Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 8:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 Видима - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Видима - Славия
Viktor4o_Rs написа:
Според Сашо сме легнали, де да беше така :lol: :lol: :lol:

Според него всички мачове са уредени...
Толкова си можем... Много жалко

Нед Май 01, 2011 7:25 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Чета тука различни мнения, които са противоположни и даже някои са на път да се скарат.
Тука има откровени мазохисти :lol: И това не са хора с розови, бели или каквито и да било там очила.
Нема такива очила, които да не видят че сме най-слабия отбор в А група! Ама нищо - нали сме на финал.
9 победи, 4 равни и 11 загуби. Ама нищо - нали сме на финал.
9 място в класирането (и по-надолу сме били, но има още време и мачове). Ама нищо - нали сме на финал.
ЦСКА ни би - нормално, с тая игра дето показахме;
Черноморец ни би - странно, всички други ги биха;
Изпадащият Видима ни би с 10 човека - жалко, нямам думи. Ама нищо - нали сме на финал.
На финал сме и няма нищо по-важно. От 15 години не сме играли финал, нищо, че това е най-слабата Славия от 15 години насам. Нищо, че с тая игра, ЦСКА толкова ще ни бие, че няма да искаме да си спомняме за тоя финал още 15 години. Ама то финалиста и без това никой не го помни. Помни се само победителя. Нищо. С толкова късмет може пак да стигнем до финал, дори да сме изпаднали и в Б група.
И все пак финал е, нищо не се знае. Ако се стигне до дузпи - направо немаме равен!

А дано на 25 Май, мачът завърши така, че всички да ми кажат - "Видели бе, тъпак! Аре пак си пиши песимистичните мнения! Може да сме слаби, ама земахме ли купата, а? Аман от такива псевдофенове като тебе :evil: ......"

Изображение

Нед Май 01, 2011 7:36 pm
Профил
Току що регистриран

Напълно съм съгласен с Катсумото!За мен не е нормално отбор като Славия да губи срещу последните.Аз се чудя как през есенния полусезон бяхме конкурентноспособни на животните и отборите в първата 6-ца а сега сме боксовата круша в А група?

Нед Май 01, 2011 7:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дано

Последна промяна mittag на Нед Май 01, 2011 7:58 pm, променена общо 2 пъти

Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не започнем ли да трупаме победи и то още с Черно море и Сливен, може би е време за треньорска рокада, време до финала има достатъчно :roll: Същевременно обаче никой не може да обезценява класирането ни на финала, дали е било с късмет или дузпи не ми пука; но такива резили в първенството са неприемливи просто ...

Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

време е кокала да си подава оставката и да си поеме последствията,защото той е правил селекцията и си е избрал тeзи марди бездушни !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Май 01, 2011 7:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

slavia_fen написа:
време е кокала да си подава оставката и да си поеме последствията,защото той е правил селекцията и си е избрал тeзи марди бездушни !!

Koкала няма да си подаде оставката и след 10 поредни загуби, това трябва да е ясно ...

Нед Май 01, 2011 7:53 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Да, наистина, по-добре не идвайте на финала, нали с тая игра ще ни размажат с 5-6 гола разлика, оставка на Кокала, Венци е дебел, а играчите са марди...
Нема угодия на славистите, първи успех от 15 години и 'ама то на късмет', 'ама падаме от Видима, не сме за "А" група'.

А всички се радвахте на класирането на финала, а?
И ходихте на мача с Пирин, а?
И ако, не дай си боже, с тоя трагичен отбор вземем Купата, после ще рипнете до небето от радост и колко обичате "Славия"...

Страаашен манталитет, страшна работа, половината имате и треньорски лиценз "Про" като гледам.

Толко от мен, пишете си наволя в тая тема, аз се местя в другата за финала. Вие оплаквайте мача и се депресирайте.

Нед Май 01, 2011 8:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

абе деца лошо е, че не сте живели през ерата на социАзилЪмЪ ...защото сега щяхте да знаете, че налагането на мнение е просто вид цензура и посткомунистическо или националсоциалистическо мислене.
дали на финала ще сме 100 или 10000 човека това не означава, че всеки няма право на мнение, особено ако някои от нас имаме повече житейски опит
ти ли обичаш повече Славия или човека от Силистра?
аз ще кажа и двамата, ама трябва да се уважаваме!

Нед Май 01, 2011 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Всички ще сме на финала, това е ясно...тревожи факта, че с тази игра която показваме резултата е ясен !
А иначе нямахме ли късмет дотук за купата...с Пирин бяхме по слаби с Черноморец такива грешки допускахме, има 24 дни до финала...прекалено много време, дано се променят нещата до тогава, но като падаш от последния и те бие който те хване, нали се сещаш, че това с взимането на купата в момента е в сферата на научната фантастика !!
Няма да отправям призив всички мощно на финала, щото тая истерия и тея призиви да си подкрепим отбора почват да ми писват..който обича Славия независимо от всичко ще е там !

Изображение
www.zone1913.com

Нед Май 01, 2011 8:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща