Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Нефтохимик" - "Славия"
На Галин единственото му футболно е стойката 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Авг 09, 2013 10:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да се надяваме, че Наско Курдов няма да убива никого, а примерно ще го хванат да кара пиян, та да изгонят и него 
|
Пет Авг 09, 2013 10:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Авг 10, 2013 12:05 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Viktor4o_Rs написа: Всяка точка като гост е ценна в борбата за изпадане, аз съм доволен  Нека поздравим и отличното попълнение Наско Курдов - чудесен мач и прекрасен нападател ! Тоя головодник на празна врата не можа да я уцели 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Авг 10, 2013 9:29 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
ghp написа: Тоя безумен дърводелец Курдов кой го довлече-ебати нападателя и за В група не става -обръщане на празна врата и в тъч ще я изкара!Ужас !Може би единствения по некадърен от него беше Чилика -тия двамата и за момчета да събират топките не бих ги взел.За Галин мога да кажа ,че е един от малкото които имат нещо футболно в тоя отбор ботуши на Чукипело-например Сандански не съм го видял да даде пас на някой който е на повече от 2 метра от него- а как се рита.........За Стефан Велков само позитиви но да го видим в мач с по силни отбори и добри нападатели все пак ме 100 пъти по-симпатичен от Генев говедото. + даже коментаторът по ТВ-то не се сдържа и даде оценка на Курдов, че не му подхожда А група.... А не паднахме, защото Генев не беше титуляр, иначе си беше сигурно. Въпреки младостта си, Велков показа, че заслужава титулярното място! Като цяло, защитата ни беше на доста прилично ниво. В халфовата линия само Силва внесе светъл лъч, но каква физическа подготовка са водили, че 20 минути преди края на срещата започнаха да му се схващат краката??? Единствено Галин запази високи обороти до края на мача, но все едно играеха за първи път заедно - нямаше никаква комуникация между нападателите. Даже е твърде пресилено, да ги наричаме "нападатели", защото те именно са най-слабото ни звено в тази селекция. За 4 мача беше вкаран най-после един, единствен гол, и то не от нападател, а благодарение на индивидуалните качества на бразилското халфче. С това "нападение" смело и безотговорно се отправяме към Б група и ако по най-бързия начин не бъде намерен изход от ситуацията, свършено е със столетницата.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Авг 10, 2013 10:15 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Не съм съгласен за Галин. Опита се момчето вчера, игра, тича доста и тн.т Бразилчето също мисля, че се раздаде, но му трябва време. Велков - за 16 годишен - чудесен. Нека да налагат, дори и да бърка е по-добре хиляди пъти от Генев иииииии очаквам с всеки мач да е по-добре и по-добре, да прибодие и малко самучувствие. По-трагично от Букарев, май е само нападението. Не виждам, кой ще вкарва. Мисля, че и Ради щеше да вкара поне 1 гол от всичките положения на Курдов вчера, но май другото бразилче е малко по-добър вариант. Вчера нещо играхме, за разлика от другите мачове, но се видя, че Пепи Димитров е доспа по-добър вариант от Милен Василев и компания
|
Съб Авг 10, 2013 12:08 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
този мач играхме доста грамотно ... за нашето ниво
|
Съб Авг 10, 2013 6:24 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Ако това е грамотно не знам..
Щом дялкане по пъпеша е грамотна игра..
Просто като гледам другите мачове и ми се струва, че сме най-безидейния и бездарен отбор.
|
Пон Авг 12, 2013 6:40 pm |
|
 |
|