"Славия" - "Видима - "Раковски""
Автор |
Съобщение |
Ultras
Познат
|
ORTEGATA написа: Абе манете го тоя миризлив буфер.Вижте,че и един вагон не са.Кой ги бръсне тия за сливи бе.Тези хора са утайката на обществото.
Трай бе маймуноподобно 
|
Сря Апр 30, 2008 1:16 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
кво става шанец,учим ли за матура?
много ти и пиперлив езика нещо,а братовчедка ти от кой отбор е
до Слависта-батка нали се сещаш ние да сме долу,знамената ни да са зад нас...елементарно да се дръпнат,откраднат и после пак за резил да ставаме...решението за мен е избиране на определена част от стадиона,която да си я направим със седалки от типа на Олимпико,да си сложим една оградка и готово.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Апр 30, 2008 2:05 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Kijani написа: кво става шанец,учим ли за матура? много ти и пиперлив езика нещо,а братовчедка ти от кой отбор е  до Слависта-батка нали се сещаш ние да сме долу,знамената ни да са зад нас...елементарно да се дръпнат,откраднат и после пак за резил да ставаме...решението за мен е избиране на определена част от стадиона,която да си я направим със седалки от типа на Олимпико,да си сложим една оградка и готово.
E братле точно това имах предвид - слагали сме знамена по цялото продължение на трибуната и в частност Славия това е България беше накрая последно и никой не го е докоснал. А с/у грандове като Невидима вчера нищо не ни пречи да сме там. За мачове с животните ще исмислим нещо за знамената. Тва да ни е проблема. Плюс това ви казах че в момента имаме само 2-3 знамена които няма да се съберат долу на "оградата" при пистата. Важното е да надъхваме отбора! Помня миналия сезон като бяхме точно на това място зад гостуващите и не спирахме да пеем почти цял мач винаги вдигахме футболистите и вкарваха.
Сря Апр 30, 2008 2:14 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Ultras написа: Ти чуваш ли се бе  2 агитки вие се сабирате по 20 човека и се делите на агитки аххаах ние дето сме 2 пати повече от вас не се делиме вие тръгнали да се делите.Разбирам да бяхте 200 човека агитка се делите на А,В,долна и горна част ама вие направо ставате смешни с тфа деление на горна и долна агитка.Боли ме патката кфо постига отбора вяжното е агитката да сме на 6 и колкото се може да сме винаги повече от вас  .Тфа с драскането некой от наще е драскал и явно е имал повод да ви драска  .Аре стига спамихме темата че си е*а майката 
Ти си бил бая неграмотен  Един съвет от мен ( безплатен ):
Отпиши матурата и стани професионален войник или бачкай в Кремиковци! 
|
Сря Апр 30, 2008 6:29 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Ultras написа: ITALIANECA86 написа: EEEEE 6anko bufer mirizliv smeni toq kamoflajen pantalon be ciganin ako nema6 pari dai da ti dam da si kupi6 ne6to razli4nobe mizernik i si obrasni vejdata  A za agitkata se vide koi sa po golemite fenove v nadejda na 2 fevruari kogato vi nadvikahme po si4ki vazmojni na4ini vie behte 50 4oveka s starcite a nie 300 sme6nik  I neme nervirai da nese sabereme i da nqma pak spomeni ot 1999 godina reis 83 mazalo i buferi prebiti kato ku4eta  4e vinagi sme vi bili i na boi i na fudbol  мда ега женати роди недъгави деца  ами айде саберете се и да правиме пак 99 ама този път трамвай 11  .За мача евала надвикахте ни ама колко човека бяхте агитка и колко седяха и люпиха семки само ми кажи 
Аз като гледам майкати е родила бая недъгав
А може половината да са люпили семки ама бехме 300 човека парцаляк  А вие вечно сте идвали между 30-50 китайчета 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Апр 30, 2008 8:55 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: C/\ABuCTA написа: Death_Squad написа: Като искаш цяла агитка , кажи го тфа на "долната агитка"  Eми за тва мойто момче отдавна е измислен компромисния вариянт всички да се съберем долу зад скамейката на гостите. Щото мога да ти кажа, че ние долу не ви чуваме като пеете, пък камоли футболистите. ДА, ако бяхме като едно време по 500 човека та и повече да пеят заедно ако ще и зад стадиона да седим ще ни чуват. В случая вие пеете на ложите им създавате настроение... Освен това забелязвам че напоследък избираме да нападаме вече надясно 1то и наляво 2то полувреме. Ето още една причина да се съберем всички долу вляво още от началото на мача и да не спираме да пеем. Ето сега топката е в BoySSofia. Не сме се чували хаха , а вие ако си мислите , че се чувате сте в голяма заблуда ... и за хиляден път ви повтарям , че долу няма къде да си закачаме знамената  много ми е интересно защо първото полувреме ви няма като агитка и 2рото избухвате изведнъж 
топката била в Boys Sofia...
ей,не знам какво ви е станало,направихте едно знаме и една среща с венци и като гледам нещо на сериозно се взехте...самозабравяте се,пишете къде са boys sofia у-а , не ви чувaме,така наречените ултраси от BS и тн подобни изцепки на йордаси и някви такива герои,както и да е,но ви казвам,че не може така - с една дума смешна работа е ващо
интересните неща по трибуните ги правим ние,вече от няколко години,ако имате желание на мача с локо сф вземете участие,ше се опитаме да направим нешо яко,но за това малко по-натам
но просто ви казвам,да спрете да говорите за Boys , или добро или нищо
и призовавам Ултрас и тия които му се връзват,да спрат с интернет хулиганството,смешна работа...
айде лека вечер
и не се взимайте на сериозно 
|
Сря Апр 30, 2008 9:37 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Много глупости са се изписали явно днес....тоя форум почва тотално да разочарова....обръщаме внимание на някво хлапе при това малограмотно....сега някакъв непознат за мен субект 88 ли е тръгва да ме коментира....слушам приказки за некви Ултраси, за некви побойща, кървища.....отново избоява темата за долна, горна агитка.....при положение, че последните мачове няма никаква.......последно време само се разочаровам и то не толкова от играта, колкото от други неща.....доста менния натрупах в този форум, май е време да спра.....не за друго ами много малко стойностните потребители открих и те обикновенно биват заглушавани...ма то и в риъл лайф е така простака навсякъде доминира, живи и здрави.....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Апр 30, 2008 10:10 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
jordas написа: Много глупости са се изписали явно днес....тоя форум почва тотално да разочарова....обръщаме внимание на някво хлапе при това малограмотно....сега някакъв непознат за мен субект 88 ли е тръгва да ме коментира....слушам приказки за некви Ултраси, за некви побойща, кървища.....отново избоява темата за долна, горна агитка.....при положение, че последните мачове няма никаква.......последно време само се разочаровам и то не толкова от играта, колкото от други неща.....доста менния натрупах в този форум, май е време да спра.....не за друго ами много малко стойностните потребители открих и те обикновенно биват заглушавани...ма то и в риъл лайф е така простака навсякъде доминира, живи и здрави..... сьгласен сьм с теб,вьв вторник нямаше АМА НИКАКВА АГИТКА ??а тия отспортала ни направиха и смешни ,ниее тук се врьзваме на някакво си пуберче,аз редовно чита тук глупости,рядковземам участие,но това което видях днес в надежда много ме натьжи !през цялото второ полувреме си мечтаех и нашта публика да е такава !
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Апр 30, 2008 11:02 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
мен пък даже много ме изкефи това дето се случи в надежда ЕДНА 3КА ХААХАХА 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Апр 30, 2008 11:21 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
bel-chovek написа: jordas написа: Много глупости са се изписали явно днес....тоя форум почва тотално да разочарова....обръщаме внимание на някво хлапе при това малограмотно....сега някакъв непознат за мен субект 88 ли е тръгва да ме коментира....слушам приказки за некви Ултраси, за некви побойща, кървища.....отново избоява темата за долна, горна агитка.....при положение, че последните мачове няма никаква.......последно време само се разочаровам и то не толкова от играта, колкото от други неща.....доста менния натрупах в този форум, май е време да спра.....не за друго ами много малко стойностните потребители открих и те обикновенно биват заглушавани...ма то и в риъл лайф е така простака навсякъде доминира, живи и здрави..... сьгласен сьм с теб,вьв вторник нямаше АМА НИКАКВА АГИТКА ??а тия отспортала ни направиха и смешни ,ниее тук се врьзваме на някакво си пуберче,аз редовно чита тук глупости,рядковземам участие,но това което видях днес в надежда много ме натьжи !през цялото второ полувреме си мечтаех и нашта публика да е такава !
От Красно село, тръгваш по локалното ( посока руски паметник ), такаааа магазин за дънки, 2 магазина електро нещо си, и има фото - там се снимай и ......не си давай снимката,щом толкова им се радваш на, какво каза Чаво......а ГАРАДЖИЙСКАТА.......  АГАДУ-ДУ-ДУ..... 
|
Сря Апр 30, 2008 11:22 pm |
|
 |
|