад нас, и второ - имам чувството, че Стевица нарочно не искаше да бием. Защото не би сменил точно Илийката (чието поведение с хвърлянето на фанелката не одобрявам, но смятам, че ядът му беше абсолютно справедлив), при положение, че Симонович още не е във форма. Още тогава разбрах, че няма да бием. А забележете кои са били включени в списъка на резервите - Христов и ... Симеонов. Докато Ради Рангелов и другите с много по-изявени и доказани качества въобще не са били включени в групата. Това за какво ви говори - треньорът или е тъп, или нас ни прави на маймуни, докато той участва в някакви недотам чисти сделки... Вие какво ще кажете?

Съб Авг 18, 2007 10:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Изпускаме точки по невероятно наивен начин - с гол повече и човек повече.Иначе отборът несъмнено има потенциал.

Нед Авг 19, 2007 12:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Spiro написа:
.....и второ - имам чувството, че Стевица нарочно не искаше да бием. Защото не би сменил точно Илийката (чието поведение с хвърлянето на фанелката не одобрявам, но смятам, че ядът му беше абсолютно справедлив), при положение, че Симонович още не е във форма. Още тогава разбрах, че няма да бием. А забележете кои са били включени в списъка на резервите - Христов и ... Симеонов. Докато Ради Рангелов и другите с много по-изявени и доказани качества въобще не са били включени в групата. Това за какво ви говори - треньорът или е тъп, или нас ни прави на маймуни, докато той участва в някакви недотам чисти сделки... Вие какво ще кажете?

1. Няма смисъл да се търсят куците истории.
Ако има "недотам чисти сделки" - най-малко пък Стевица ще е виновен:
- нито той ще тръгне да ги създава
- той е последния човек, който може да бъде обвиняван, че се случват подобни неща във футбола.
2. Както е могло да бием - така е могло и да паднем накрая.
3. Важното е, че отбора ЗАПОЧВА ПЪРВЕНСТВОТО С игра, каквата НЕ сме виждали последните 10- години. Имаме и футболисти къдърни.
4. В КРАЙНА СМЕТКА ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ СРЕЩУ ""Левски"" И ЦСКА.

Нед Авг 19, 2007 8:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ИВАН МАРИНОВ: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е МАЧ ДА СЕ ИГРАЕ С ТАКИВА ЕКИПИ
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов честити на Славия спечелената точка и изрази съжалението си, че отборът му не е спечелил. „Железничарите” не успяха да победят като домакин „белите” от София и мачът завърши 1:1.
„Честитя точката на Славия. Определено в днешната среща те бяха по-класният отбор. И ние, както и колегите, можем да съжаляваме, че не спечелихме. Но това е футболът – като не вкарваш, не печелиш”, каза наставникът на „червено-белите”.
„За съдията не искам да говоря, но само едно нещо не разбирам – как може да се допусне мач да се играе с такива екипи?! Това е престъпление за футбола. Футболистите трябваше да различават единствено по гащите. Видяхте, колко подавания бяха объркани именно поради тази причина. Това не ни оправдава, че играхме слабо. Животът продължава”, заяви Маринов.
Старши треньорът разкри, че е направил две принудителни смени – на Въндев и Анев. „Двамата поискаха да бъдат сменени. Картонът на Моралес бе следствие на сигурна симулация отстрана на Илиев, който опита да помогне на отбора си. Номерът му мина”, коментира Маринов.

Дори треньорът на доковците признава че сме били по добрия отбор.Преди мача си мислех че ще бъда доволен и на равен мач но сега съм бесен че загубихме две точки.Поне Елтон и Ортега се очертават качествени футболисти но все си мисля че има дупка в центъра на нашата защита.

Нед Авг 19, 2007 10:28 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Гледах снощи по Сашо Диков какво стана на мача.
Виновени за загубените точки са Господинов (беше ясно, че съдята ще търси компенсации. А тъпия им треньор що не каже нещо за артистичните данни на техния човек) и липсата на шанс. Гола който ни вкараха си беше чист късмет с отклоняването на топката от защитника. Но ще имаме проблеми с тази защита. Оставиха непокрит нападател почти на дузпата. А през второто полувреме още веднага след центъра Ортега изпусна чисто положение, когато все още бяхме с човек повече. После и гредата на Елтон. Надявам се да успеем в следващите кръгове

Нед Авг 19, 2007 10:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща