Честита победа първо , която далеч не измива срама в Етрополе , но поне запазваме сериозни шансове за третото място . За мача - много слабо първо полувреме и добро второ , в които изпуснахме 5-6 чисти положения , особено на Галин двете бяха 1000 % , а и една измислена засада на Тошко Колев
Вили Вуцов определено сгафи с думите си , не може да ни казва да седим пред телевизорите , защото ако бяхме като животните , трябваше след мача в Етрополе да ги хванем и да ги спукаме от бой

Отдавам тези негови думи на афектираност и напрежение , да орките отпаднаха от Поморие , ама те никога не са играли в евротурнири и си остават отбор за местна консумация , чийто мачове на живота са срещу софийските отбори

И ако на тях не им пука , на нас ни е омръзнало да отпадаме от селски тимчета и да търпим подигравки , защото Славия е институция и име в българския футбол , но за съжаление в последните години сме станали за посмешище ... Въпреки всичко , мисля че ще се съгласите , че Вили се опитва да промени манталитета ни , донякъде успешно , донякъде не , но е факт че има прогрес в сравнение с последния срамен сезон при Кузмановски .
Не мога и да не кажа добри думи за Венци , не знам дали ни хвърля за пореден път прах в очите (най-вероятно е така) , но за пръв път се държи адекватно , обръща се нормално към нас феновете и говори за цели , нещо което отдавна трябваше да направи

Въпреки всичко винаги ще съм недоверчив спрямо него , а иначе третото място не е толкова недостижимо , въпроса е ръководство и играчи наистина да го искат и да се борят за него , това се иска от тях , борба , а не бездушие , както в Етрополе