Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Кой вярва че Славия ще бие ЦСКА в събота ?
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е що не ми вярваш , че съм видял извънземен бе атеист такъв !

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Сеп 20, 2007 11:00 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Slavia_Pobeditel написа: White_man_pld и categoric достатъчно ясно се изразиха-и да паднем и да бием пак ще се напием.Така е наистина в крайна сметка така че глупости не ми се говорят. Що не ти вярвам ли  Щото не ми го е казал М.За.... 
Е не .... къде сте администори ? Fever,Black Wind ... какво правим мамка му ?!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Сеп 20, 2007 11:06 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е на мене Мартин Захариев ми го показа извънземния

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Сеп 20, 2007 11:06 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
някой да знае къде се загуби bate_naSko, че ми домъчня за компетентните му мнения.
Чет Сеп 20, 2007 11:39 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Slavia_Pobeditel написа: ок продължавай с базиците но така до никъде няма да стигнеш DeathSquad А вие администратори хайде включвайте се какво чакате  Вероятно всички сте ги деактивирали така щом вече никой не пише.Но ако това го направите/в което не вярвам/ значи форума е наистина скапан и ще се оплача някъде.
Оплачи се на Мартин Захариев. И го помоли да накара извънземните да отвлекат Венци Стефанов.
|
Чет Сеп 20, 2007 11:42 pm |
|
 |
|