Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Tам сме много ясно 
|
Пет Мар 26, 2010 1:23 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
В неделя по Ринг ще дават :
10:30
ПРЯКО: Б група: Чавдар Етр - Вихрен
Да ги разузнаем 
Пет Мар 26, 2010 1:28 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Обезателно ще го гледам..
Пет Мар 26, 2010 8:27 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Не го гледайте този мач, а гледайте на 31 да сте на стадиона в Етрополе 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пет Мар 26, 2010 11:02 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: В неделя по Ринг ще дават : 10:30 ПРЯКО: Б група: Чавдар Етр - Вихрен Да ги разузнаем 
Вили да го гледа...ако се е събудил де.
Съб Мар 27, 2010 4:21 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Чавдара са добре подредени и си я подават.
_________________ N 1
|
Нед Мар 28, 2010 11:26 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Ако кажа, че съм впечатлен от играта на Чавдар, ще трябва да излъжа. Типичното селско отборче, с което на хартия не би трябвало да имаме проблеми. Теренът не е толкова лош, колкото си мислех, на места има някакви изрязани кръпки, но като цяло не е толкова зле. Днес поради дъжда беше много хлъзгаво, а в малките вратарки полета се образува кал. От това, което съм чел в прогнозата за времето за сряда, ще бъде облачно, на места с превалявания от дъжд. Трябва да сме подготвени за всякакви условия и провокации. Като отделни единици впечатление ми направиха Русков ( Данчо ще го схруска ) и дясното им крило Тончев. Изводът, който си правя аз е, че ако бяхме срещнали този отбор в края на есения полусезон, резултатът, който щяхме да постигнем в наша позла щеше да се доближи до двуцифрено число. Но към днешна дата състоянието на отбора е трагично, и причина номер 1 е изрязването на състава и съответно липсата на някаква адекватна селекция, която да замести намаляването на кадрите. В сряда всичко зависи от нас, не от Чавдар, знаем, че тяхното ниво е под нашето, знаем че ако подходим сериозно и концентрирано няма как да сбъркаме. Ако покажем игра, ще победим дори без да даваме всичко от себе си, но просто трябва някакъв живец в играта ни. Дано се получи.
Нед Мар 28, 2010 11:55 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Гледах ги с Вихрен , биха 2:0 , ако в сряда отново вали и играем на тази нива техният терен , ще е много лошо ... Не бива в никакъв случай да ги подценяваме чавдарчетата , не са слаби 
|
Нед Мар 28, 2010 11:56 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Аз предлагам да не го мислиме сега ,а да отидем всички на стадиона и да ги подкрепим!Това е четвъртфинал и всички може да си вземат 1 ден почивка!!!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 28, 2010 12:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Мисля, че след победата над Сливен много хора ще се надъхат и се надявам в сряда да сме добра бройка за един от НАЙ-ВАЖНИТЕ ни мачове за последните години  Много съм доволен , но Вили да им набива в каските на нашите отсега - никакво , ама никакво подценяване и лигавене в Етрополе , не бива пак да се изтаковаме на метеното  Много по-класни сме и ако играем концентрирано , ще си бием , ако се ебаваме , може и да глътнем вода , дано Алберони се върне в игра за мача  Нека да подкрепим момчетата в сряда
САМО СЛАВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ 
|
Нед Мар 28, 2010 4:37 pm |
|
 |
|