Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Следваща
 А ФГ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: А ФГ
http://nezasada.neseriozno.com/2011/10/ ... %BD%D1%83/ Изображение Изображение Изображение

Сря Окт 26, 2011 12:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Феновете на "Ботев" (Враца) отново поработиха против клуба

Малка част от агитката на "Ботев" (Враца) продължава да настройва футболната общественост против клуба. По време на днешното гостуване на Калиакра в Каварна в мач от 11-ия кръг на "А" група идиотщини също не липсваха.

Още в 15-ата минута "запалянковците" започнаха да крещят "Без маймуни ни е по-добре" по адрес не на играчите на Калиакра, а на тези на "Ботев" (визирайки тъмнокожите Ненем и Виктор Дениран). Малко по-късно репертоарът бе обогатен.

Врачани започнаха да подканят кметът на Каварна да се засели във Враца, ако не го искат съгражданите му за втори мандат, тъй като на тях им е писнало от некадърни управници.

Защо не си го приберем малката Ортега или поне да го преотстъпим някъде на по-нормално място, никой не може да издържи да бъде псуван всеки път, при това от феновете на собствения му отбор ...

Чет Окт 27, 2011 5:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Феновете на "Ботев" (Враца) отново поработиха против клуба

Малка част от агитката на "Ботев" (Враца) продължава да настройва футболната общественост против клуба. По време на днешното гостуване на Калиакра в Каварна в мач от 11-ия кръг на "А" група идиотщини също не липсваха.

Още в 15-ата минута "запалянковците" започнаха да крещят "Без маймуни ни е по-добре" по адрес не на играчите на Калиакра, а на тези на "Ботев" (визирайки тъмнокожите Ненем и Виктор Дениран). Малко по-късно репертоарът бе обогатен.

Врачани започнаха да подканят кметът на Каварна да се засели във Враца, ако не го искат съгражданите му за втори мандат, тъй като на тях им е писнало от некадърни управници.

Защо не си го приберем малката Ортега или поне да го преотстъпим някъде на по-нормално място, никой не може да издържи да бъде псуван всеки път, при това от феновете на собствения му отбор ...

явно е онодил гаджетата на цялата агитка :mrgreen:

Чет Окт 27, 2011 9:02 pm
Профил
Модератор
Аватар

Ортега е 10 пъти по-добър от Ели!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Окт 27, 2011 10:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

venci_1913 написа:
Ортега е 10 пъти по-добър от Ели!

:lol:

Чет Окт 27, 2011 10:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://7sport.net/7sport/fo_1forum/d6266_4.htm

:!:

Чет Ное 03, 2011 8:23 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Голям секс за софийските отбори тоя кръг за сега :lol:

Нед Ное 06, 2011 5:13 pm
Профил
Модератор
Аватар

Софийските отбори са в депресия. Не виждам какво смешно има в това, даже ме е и малко яд, защото и нас ни засяга и то отпреди да е засегнало останалите. Години наред вече не можем да играем в евротурнирите, изместват ни Литекс, Нефтохимик, Велбъжд, Локо (Пд), Черноморец, Черно море, а сега и Лудогорец. Оставаме в средата и даже под нея. Гърчим се в нервни припадъци, затрупани от провинциални отпадъци. ЦСКА не е бил шампион от 2008 г., а "Левски" от 2009 г. Локо (Сф) за последно са били шампиони 1978 г., а ние през 1996 г. Да не говорим, че останалите софийски отбори (Академик, Септември) много трудно достигат до "А" група и винаги остават на последните места. Старият отбор с корени още от 1907 г. "Спартак" (Сф), които за последно бяха с регистрация в Младост, а играеха в с. Железница останаха в историята, тъй като на 19 ноември 2008 г. бяха извадени от "А" ОФГ-София южна група, заради системно неявяване за мачове. Има и няколко други софийски отборчета като Кремиковци, "Левски" (Драгалевци), ФК Драгалевци, Люлин, Вихър (Горубляне), Вихър (Требич), Акфикс (Димитър Миленков), Локо 101 (бивш Сокол-Бенковски) и Елит (Гео Милев), които рядко достигат до някакви успехи, най-много до "Б" група. Та като цяло не виждам нещо хубаво за софийския футбол.

Нед Ное 06, 2011 6:27 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

И какво сега, да ревем че ЦСКА и "Левски" не са ставали шампиони ли :shock: :shock: :shock: В такава криза са, че през година играят в групите на Лига Европа и винаги са в тройката, дори когато въобще не заслужават - я съдиите ще ги побутнат, я някой конкурент ще почне да пада умишлено, за да се набутат сред първите 3 (както направиха Локо София преди няколко сезона). В криза сме основно ние, буферите дори играха 4 пъти в Европа и завършиха на второ място преди. Отбори като Черно море, Локо (Пд), Черноморец, Берое са 100 пъти по-симпатични от двата комунистически мастодонта на властта :wink: Иначе Литекс са ми един от малкото противни провинциални отбори, заради вечното толериране от съдиите и селяците в ръководството им.
Така че мен лично ме боли фара за останалите 3 софийски отбора, за мен има само 1 софийски отбор 8)
Дано Лудогорец стане шампион този сезон , те заслужават най-много :!: :!: :!:

Нед Ное 06, 2011 6:34 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Ние си ревем за нас. Омразата ми към двата гранда естествено не е по-малка, но щях да съм по-доволен ако ние ги измествахме от челните места, а не разни провинциални отбори дето преди са играли само по "Б" и "В" групите. Иначе и аз ще съм по-доволен ако Лудогорец стане шампион тази година (но само тази), защото бях войник в Разград и имам хубави спомени оттам. Искам и ние да играем в евротурнири, но все по-невъзможно става да се доберем до челните места, именно заради тия провинциални отбори.

Нед Ное 06, 2011 6:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Следваща