Почистване на стадион СЛАВИЯ - 5 юни 2010, 09:00 ч.
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Kijani написа: Ray Of White написа: Viktor4o_Rs написа: Дотогава , ще продължа да си посещавам редовно мачовете на отбора , няма лесно да ме отврати Дебелака , но да ме кара да му работя бадева , да забрави  Много ми е интересно дали ще продължиш да посещаваш мачовете на отбора като домакин ако стадион "Славия" не вземе лиценз (каквато опасност има) и срещите се играят извън София ? ДА! Аз съм фен, който следва отбора в добро и лошо, не съм бачкатор на Дебелия обаче! пс. Дано не вземем шибания лиценз, дано дано дано, па барем всеки български футболен бос  извади най-накрая малко повече пари и да оправят шибаните ни бази и стадиони, по-зле сме и от Зимбабве по стадиони, а и по-качество на футбола Цитат: Нова акция за почистване на стадиона - 12.06.2010 г.
Ръководството на ПФК "Славия 1913" изказва своята благодарност към привържениците на отбора, участвали в почистването на стадиона на 5 юни 2010 г. Националният клуб на слависта и ПФК "Славия 1913" призовават феновете на довършителна акция тази събота - 12 юни, отново от 09:00 ч. на стадиона. От футболния клуб обещават преференциални билети за новия сезон за участвалите в почистването.
еее невероятно евтини билети се очакват 
|
Вто Юни 08, 2010 11:05 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ray Of White написа: Viktor4o_Rs написа: Дотогава , ще продължа да си посещавам редовно мачовете на отбора , няма лесно да ме отврати Дебелака , но да ме кара да му работя бадева , да забрави  Много ми е интересно дали ще продължиш да посещаваш мачовете на отбора като домакин ако стадион "Славия" не вземе лиценз (каквато опасност има) и срещите се играят извън София ?
Разбира се , че да , просто правете разликата между това да се подкрепя отбора , идеята , и да се помага на Венци Дебелака , за нещо , което си е изцяло негова работа и е трябвало да го направи преди сума ти години  Не е имало форсмажорно обстоятелство като земестресение , буря , пожар или т.н. Съвсем различно беше , когато момчетата от агитката изчистиха терена от снега преди мача със Сливен миналия сезон - да , такава помощ е наложителна и всеки би се включил .
Случаят със стадиона е малко по-друг обаче - давам следният пример . Твой комшия постоянно се държи лошо с децата , които играят около къщата му , обижда ги , псува ги , пука им топките , попаднали в двора му , залива ги с вода и т.н.  Изведнъж обаче , понеже е мързелив и некомпетентен , става така , че оградата му , за която отдавна са му казвали да ремонтира , та оградата му пада и на практика имотът остава беззащитен срещу крадци . И тоя идва и казва на децата : "Мили дечица , помогнете ми , много ви моля" . Та същата е и работата на бензинджията 
|
Вто Юни 08, 2010 11:53 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
Организират нова акция за почистването на "Славия"
Ръководството на ПФК "Славия 1913" изказва своята благодарност към привържениците на отбора, клуба по хокей на трева "Славия", фракциите "La Vecchia Scuola" и "Boys Sofia" участвали в почистването на стадиона на 5 юни 2010 г.
Националният клуб на слависта и ПФК "Славия 1913" призовават феновете на довършителна акция тази събота - 12 юни, отново от 09:00 ч. на стадиона. От футболния клуб обещават преференциални билети за новия сезон за участвалите в почистването.
http://www.novsport.com/news98796_1061.html
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Юни 10, 2010 12:41 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
4.50 на билет 
|
Чет Юни 10, 2010 9:17 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5770_18.htm
Чистиш стадиона, получаваш билет
Нов трудов ден ще имат феновете на Славия. Те се включиха в почистването на стадиона миналата събота, ще го направят и предстоящата. Бригадата започва в 9,00 ч. Целта е стадионът в Овча купел да бъде приведен във вид, за да вземе лиценз за новия сезон. В трудовия ден на 5 юни се включиха много фенове, сред които и тези от фракциите La Vecchia Scuola и Boys Sofia, както и състезателите от клуба по хокей на трева. Шефовете на Славия не пропуснаха да благодарят на доброволците и им обещаха билети на преференциални цени за домаканските мачове през новия сезон.
Футболистите на Славия пък започват подготовка на 14 юни. Новият треньор Емил Велев ще изведе отбора за първа тренировка в 18,00 ч. Сигурни нови попълнения към момента са нападателят на "Левски" Иван Цачев и голмайсторът на Академик Николай Божов.
makaveli написа: 4.50 на билет  сигурно ще по 4.99
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Чет Юни 10, 2010 11:26 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
Запалянковци отново се включиха в ремонта на стадион "Славия" Над 30 запалянковци на Славия се включиха в ремонтните дейности на клубния стадион.
Привържениците почистиха сектор "А" на съоръжението, като тази част вече е почти готова за повторно поставяне на пластмасови седалки. Хидроизолацията на волейболната и баскетболната зала, които се намират под този сектор е завършена.
Днес в почистването се включиха състезатели от клуба по хокей на трева на Славия.
Преди седмица "белите" привърженици отново помогнаха на ръководството в почистването на съоръжението и подготвянето му за новия сезон. Миналата събота броят на феновете бе повече от 50.
В два блока от сектор "В" пък ще бъдат поставени нови пластмасови седалки с облегалки. Вътрешните и външните огради за стадиона вече са пристигнали и ще бъдат монтирани в следващите няколко дни. От ръководството на Славия все още обмислят възможността за изграждане на електрическо осветление, както и за поставяне на модерно електрическо табло.
Привържениците на "белите" ще се включат в ремонтните дейности през следващата седмица и ще помагат до издаването на лиценз на стадион "Славия" за следващия шампионат, въпреки горещото време.
Стадионът на "белите" е едно от малкото съоръжения у нас, което има всички шансове да вземе лиценз за следващата кампания, и на него да се играят голяма част от мачовете в "А" група.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=140281
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Юни 12, 2010 11:03 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Ray Of White написа: Viktor4o_Rs написа: Дотогава , ще продължа да си посещавам редовно мачовете на отбора , няма лесно да ме отврати Дебелака , но да ме кара да му работя бадева , да забрави  Много ми е интересно дали ще продължиш да посещаваш мачовете на отбора като домакин ако стадион "Славия" не вземе лиценз (каквато опасност има) и срещите се играят извън София ? Разбира се , че да , просто правете разликата между това да се подкрепя отбора , идеята , и да се помага на Венци Дебелака , за нещо , което си е изцяло негова работа и е трябвало да го направи преди сума ти години  Не е имало форсмажорно обстоятелство като земестресение , буря , пожар или т.н. Съвсем различно беше , когато момчетата от агитката изчистиха терена от снега преди мача със Сливен миналия сезон - да , такава помощ е наложителна и всеки би се включил . Случаят със стадиона е малко по-друг обаче - давам следният пример . Твой комшия постоянно се държи лошо с децата , които играят около къщата му , обижда ги , псува ги , пука им топките , попаднали в двора му , залива ги с вода и т.н.  Изведнъж обаче , понеже е мързелив и некомпетентен , става така , че оградата му , за която отдавна са му казвали да ремонтира , та оградата му пада и на практика имотът остава беззащитен срещу крадци . И тоя идва и казва на децата : "Мили дечица , помогнете ми , много ви моля" . Та същата е и работата на бензинджията 
Ако домакинстваме на "Васил "Левски"" билетите ще са минимум десетарка. Колко от вас ще могат да си го позволят? Какво ще стане с подкрепата за отбора?
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Нед Юни 13, 2010 1:43 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ти не се притеснявай за подкрепата на отбора
|
Вто Юни 15, 2010 9:17 am |
|
 |
|