Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 1:34 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща
 Зимна подготовка 2011 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение Re: Зимна подготовка 2011
Разбира се, ще пиша, стига да го вземем :) От това, което видях на тренировката, изглежда много обещаващ млад играч.
Иначи прав си, в Силистра има фен-клуб на Славия от много години. Даже имаше и представители на мача в Разград :D

Чет Яну 13, 2011 8:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

dorostol2003 написа:
Разбира се, ще пиша, стига да го вземем :) От това, което видях на тренировката, изглежда много обещаващ млад играч.
Иначи прав си, в Силистра има фен-клуб на Славия от много години. Даже имаше и представители на мача в Разград :D

Знам, знам, бях на мача и всички им се зарадвахме много :)

Чет Яну 13, 2011 9:03 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Чорбарите си връщат Делев ,а ние продаваме Галин .При Делев всичко било 100 % , а при нас 100 % ,че Галин остава...Почвам да се отказвам да влизам в тея спортни сайтове

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Яну 13, 2011 11:50 pm
Профил
Администратор
Аватар

venci_1913 написа:
Чорбарите си връщат Делев ,а ние продаваме Галин .При Делев всичко било 100 % , а при нас 100 % ,че Галин остава...Почвам да се отказвам да влизам в тея спортни сайтове

:!:

Пет Яну 14, 2011 1:14 am
Профил
Луд за връзване

FeverNew написа:
venci_1913 написа:

:!:

Заради тези спекулации, особено за Галин получих 3 микроинфаракта, дискутирайки темата с прасунгели в един спортен сайт :lol: Накрая чорбарчетата завършифа с : къф е тоа, та неще да идва на кочина парк :D
Така че venci_1913 бъди по възможност търпелив и изчакай да дойде 31.01, когато спират трансферите :wink:

Пет Яну 14, 2011 8:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Някой да ходи за конролата?

Нед Яну 16, 2011 3:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Емил Велев за Livesport.bg: Славия трябва да играе в Европа всяка година

„В никакъв случай не съжалявам, че не останах в "Левски"“, категоричен бе специалистът

Треньорът на Славия – Емил Велев коментира за Livesport.bg подробностите около подготовката, която провежда отборът, като сподели и очакванията си за остатъка от сезона. Ето какво заяви той:

Подготовката върви нормално. Има сега при нас един бразилец, който е играл в отбора на Клуж. Искам да видя на какво е способен. Дефанзивен халф е. В петък играем с Банско и мисля да го пробвам тогава. До момента оставя добри впечатления. Талантлив е, опитен е, на 29 години. Ще видим“, коментира Велев.

„Очакванията за новия сезон са високи. Надявам се да сме по-добри, отколкото бяхме през първия. С връщането на Попара и идването на новите – Юруков, Филипов и Сечков играта ни би трябвало да се подобри“.

„Не е нужно целите ни да бъдат поставени лично от г-н Стефанов. Ние знаем какво се изисква от нас. Моите цели са високи. Където и да съм бил съм искал да постигна всичко възможно. До края на сезона има много време, за да правим някакви категорични заключения, относно позицията, на която ще финишираме. Иска ми се, естествено да запишем добро класиране“, изрази надежда наставникът.

Голяма част от феновете ни, които ни подкрепят неистово, са по-млади и ще е добре и заради тях да успеем да играем на европейската сцена. Иска ми се да ги зарадваме. Отбор като Славия трябва да играе всяка година в Европа, независимо в кой турнир. С какво чак толкова ни превъзхождат другите отбори на Стария континент? Жилина-Милина, БАТЕ са всяка година в Шампионската лига и са лидери в първенствата си. Подобно нещо не е непостижимо“, категоричен бе Велев.

В никакъв случай не съжалявам, че не останах в "Левски". На мен животът ми е минал там. Не познавам друг треньор на „сините“, който да може да се похвали с подобни успехи в този клуб. Говоря и за периода, в който съм бил футболист, и за този, в който съм бил начело. Това, което си е било в "Левски" обаче си остава там. Не обичам да се връщам назад“, завърши треньорът на „белите“.

Вто Яну 18, 2011 3:47 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

23.01 Доростол- Славия в Сандански :)
Все пак никой не каза нищо конкретно за Емил Мартинов, ако някой все пак има поглед върху това момче нека да сподели!

Вто Яну 18, 2011 3:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Машина е, но ви го даваме, защото сте пичове :)

Вто Яну 18, 2011 4:17 pm
Профил
Току що регистриран

Незнам това дали беше иронично, но от това , което чух е доста обещаващ млад играч :D

Вто Яну 18, 2011 5:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща