Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Апр 04, 2010 5:43 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Спокойно, и тях ще ги реанимираме.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Апр 04, 2010 5:52 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Със смесени чувства съм. От една страна знам, че можем да ги бием и да додрапаме до 3-тото място, но това означава, че Големоглав ще се бетонира. Няма пълно щастие...
|
Нед Апр 04, 2010 7:54 pm |
|
 |
PoPoVv
Напреднал
Регистриран на: Съб Мар 01, 2008 9:45 pm Мнения: 75 Местоположение: София
|
Точно тва е и срещу отбор от селските групи да играеме за 1 място в директен мач пак ше се осереме щото помиярите които носят бялата фланелка им е през сасъда за СЛАВИЯ
тва не е Славия а отбора на дебелия бензинджия
_________________ Slavia_forever
|
Пон Апр 05, 2010 1:10 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Хора не се филмирайте с никакви 3ти места... 6то място си ни е добре  просто няма смисъл да си тровите нервите и душата с някакви си мечти за 3то място да не говорим по нагоре.. 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Апр 05, 2010 1:34 am |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Да 5-6-то място това е за нас , невиждам просто начин как ще се преборим за 3-то място + това сега идват точно тея мачове с преките ни конкуренти , мачовете в които трябва да покажем ,че не ни е страх от "ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ " , но не вярвам тея простаци да си повярват и пак ще ни бият 
|
Пон Апр 05, 2010 9:06 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Предишните години със сигурност беше така. Но за този сезон имам съмнения. Все пак ВС подаде документи за участие в ЕКТ.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Апр 05, 2010 9:28 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Петков и Бобъра се скрили и не искали да бият дузпи срещу Чавдар
Двамата опитни играчи избягали от отговорност и затова се наложило Николай Петров да решава съдбата на Славия
Капитанът на Славия - Йордан Петков и лидерът на белите - Борислав Георгиев-Бобъра са се скрили при дузпите срещу втородивизионния Чавдар Етрополе в 1/4-финала от турнира за Купата на България. Както е известно, столичани отпаднаха от бойкия тим от "Б" група, след като играчите на тима от втора дивизия се оказаха по-хладнокръвни при изпълненията от 11-метровите наказателни удари, до които се стигна след 120-минутно нулево равенство.
Двамата опитни играчи на софиянци избягали от отговорност и затова се наложило младия Николай Петров да решава съдбата на Славия, съобщава "Тема спорт".
Мишоци 
|
Пон Апр 05, 2010 10:32 am |
|
 |
|