Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
venci едно призивче от мен: стига си цапал по знайни и незнайни форуми от името на Славия! На един славист не му отива. За другите с подобни наклонности се отнася същото.
|
Сря Авг 27, 2008 8:11 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Josif написа: venci едно призивче от мен: стига си цапал по знайни и незнайни форуми от името на Славия! На един славист не му отива. За другите с подобни наклонности се отнася същото.
то всичко идва от ЕГН-то 
|
Сря Авг 27, 2008 8:28 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Пичове сменете си отбора с измисленото отброче на Данчо Лечков
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Авг 27, 2008 8:34 pm |
|
 |
sss
Току що регистриран
|
Некой от вас се държи като пълен олигофрен,в саита на Сливен!!!Избива комплекси,или нещо такова,имали смисъл от това.Ще го помоля да спре,тъпотийте.БЛАГОДАРЯ!!!АЗ СЕ ИЗВИНЯВАМ ОТ ИМЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!!!
_________________ СЛИВЕН ЗАКОН
|
Сря Авг 27, 2008 8:40 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Обикновено такива екшъни има само преди мачовете с ""Левски"" и до известна степен с пловдивските отбори. Сега тази тарапана ме учудва.
Намалявам всички спам мнения в минимален размер.
|
Сря Авг 27, 2008 9:58 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Футбол: Дисциплинарната комисия наказа Симонович
28 август 2008 | 13:00 | Агенция "Фокус"
Сливен. Дисциплинарната комисия към БФС лиши спортно-техническия директор на ОФК „Сливен -2000” Драголюб Симонович от правото да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба 1000 лева, съобщиха от пресцентъра на клуба. Причината за наложеното наказание е за отправени обиди към длъжностни лица по време на футболната среща от 3-ия кръг на "А" ПФГ между отборите на Сливен и "Спартак" (Варна) на ст.”"Спартак"” във Варна. Дисциплинарната комисия наказа още и футболиста на тима Коста Янев. Той е лишен от състезателни права за една среща и глоба от 300 лева

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Авг 28, 2008 12:13 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
мача е ясен - ще ни набият доста здраво. Може да не са помирисвали А група години наред но в момента отбора им е много приличен, натрупаха самочувствие след победата с Цска и най-важното играят в къщи. Има ли смисъл да се заблуждаваме или забравихте първите два кръга след "невероятната игра" срещу Бела?!?! Славия никога не е можела да играе в провинцията...просто манталитета на футболистите ни е селски и гледат да взимат точки само у дома. Още повече, че в момента с тоя състав трябва да се радваме, че имаме 3 точки в актива си!!!
П.С. а защо Кавдански изведнъж се превърна в резерва??
|
Чет Авг 28, 2008 2:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Отборът на Сливен привлякъл Явор Въндев.С това броя на футболистите в отбора им е нараснал от от един на два........
|
Чет Авг 28, 2008 2:30 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Още повече, че в момента с тоя състав трябва да се радваме, че имаме 3 точки в актива си!!!
Смея да не се съглася с теб. Като качества футболистите ни не отстъпват на НИТО един друг отбор в България. Друга работа е дали показват качествата си и какво желание за игра имат.
|
Чет Авг 28, 2008 3:31 pm |
|
 |
machkaisliven
Току що регистриран
|
sss написа: Некой от вас се държи като пълен олигофрен,в саита на Сливен!!!Избива комплекси,или нещо такова,имали смисъл от това.Ще го помоля да спре,тъпотийте.БЛАГОДАРЯ!!!АЗ СЕ ИЗВИНЯВАМ ОТ ИМЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!!! Този който се държи така е Венци_1913.Аз се извинявам за глупостите които писах и се надявам да стане 1 добър мач
_________________ Machkai Sliven
|
Чет Авг 28, 2008 4:07 pm |
|
 |
|