КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
MCMXIII
Луд за връзване
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Сам  Важното е, че ще съм там живот издраве! Синът ми го водих на стадион "Славия", но е едва на 3.5 г. Да се надяваме, че за малките (за нас също) ще има още много финали! САМО СЛАВИЯ
|
Пет Апр 29, 2011 12:21 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Славия е на финал , играта нито ме интересува , нито ме интересуват журналята. Мощно на стадиона 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Апр 29, 2011 1:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Илийката се връща в Слaвия след 10-тина дни
Пет, 2011-04-29 12:41
Един от най-добрите играчи на Славия този сезон - Илия Илиев, ще бъде на линия след десетина дни. Това разкриха от „Овча купел". „Надявам се скоро всичко да е наред и да мога да помогна на Славия в мачовете до края на сезона, както и във финала за Купата на България", заяви Илиев пред „Меридиан Мач".
Както е известно, опитният халф пострада по време на двубоя с Локо (Пд) на „Лаута". Тогава той счупи ключица, заради което пропусна двубоите за Купата срещу Черноморец и Пирин.
С травми в Славия продължават да бъдат още двама играчи. Става въпрос за младока Радослав Василев, както и за сръбския атакуващ халф Павле Попара. От „белия" клуб заявиха пред „Меридиан Мач", че в най-скоро време към отбора трябва да се присъедини националът Димитър Рангелов. В момента той е в Израел, където оправя документите си около раздялата с местния Макаби (Тел Авив). Той обаче няма да се връща в Славия, а само ще поддържа форма с бившия си тим.
|
Пет Апр 29, 2011 3:32 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Като сте почнали да се броите +2 от Плевен 
|
Пет Апр 29, 2011 5:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Слависти от всички страни, обединявайте се 
|
Пет Апр 29, 2011 5:45 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
+6 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Апр 29, 2011 7:09 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Smqtam 4e edin dva dni predi finala trqbva da se saberem dosta hora i da posetim trenirovka na otbora da gi nadahame malko ako mojem i da pogovorim s nqkoi ot futbolistite da razberat kakvo zna4i za nas slavia i finala !!! vie kakvo mislite ??

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
|
Пет Апр 29, 2011 7:35 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
mnogo 6te bude hubavo ama kak 6te se oranizirame
|
Пет Апр 29, 2011 7:45 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Spored men kato vseki kaje na nqkoi priqtel slavist i horata ot saita ni pomognat e vuzmojno da stane !!

|
Пет Апр 29, 2011 8:03 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
slavia_fen написа: Smqtam 4e edin dva dni predi finala trqbva da se saberem dosta hora i da posetim trenirovka na otbora da gi nadahame malko ako mojem i da pogovorim s nqkoi ot futbolistite da razberat kakvo zna4i za nas slavia i finala !!! vie kakvo mislite ?? много добра идея - остава само ние да я направим

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Апр 29, 2011 8:19 pm |
|
 |
|