"Славия" - "Локомотив" (Пд)
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - "Локомотив" (Пд)
Не знам за табелките върху екипите, но тези "торкове" наистина ни превърнаха в тоалетна хартия. няма да е зле да се вземе решение да доиграят сезона в екип в друг цвят - черен ли, червен ли, или най-подхождащото им лайняно кафяво, но да не петнят повече бялата фланелка.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Окт 24, 2014 9:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Абсолютна трагедия, да ни бие дори и традиционно удобният ни съперник Локо (Пд), и то в това тяхно състояние ... Колев продължава да си разчита на откровени бездарници като Панов и Везалов, както и лигльото Фернандо, а не ми пуска Кире, който се раздава винаги.  Тези тримата по-горе на мига трябва да изчезват от Славия, специално Панов и Везалов са абсолютни некадърници, а са титуляри всеки мач. При нас е пълна мъката, поне си отговорихме на въпроса в коя 6-ца ще сме за пореден път Да се стягат и да хвърлят всичко за Купата, не че имаме шанс да я вземем, но поне да продължим максимално напред. Иван Колев ако продължава да си пуска Панов и Везалката, ще свърши като Радуканов, за огромно съжаление. Поредният безсмислен сезон ...
|
Пет Окт 24, 2014 9:32 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
White Pride написа: Spiro написа: Всички информации, които излязоха по медиите преди мача се оказаха пълни партенки. Чавдар Янков не беше дори в групата, а за Фонсека въобще нищо не се знае. Медийното покритие на отбора ни е най-най-малката грижа в момента. Следващата седмица преди мача с четирибуквието ще се шуми достатчно и ще ни залеят с помия в количества, че ще ни се иска отново да няма никакви новини за отбора до Нова година. Няма нито дума и за новия спосор на екипите, но така или иначе е поредната фирма Маджо, която ще превърти пари през клуба Днес се изсраха на направеното през последните три мача с огромно л...о! Изглежда това им се отдава най-добре: да ядат, пият и серат. Защото очеизваждащо футбол не могат да играят! Има трима хубавци, които колкото по-бързо си стегнат багажа и напуснат, толкова по-бързо ще забравим за тях и има шанс да преглътнем горчилката - Фернандо, Бургзорг и Везалов.Тоя последния, трябва да се прекръсти на Вазелинов.Поне ще боли по-малко като ни вкарват.... головете. За Фернандо, каквото и да се напише ще малко. "Приноса" му към отбора се изразява само и единствено в трупането на жълти картони.Абсолютно плажен фублист. "Големия и научен" халф Бургзорг, изглежда толкова нелепо, че си задавам въпроса, дали отново не снимат скрита камера с негово участие за да ни проверяват реакциите. Ако ВСЕ ОЩЕ има хора, които се прехласват по него ги съветвам да си го приберат в кварталния отбор. Ще си бъде точно на мястото. а в бонус ще изнася безплатни рап-рецитали на почивките. Вазелинов кара Качаманов да изглежда, в спомените ми, като Давид Луис с отиграванията си. За протокола уважавам много Кирчо, защото винаги играеш със сърце и компенсираше качествата си и никога не направи нищо срещу Славия през всичките години! И на края "черешката на тортата" и звездата в това каре, уникално слаби фуболисти - ЦВЕТОМИР ПАНОВ. По-голяма гавра от това чудо на природата да играе, точно на поста на Шами в Славия, не мога да си представя. Този, ако не са го освободили още в съблекалнята, ще гласувам с НЕ за треньорския щаб, макар още да имам положително мнение за Колев и екипа му. Остана да доиграваме сезона и резонно могат да се изгонят 6-7 футболисти с по-големи заплати и на тяхно място да се вземат 3-ма, който ще си заслужават парите. Ще има възможност да пускат и малките. Колкото и да са зле в дублиращия. И този сезон мина и замина, а ние ще чакаме следващия с евентуалното идване на немците да сложат нещата на професионална основа. White Pride написа: Spiro написа: Всички информации, които излязоха по медиите преди мача се оказаха пълни партенки. Чавдар Янков не беше дори в групата, а за Фонсека въобще нищо не се знае. Медийното покритие на отбора ни е най-най-малката грижа в момента. Следващата седмица преди мача с четирибуквието ще се шуми достатчно и ще ни залеят с помия в количества, че ще ни се иска отново да няма никакви новини за отбора до Нова година. Няма нито дума и за новия спосор на екипите, но така или иначе е поредната фирма Маджо, която ще превърти пари през клуба Днес се изсраха на направеното през последните три мача с огромно л...о! Изглежда това им се отдава най-добре: да ядат, пият и серат. Защото очеизваждащо футбол не могат да играят! Има трима хубавци, които колкото по-бързо си стегнат багажа и напуснат, толкова по-бързо ще забравим за тях и има шанс да преглътнем горчилката - Фернандо, Бургзорг и Везалов.Тоя последния, трябва да се прекръсти на Вазелинов.Поне ще боли по-малко като ни вкарват.... головете. За Фернандо, каквото и да се напише ще малко. "Приноса" му към отбора се изразява само и единствено в трупането на жълти картони.Абсолютно плажен фублист. "Големия и научен" халф Бургзорг, изглежда толкова нелепо, че си задавам въпроса, дали отново не снимат скрита камера с негово участие за да ни проверяват реакциите. Ако ВСЕ ОЩЕ има хора, които се прехласват по него ги съветвам да си го приберат в кварталния отбор. Ще си бъде точно на мястото. а в бонус ще изнася безплатни рап-рецитали на почивките. Вазелинов кара Качаманов да изглежда, в спомените ми, като Давид Луис с отиграванията си. За протокола уважавам много Кирчо, защото винаги играеш със сърце и компенсираше качествата си и никога не направи нищо срещу Славия през всичките години! И на края "черешката на тортата" и звездата в това каре, уникално слаби фуболисти - ЦВЕТОМИР ПАНОВ. По-голяма гавра от това чудо на природата да играе, точно на поста на Шами в Славия, не мога да си представя. Този, ако не са го освободили още в съблекалнята, ще гласувам с НЕ за треньорския щаб, макар още да имам положително мнение за Колев и екипа му. Остана да доиграваме сезона и резонно могат да се изгонят 6-7 футболисти с по-големи заплати и на тяхно място да се вземат 3-ма, който ще си заслужават парите. Ще има възможност да пускат и малките. Колкото и да са зле в дублиращия. И този сезон мина и замина, а ние ще чакаме следващия с евентуалното идване на немците да сложат нещата на професионална основа. Мерси за съвета! Аз ще взема рапъра в кварталния отбор,а ти ще ми станеш ли спонсор или да го навиеш за без пари със своята дарба да се правиш на по-по-най? После аз ще отида при чичо Венци да ходатайствам като го ПОСЪВЕТВАМ да ти предложи позиция в клуба присъща единствено на твоя интелект.Не мога да си крквя душицата,че си умен,но съвсем резонно за мен предвидим.Докато слушах коментатора по радиото в момента,в който каза,че Бургзорг е сбъркал фрапантно при гола,веднага се сетих за теб и си представих как ще напишеш на 90% същите думи,които ти написа.Колко случайно или пък не.Как първо ще започнеш с цитат на мои думи като лека ирония,финна една такава и после ще сравниш сегашните футболисти с такива от преди дооста време(коронния ти номер доста често),за да покажеш,че си от старата генерация Славист и,че знаеш всичко и всеки.За мен беше толкова лесно да позная какво и кога ще напишеш,колкото да позная,че си дълбоко раним и приемаш всичко дълбоко навътре,когато дискутирахме "неграмотния" Бургзорг.Имам чувството,че мислиш постовете си с дни като се страхуваш да не би да направиш грешка или да не изглеждаш достатъчно интелигентен,защото олеле какво ще си помислят другите,но да не издребнявам(понякога ми се случва,аз съм от тия грешащите и несъвършенни). Колега нека Бургзорг да е проблема на Славия,нека е най-големия проблем.С две ръце съм" за" това да си тръгне,ако Славия ще тръгне във възходящ тренд.Дори лично ще го кача в неговата вектра "В". Сега ще ти дам примери под формата на въпроси: Защо Касай игра три мача добре,а сега дупка?Защо Фернандо миналия сезон беше ключов,а сега дупка? Защо Манзоро и Ферересо мин. сезон бяха много добри(и твое мнение),а сега са дупки? Защо Филип Филипов сега играе титуляр в "Ботев" и то добре,а при нас беше дупка? Защо Молдованов,Наков,Господинов,Богомил и Сандански застаряващи некадърници бият Литекс,хикс с "Левски" и бият нас на нашия стадион,където не помнят кога са паднали с по-малко от три гола,сега играят прилично,а при нас дупки? Най-обижданият Сандански. Защо Илия Илиев беше номер едно в първенството по показатели в Сливен,а като го върнахме при нас дупка? Защо Платини не е тоя Платини от времето при чорбата? Защо Курдов се провали навсякъде,а при нас се възроди? Защо Камбуров може да бележи само,ако е футболист на Локо Пд.Защо бедните буфери играят по-силно от нас?заради по-силните футболисти ли или,защото си взимат редовно парите, или пък,защото Рендето е акъл? Защо отбори с не по-голям бюджет от нашия завършват всяка година пред нас?Защо плшеме бивши футболисти,а после си ги искаме обратно.Не е ли странно как всички като дойдат в Славия и умират,а като се махнат се възраждат? Две мутри са виновни за АБСОЛЮТНО всичко това.Защо плюеме футболисти и очакваме да се чустват принадлежни към Славия,когато няма никаква клубна политика да не говориме за думи като: професионализъм. Накрая като БОНУС ще получиш СЪВЕТ от съвестен човек и от сърце и този човек не е АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,а съм аз! - Вместо да се трудиш и изразходваш време да даваш съвети и вземаш насериозно ми кажи как ние феновете може да промениме ситуацията в дългосрочен план дотолкова,колкото зависи от нас? Да внесеме дух и покажеме непримиримост и решителност във възкръсването на Славия? Това ще бъде по-полезно от по-по-най! Поста в по-голямата си част е насочен към теб и в по-малка към другите колеги и към себе си на първо място затова,че плюеме футболисти бивши,настоящи,бъдещи,а виновни затова Славия да играе години по един и същи начин с много различни футболисти са две мутри.И Ганчев е мутра,ама има съвест и морал,както и желание да допринесе за спорта и го прави.Нека е мутра.
|
Съб Окт 25, 2014 2:14 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Напускането на Фернандо,Бургзорг и Везалов на мен лично няма да ми помогне да преглътна горчилката от всичко,което съм търпял,търпя и се случва на отбора,който обичам.А първите двама могат и да играят футбол ама може би в друг отбор,камто са го правили толкова много футболисти.В крайна сметка на тяхно място ще дойдат нови такива,които да ни стант новите любимци в кавички,и за които пак ще има коментари и подмятания,че по-големи дървари не са идвали в Славия.
|
Съб Окт 25, 2014 2:23 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Мисля да изкажа едно по различно мнение от почти всички останали. Мисля, че мача с майните беше равностоен с наше игрово предимство, правя уточнение, че гледах мача до втория гол и след това си тръгнах. Единствената разлика беше, че те си вкараха двете положения които имаха, а ние не можахме да вкараме 5 положения, които имахме. Естествено, трябва да имаме предвид, че съперника не е кой знае какъв отбор, но все пак направиха добри мачове в последните кръгове, биха Литекс безапелационно, направиха равен с говедата. Ние бяхме на 5 минути от равенство на Герена, но не ни се получи. Разликата не е толкова голяма между отборите, като изключим крейзито естествено, явно психологическото състояние на отборите е водещото при преборването и победите, а ние сме във възможно най-лошото психологическо състояние. Това е основната причина за мен и бъдете сигурни, че ще изненадаме не един отбор от първата шестица в следващите мачове. Потенциал имаме. Чета как пишете за този и онзи футболист, че не ставали, а за други мълчите, защото сте ги нарочили и едните и другите. Сега аз да кажа мнението си. По отношение на Панов съм казал мнението си още след контролите и първия мач, че място при нас няма, още повече че аз имам поглед върху това момче от повече години, още когато играеше във Видима "Раковски", значи смятайте откога е това. Не знам обаче защо е това плюене срещу Везалов, като не видях кой знае какви грешки от него, поне не и фатални, да, има страшно много трески за дялане, но всички мълчат за фаталните грешки на Царя, а нападат незнайно защо Везалов. И за първия и за втория гол е виновен единствено и само Царя, за първия няма защо да обяснявам, всички сте видели, а за втория, защото не се е изтеглил навреме и покрива двама противникови футболисти. За мен Фераресо е много добър бек, а играта му вчера ми хареса изключително много, беше абсолютно стабилен в защита, не видях нито веднъж да бъде преодолян, отделно от това помага и много в нападение и то успешно. От това което видях, за мен беше вторият ни най-добър играч. В средата на терена са ни най-големите проблеми. Липсата на Генчев, Манзоро/за мен много можещ футболист/ и Фонсека за нас си е много сериозна липса. Бургзорг помага много в защитна фаза, но в атакуваща е почти нула и когато около него има футболисти като Генчев и Манзоро, това не се забелязва много, но с Дяков и Савич не се получава. Дяков е стабилен футболист без амплитуди в представянето си, нито е нещо страшно, нито е дупка, но тава засега не ни помага. Савич го гледам за трети път, първия беше с Хасково, втория с Лудогорец и не ми е направил въобще впечатление, чувам само някакви добри отзиви за него от контроли в които е играл. Така че не мога да дам за него категорично мнение. Фернандо! Много съм разочарован от това момче, да, наистина миналата година беше от най-добрите ни футболисти, но тогава футболистите ни бяха много по-слаби и той изпъкваше, а тази има доста добри футболисти и той съответно бледнее на техния фон. Има и още нещо, на неговия фланг играе и Панов, което допълнително му пречи. Много ми е интересно сега кой ще играе вдясно бек и как ще се представи, и съответно как ще се представи Фернандо с новия десен бек. Платини! Всички знаехме предварително, че е добър футболист, но толкова своенравен, че е трудно управляем. За съжаление няма какво да се лъжем, че футболист с такива качества, ако е с нормално поведение, ще дойде при нас за скромната заплата от 10хил. лева. Това не го казвам с ирония, 10 хил. лева е скромна заплата за футболист с неговите качества. Трябва да бъдем реалисти за нещата във футбола днес и да знаем кое колко струва. Допълнително натежаха и приказките му за кочината и последващите скандали между него и феновете. Но в крайна сметка, той ни е голмайстора в момента, с него зле, без него още по-зле. Другото което му пречи според мен е, че той не е захранван с достатъчно топки, заради липсата на добри халфове, трябва да се връща и да прави играта ни, да поема топки, обработва, подава, не го прави лошо, но не му е това работата, той трябва да вкарва. Изключвам естествено вчерашния мач в който имаше две чисти положения и не ги вкара, а голмайстор като него, трябва задължително да вкара поне едното. Всъщност, това беше разликата във вчерашния мач, Платини не вкара двете положения които имаше, а Камбуров ги вкара. Това беше единственото, което реши мача, иначе аз твърдя, че ние играхме по-добре. Стигаме и до този, който аз определям за най-добрия от нашите вчера, РВ99, за мен това момче има бъдеще, има много качества и може би сега, когато не е на върха на атаката и не е под постоянното напрежение, че трябва да вкарва, той започна и да вкарва. Вчера беше най-острия ни нападател и повечето от най-добрите ни атаки дойдоха именно след негови подавания и атаки. Дано така да продължава. Има много добър поглед върху играта, има техника, може да пази топката между няколко човека дори, може да пробие, както направи вчера, когато сервира топката на Платини, а последния пропусна и веднага след това Фернандо направи пропуска на сезона. Продължавам да мисля, че може да постигне много, единствения проблем му е психиката. Ако продължава така и си повиши самочувствието, със сигурност ще стигне далеч. Като цяло продължавам да смятам за основен проблем това което ми правеше впечатление и при Радуканов. Излизаме да играем и чакаме съперника да сбърка, вместо да го хванем от началото така, че да не може да диша. Вчера излизаме и не пресираме съперника в полето му, а докото точно обратното, такава преса налагаха, че в повечето случаи топката се изнасяше с шут от вратаря, аз твърдя, че ако ние прилагаме такава тактика и пресираме добре, такива мачове с такива отбори ще ги взимаме с лекота! Не знам какво е това, страх ли, неумение да се пресира ли, не се сещам какво друго може да е. Естествено, за това е виновен само и единствено треньора, това изяде главата и на Радуканов. Не смятам, че Колев е лош треньор, поне засега. Оплаква се, че няма можещи футболисти, донякъде сигурно е прав, но ще го видим като си вземе той футболистите зимата, колко ще са можещи. Ако е още треньор естествено. След трите мача в които не получихме гол, вчера получихме два от две грешки на Царя, иначе защитата пак беше на ниво и други положение нямаше, дори и с Панов, ако отдясно има свестен бек и естествено не се допускат толкова груби грешки, като тези на Царя, много трудно ще ни вкарват гол дори и отборите от първата шестица. Но това ще се види още в следващите два мача. Надявам се Панов да го накажат поне за два мача. Съжалявам, че имам толкова различно мнение от останалите, но вчера гледах мача без емоция, максимално реалистично и реших, че си заслужава да отделя толкова време да го споделя с вас, най-вече заради това че е много различно от това на почти всички останали.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Съб Окт 25, 2014 11:32 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Аз немисля,че се различава чак толкова мнението ти,но определено различното е,че не хейтваш половината футболисти,че са дървари,а търсиш проблема там,където е наистина.Славия според мен има футболисти категорично за първата шестица и съм сигурен,че ако носеха екипа на някой друг отбор щяха в момента същите тези футболисти да са твърдо в шестицата,не че ми се иска,но с годините това,което виждам е така.Идват футболисти при нас,ние предварително ги харесваме или не и след това се стига до огромна криза и се почва наред коментарите,че всички са дървари,а после като си тръгнат от отбора и отидат другаде успяват да се впишат.Такъв пример дадох нощес,и Манзоро и Фонсека и Ферересо и Вълчанов ми алия сезон бяха основни футболисти на отборите си и всички тези,които взехме ги искаха и "Левски".И сега изведнъж не стават и били голямо разочарование.Еми не може вече 20 години все футболистите да са разощарованието,защото в 15 години от тия двадесет по-слаби като визитка футболисти с по-скромни отбори като възможности успяват да са откритието на сезона,а не като нас разочарованието.Смениха се толкова много треньори водили после и преди това и други отбори,футболисти и какво ли не и резултата винаги беше същия.Да проблема е психиката и духа,които се създават или погубват с годините и това не е резултат от лоши тактики или много слаби футболисти,а от политика на клуба.При нас всичко е аматьорщина,врътки,тото и анархия,пенсионери са пресаташета и на всякакви други позиций,нямаме фен магазин,нямаме нормално работещ сайт,нямаме инфо за отбора,никаква съгласуваност между отбор и фенове,никаква чуваемост на фенското мнение и никакъв маркетинг в интереса на Славия,никакво развитие,защита и подобряване на авторитета,и значимоста на клуб Славия.Ето един пример: Венци за пръв път иска Славия да играе по-важна роля заради стадиона,но сметките му излязоха криви,разберете,че докато той и Маджо взимат решенията в Славия,докато те управляват клуба добро не ни чака.Те не са добри управленци,не са кадърни,Венци,откакто е собстеник на отбора не се променя адекватно спрямо промените във футбола,свикнал е да печели или губи манипулирано,с рекети,заплахи и камво ли още не,но не и с футболни средства,това е нещо ново за него,ако изобщо има нещо вярно,че немците ще влязат в управлението на Славия то това ще бъде страхотно.Твърдо съм за Колев и ми харесва това,което говори и се опитва да прави,камто и реализма му.Дори и да отпаднеме за купата,което изглежда вероятно знаейки срещу кой ще играем след няколко дена,на какъв стадион и при какви атмосферни условия.
|
Съб Окт 25, 2014 12:34 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Последна промяна White Pride на Нед Окт 26, 2014 5:30 pm, променена общо 1 път
|
Съб Окт 25, 2014 2:38 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
White Pride написа: White 1913 Power написа: Мерси за съвета! Аз ще взема рапъра в кварталния отбор,а ти ще ми станеш ли спонсор или да го навиеш за без пари със своята дарба да се правиш на по-по-най? После аз ще отида при чичо Венци да ходатайствам като го ПОСЪВЕТВАМ да ти предложи позиция в клуба присъща единствено на твоя интелект.Не мога да си крквя душицата,че си умен,но съвсем резонно за мен предвидим.Докато слушах коментатора по радиото в момента,в който каза,че Бургзорг е сбъркал фрапантно при гола,веднага се сетих за теб и си представих как ще напишеш на 90% същите думи,които ти написа.Колко случайно или пък не.Как първо ще започнеш с цитат на мои думи като лека ирония,финна една такава и после ще сравниш сегашните футболисти с такива от преди дооста време(коронния ти номер доста често),за да покажеш,че си от старата генерация Славист и,че знаеш всичко и всеки.За мен беше толкова лесно да позная какво и кога ще напишеш,колкото да позная,че си дълбоко раним и приемаш всичко дълбоко навътре,когато дискутирахме "неграмотния" Бургзорг.Имам чувството,че мислиш постовете си с дни като се страхуваш да не би да направиш грешка или да не изглеждаш достатъчно интелигентен,защото олеле какво ще си помислят другите,но да не издребнявам(понякога ми се случва,аз съм от тия грешащите и несъвършенни). Колега нека Бургзорг да е проблема на Славия,нека е най-големия проблем.С две ръце съм" за" това да си тръгне,ако Славия ще тръгне във възходящ тренд.Дори лично ще го кача в неговата вектра "В". Сега ще ти дам примери под формата на въпроси: Защо Касай игра три мача добре,а сега дупка?Защо Фернандо миналия сезон беше ключов,а сега дупка? Защо Манзоро и Ферересо мин. сезон бяха много добри(и твое мнение),а сега са дупки? Защо Филип Филипов сега играе титуляр в """Ботев""" и то добре,а при нас беше дупка? Защо Молдованов,Наков,Господинов,Богомил и Сандански застаряващи некадърници бият Литекс,хикс с """Левски""" и бият нас на нашия стадион,където не помнят кога са паднали с по-малко от три гола,сега играят прилично,а при нас дупки? Най-обижданият Сандански. Защо Илия Илиев беше номер едно в първенството по показатели в Сливен,а като го върнахме при нас дупка? Защо Платини не е тоя Платини от времето при чорбата? Защо Курдов се провали навсякъде,а при нас се възроди? Защо Камбуров може да бележи само,ако е футболист на Локо Пд.Защо бедните буфери играят по-силно от нас?заради по-силните футболисти ли или,защото си взимат редовно парите, или пък,защото Рендето е акъл? Защо отбори с не по-голям бюджет от нашия завършват всяка година пред нас?Защо плшеме бивши футболисти,а после си ги искаме обратно.Не е ли странно как всички като дойдат в Славия и умират,а като се махнат се възраждат? Две мутри са виновни за АБСОЛЮТНО всичко това.Защо плюеме футболисти и очакваме да се чустват принадлежни към Славия,когато няма никаква клубна политика да не говориме за думи като: професионализъм. Накрая като БОНУС ще получиш СЪВЕТ от съвестен човек и от сърце и този човек не е АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,а съм аз! - Вместо да се трудиш и изразходваш време да даваш съвети и вземаш насериозно ми кажи как ние феновете може да промениме ситуацията в дългосрочен план дотолкова,колкото зависи от нас? Да внесеме дух и покажеме непримиримост и решителност във възкръсването на Славия? Това ще бъде по-полезно от по-по-най! Поста в по-голямата си част е насочен към теб и в по-малка към другите колеги и към себе си на първо място затова,че плюеме футболисти бивши,настоящи,бъдещи,а виновни затова Славия да играе години по един и същи начин с много различни футболисти са две мутри.И Ганчев е мутра,ама има съвест и морал,както и желание да допринесе за спорта и го прави.Нека е мутра. Уау, разкри ме напълно. Явно, вече за теб съм една прочетена книга и вероятно ще пропуснеш този пост, защото знаеш какво съм написъл, още докато натискам клавишите. Обръщението беше към всички харесващи Бругзорг и не знам, защо точно ти се разпозна като адресат. Всъщност, вероятно поради факта, че ти си единствения. Не знам как да приема признанието, че първоначалната ти асоциация за показането от него е свързана с мен. Но докато ти си бил до радиото, аз мръзнах на стадиона и предполагам имам по-меродавен поглед върху нещата за мача. Няма проблем да стана спонсор, защото тогава възнаграждението трябва бъде адекватно на показаното и това няма да бъде изразено в умопомрачителна сума. Започвам да се чудя все повече на реакциите ти свързани с холандеца . Само за него имаш подобно отношение. Не си му мениджър и едва ли работиш в PR агенцията поела грижи за рапърската му кариера. Тогава си вероятно от антуража му. И чак преминаваш към лични нападки. По-лично бих приел единствено твърдението ти, че трябва изключително много време да обмислям какво пиша.  И вероятно по тази логика, предвид времето на поста ми, съм мислел само и единствено, какво точно да напиша във форума и как да очерня "извънземните" качества на даден футболист докато съм се прибирал от мача. Все пак, изглежда не ме познаваш толкова добре (да не кажа никък). Сядам и пиша, но знам за КАКВО пиша и гледам до го изразя по подходящ начин. Само една малка скоба по отношение на това, че се притеснявам, какво ще си помислят околните за мен : много отдавна се ръководя от максимата, че "данък обществено мнение не плащам"! И още нещо, не знам от къде вкара в лексиката на нашето епистоларно общуване някаква скала за "непогрешимите срещу грешащите и несъвършените", но това определено е само твоя интерпретация на нещата. Нито аз се имам за непогрешим, нито съм те характеризирал таб с някакво чувство не превъзходство. Наистина висшото ми образувание включва и управление на спортни субекти, но това се отнася само за икономическата част, не за куцащата ни спортно-техническа. А отдавна тръгнах по друг път и там съм доста добър. Но едва ли някого ще ти се наложи да го доказвам. На въпросите ти ще отговоря по-късно, защото трябва да обмисля внимателно отговорите(нали така пиша). Все пак, не трябва да очакваш и изискваш много от мен в това отношение. Но да не бъде съвсем без нищо ще ти отговоря за Сандански. Той е лимитиран футболист и факта, че вчера срещу Бургзорг изглеждаше като Чаби Алонсо или Бускетс се дължи само на една, единствена причина, но няма да ти я кажа, защото отново ще ме обвиниш в "хейтване" на рапъра. Той не е титуляр в Локо ПД и като видим в кои други отбори е играл, извън Славия, далеч не показват бласкаво възраждане, а митарстване из изпадащи отбори. За сега най-славните му моменти са двата гола в контроли за Щурм Грац. Надявам се собственото ти сравнение с Алеко да не е, защото в мен припознаваш героя му. Аз изобщо не подлагам на съмнение, че пишеш и изразявш мение само от добри чувства и обич към отбора, но ми задаваш въпрос на които самият ти знаеш прекрасно отговора. Но за да възкръсне Славия, трябва двамата сатрапи да се чахнат от там, и това за огромно мое съжаление е извън възможностите на публиката на този етап. А за да бъде поставена публиката в ъгала, имат вина и няколко човека, които я предадоха от вътре и това ти го заявам от първо лице, като пряк свидетел на развитието в клуба от 1998 насам. И това не е поредната порция твърдение за се изкарам от "старата генерация слависти" може би, защото определено не се чувствам стар, а са факти. Най-малкото не знам, ти от коя генерация се възприемаш и от колоко време си на стадиона за да правя заключение. Сравнението с Качаманов беше, поради христоматииния пример, че беше пет години титуляр, макар всеки мач да относаше солидна доза дюдюкания и подвикване. Но ти отново заподозря, поредния повод за изтикване. Сега ще ми позволиш един съвет, също от човек, който не е Алеко и няма претенции да бъде. Като се опитваш да водиш някакъв диспут в защита на някаква теза, не преминаваи към дискусия с лични нападки и твърдения, срещу опонента ти, още повече като се опитваш да му вменяваш неща, които не са били казани или писани от него. Защото по тозин начин аргумените ти олекват подобаващо и отсрещната страна може да не те взмеме достатъчно насериозно. Защото опитите за уязвяване могат свършат работа само при някоя много ранима душа, каквато в това отношение не съм. В заключение, да благодаря за безплатния опит за психоанализа и пожеланието да не се вземам толкова насериозно(имам достатачно реална самооценка), като се надявам да не си изкарваш прехраната от това. Защото," хейтването" не ми е в стила поради една прозаична причина. За да изпитваш обич или омраза към някога трябва да имаш много дълбоки чувства към него, а поради разбираеми фактори няма как да има такъв човек в настоящият ни отбор. Пиша това което виждам и си съставям безпристрастно мнение, като не карам никой да се съобразавям с него, но очаквам когато мен се опитват да ми променят мнението или да докажат, че не съм прав, достатъчно аргументирана позиция. И като се случи съм винаги готов да я приема, защото съм диалогичен човек. Извън горенаписаното. - искрени адмирации за вторият ти пост и написаното от Васко, който също застъпва в голяма степен тезите ми. White Pride написа: White 1913 Power написа: Мерси за съвета! Аз ще взема рапъра в кварталния отбор,а ти ще ми станеш ли спонсор или да го навиеш за без пари със своята дарба да се правиш на по-по-най? После аз ще отида при чичо Венци да ходатайствам като го ПОСЪВЕТВАМ да ти предложи позиция в клуба присъща единствено на твоя интелект.Не мога да си крквя душицата,че си умен,но съвсем резонно за мен предвидим.Докато слушах коментатора по радиото в момента,в който каза,че Бургзорг е сбъркал фрапантно при гола,веднага се сетих за теб и си представих как ще напишеш на 90% същите думи,които ти написа.Колко случайно или пък не.Как първо ще започнеш с цитат на мои думи като лека ирония,финна една такава и после ще сравниш сегашните футболисти с такива от преди дооста време(коронния ти номер доста често),за да покажеш,че си от старата генерация Славист и,че знаеш всичко и всеки.За мен беше толкова лесно да позная какво и кога ще напишеш,колкото да позная,че си дълбоко раним и приемаш всичко дълбоко навътре,когато дискутирахме "неграмотния" Бургзорг.Имам чувството,че мислиш постовете си с дни като се страхуваш да не би да направиш грешка или да не изглеждаш достатъчно интелигентен,защото олеле какво ще си помислят другите,но да не издребнявам(понякога ми се случва,аз съм от тия грешащите и несъвършенни). Колега нека Бургзорг да е проблема на Славия,нека е най-големия проблем.С две ръце съм" за" това да си тръгне,ако Славия ще тръгне във възходящ тренд.Дори лично ще го кача в неговата вектра "В". Сега ще ти дам примери под формата на въпроси: Защо Касай игра три мача добре,а сега дупка?Защо Фернандо миналия сезон беше ключов,а сега дупка? Защо Манзоро и Ферересо мин. сезон бяха много добри(и твое мнение),а сега са дупки? Защо Филип Филипов сега играе титуляр в """Ботев""" и то добре,а при нас беше дупка? Защо Молдованов,Наков,Господинов,Богомил и Сандански застаряващи некадърници бият Литекс,хикс с """Левски""" и бият нас на нашия стадион,където не помнят кога са паднали с по-малко от три гола,сега играят прилично,а при нас дупки? Най-обижданият Сандански. Защо Илия Илиев беше номер едно в първенството по показатели в Сливен,а като го върнахме при нас дупка? Защо Платини не е тоя Платини от времето при чорбата? Защо Курдов се провали навсякъде,а при нас се възроди? Защо Камбуров може да бележи само,ако е футболист на Локо Пд.Защо бедните буфери играят по-силно от нас?заради по-силните футболисти ли или,защото си взимат редовно парите, или пък,защото Рендето е акъл? Защо отбори с не по-голям бюджет от нашия завършват всяка година пред нас?Защо плшеме бивши футболисти,а после си ги искаме обратно.Не е ли странно как всички като дойдат в Славия и умират,а като се махнат се възраждат? Две мутри са виновни за АБСОЛЮТНО всичко това.Защо плюеме футболисти и очакваме да се чустват принадлежни към Славия,когато няма никаква клубна политика да не говориме за думи като: професионализъм. Накрая като БОНУС ще получиш СЪВЕТ от съвестен човек и от сърце и този човек не е АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,а съм аз! - Вместо да се трудиш и изразходваш време да даваш съвети и вземаш насериозно ми кажи как ние феновете може да промениме ситуацията в дългосрочен план дотолкова,колкото зависи от нас? Да внесеме дух и покажеме непримиримост и решителност във възкръсването на Славия? Това ще бъде по-полезно от по-по-най! Поста в по-голямата си част е насочен към теб и в по-малка към другите колеги и към себе си на първо място затова,че плюеме футболисти бивши,настоящи,бъдещи,а виновни затова Славия да играе години по един и същи начин с много различни футболисти са две мутри.И Ганчев е мутра,ама има съвест и морал,както и желание да допринесе за спорта и го прави.Нека е мутра. Уау, разкри ме напълно. Явно, вече за теб съм една прочетена книга и вероятно ще пропуснеш този пост, защото знаеш какво съм написъл, още докато натискам клавишите. Обръщението беше към всички харесващи Бругзорг и не знам, защо точно ти се разпозна като адресат. Всъщност, вероятно поради факта, че ти си единствения. Не знам как да приема признанието, че първоначалната ти асоциация за показането от него е свързана с мен. Но докато ти си бил до радиото, аз мръзнах на стадиона и предполагам имам по-меродавен поглед върху нещата за мача. Няма проблем да стана спонсор, защото тогава възнаграждението трябва бъде адекватно на показаното и това няма да бъде изразено в умопомрачителна сума. Започвам да се чудя все повече на реакциите ти свързани с холандеца . Само за него имаш подобно отношение. Не си му мениджър и едва ли работиш в PR агенцията поела грижи за рапърската му кариера. Тогава си вероятно от антуража му. И чак преминаваш към лични нападки. По-лично бих приел единствено твърдението ти, че трябва изключително много време да обмислям какво пиша.  И вероятно по тази логика, предвид времето на поста ми, съм мислел само и единствено, какво точно да напиша във форума и как да очерня "извънземните" качества на даден футболист докато съм се прибирал от мача. Все пак, изглежда не ме познаваш толкова добре (да не кажа никък). Сядам и пиша, но знам за КАКВО пиша и гледам до го изразя по подходящ начин. Само една малка скоба по отношение на това, че се притеснявам, какво ще си помислят околните за мен : много отдавна се ръководя от максимата, че "данък обществено мнение не плащам"! И още нещо, не знам от къде вкара в лексиката на нашето епистоларно общуване някаква скала за "непогрешимите срещу грешащите и несъвършените", но това определено е само твоя интерпретация на нещата. Нито аз се имам за непогрешим, нито съм те характеризирал таб с някакво чувство не превъзходство. Наистина висшото ми образувание включва и управление на спортни субекти, но това се отнася само за икономическата част, не за куцащата ни спортно-техническа. А отдавна тръгнах по друг път и там съм доста добър. Но едва ли някого ще ти се наложи да го доказвам. На въпросите ти ще отговоря по-късно, защото трябва да обмисля внимателно отговорите(нали така пиша). Все пак, не трябва да очакваш и изискваш много от мен в това отношение. Но да не бъде съвсем без нищо ще ти отговоря за Сандански. Той е лимитиран футболист и факта, че вчера срещу Бургзорг изглеждаше като Чаби Алонсо или Бускетс се дължи само на една, единствена причина, но няма да ти я кажа, защото отново ще ме обвиниш в "хейтване" на рапъра. Той не е титуляр в Локо ПД и като видим в кои други отбори е играл, извън Славия, далеч не показват бласкаво възраждане, а митарстване из изпадащи отбори. За сега най-славните му моменти са двата гола в контроли за Щурм Грац. Надявам се собственото ти сравнение с Алеко да не е, защото в мен припознаваш героя му. Аз изобщо не подлагам на съмнение, че пишеш и изразявш мение само от добри чувства и обич към отбора, но ми задаваш въпрос на които самият ти знаеш прекрасно отговора. Но за да възкръсне Славия, трябва двамата сатрапи да се чахнат от там, и това за огромно мое съжаление е извън възможностите на публиката на този етап. А за да бъде поставена публиката в ъгала, имат вина и няколко човека, които я предадоха от вътре и това ти го заявам от първо лице, като пряк свидетел на развитието в клуба от 1998 насам. И това не е поредната порция твърдение за се изкарам от "старата генерация слависти" може би, защото определено не се чувствам стар, а са факти. Най-малкото не знам, ти от коя генерация се възприемаш и от колоко време си на стадиона за да правя заключение. Сравнението с Качаманов беше, поради христоматииния пример, че беше пет години титуляр, макар всеки мач да относаше солидна доза дюдюкания и подвикване. Но ти отново заподозря, поредния повод за изтикване. Сега ще ми позволиш един съвет, също от човек, който не е Алеко и няма претенции да бъде. Като се опитваш да водиш някакъв диспут в защита на някаква теза, не преминаваи към дискусия с лични нападки и твърдения, срещу опонента ти, още повече като се опитваш да му вменяваш неща, които не са били казани или писани от него. Защото по тозин начин аргумените ти олекват подобаващо и отсрещната страна може да не те взмеме достатъчно насериозно. Защото опитите за уязвяване могат свършат работа само при някоя много ранима душа, каквато в това отношение не съм. В заключение, да благодаря за безплатния опит за психоанализа и пожеланието да не се вземам толкова насериозно(имам достатачно реална самооценка), като се надявам да не си изкарваш прехраната от това. Защото," хейтването" не ми е в стила поради една прозаична причина. За да изпитваш обич или омраза към някога трябва да имаш много дълбоки чувства към него, а поради разбираеми фактори няма как да има такъв човек в настоящият ни отбор. Пиша това което виждам и си съставям безпристрастно мнение, като не карам никой да се съобразавям с него, но очаквам когато мен се опитват да ми променят мнението или да докажат, че не съм прав, достатъчно аргументирана позиция. И като се случи съм винаги готов да я приема, защото съм диалогичен човек. Извън горенаписаното. - искрени адмирации за вторият ти пост и написаното от Васко, който също застъпва в голяма степен тезите ми. Дали имаш висше образУвание не ме интересува,колко си добър,както сам се хвалиш за нз кой път подред също не ме интересува,ако ще си споделяш хобито и каква музика обичаш да знаеш,че това също не ме интересува.Това не е лексикон,но пък е трибуна,където можеш да споделяш доста неща,а в този подфорум е препоръчително да са малко или много по темата,тъй че колко си добър не е по темата пък и едва ли касае някой друг освен теб.Да знаеш,че не си единствен,който е с висше и освен мен има още не малко хора,които също са висшисти във форума.Това са грешащите и несъвършенните го казах точно,защото не ти е за първи път да казваш колко си добър и светнат,а щом имаш нужда сам да се изтъкваш и хвалиш очевадно плащаш "данък обществено мнение" и очевадно си неизкрен,което да знаеш пак,че има възможност да те направи уязвим пред другите и да не те вземат НАСЕРИОЗНО,а дали мен ще вземат насериозно или не не е моя работа а на хората,които казваш,че може да не ме вземат насериозно,те ще преценят и ще решат,а аз мога единствено да приема решението на всички тях.Щом толкова дълъг пост си ми написал вероятно попадаш в графата на тези,които ме вземат насериозно.Също така нз защо когато дискутираш нещо с мен използваш думи,които в другите си постове не използваш,думи,които са присъщи за поет,а не за футболен форум,чудесно,че ги използваш,но защо,само когато дискутираш с мен,защо не ги виждам в другите ти постове? Нещо ми се виждаш фалшименто на моменти.Аз поне не съм видял да дискутираш с друг нещо за Бургзорг или някой друг да е заявил след четвърти кръг нататък,че се превъзнася по Бургзорг,за да кажеш,че не е насочено лично към мен,използваше думи написани от мен в поста си,а и много си запознат с това,че точно мен беше насочена тази част от поста ти,фалша ти е неуместен и не те прави човек,на когото да повярвам оттук нататък за каквото и да е.Така,че за личните нападки,каквото повикало такова се обадило! Предпочитам хора,кокто не са съгласни с мен и да са изкрени пред клавишни тарикати,които щом ги настъпи някой по мазола се стягат и почват да гледат на нещата на живот и смърт.Очаквам в другия ти пост да приложиш копие от дипломата си за висшето образУвание и препоръка от някой виден финансист,за да ми натриеш носа.А за антуража си прав,гледах го две минути в една контрола,хареса ми и в затворено писмо посъветвах Стефанов да го плячкоса и то взе че стана Ако чувстваш,че имам нещо към теб то може би е това,че щом споделих различното си мнение за Мичел от твоето ти не го прие и ти беше много вътре,въпреки,че отричаш до доказване на противното,едва ли не го превърна в твия кауза да го снижаваш със земята при всеки удобен момент.Бургзорг ми харесва,след четвърти пети кръг не,но да знаеш,че мога и без него!!!! Нали ти казвам първи ще го кача в колата му да си ходи,ако нотариално ми гарантираш,че Славия ще тръгне нагоре след това.Сигурно няма други играчи,които показват изключително слаба игра,само той е.170те преко сили фенове на мача,от които половината от Локо Пд. са видели и докоснали до нещо,до което другите клети фенове на Славия никога не са виждали.Радвам се,че си станал толкова ДОБЪР,че да можеш да отидеш в делничен ден в 16:00 на мач,другите,които не са успяли,трябва бая хляб да похапнат,за да те настигнат.Последното е под формата на шега,защото аз винаги гледам да я нося в себе си.Повече няма какво да коментирам,докато не преценя,че трябва да го направя отново разбира се.Хомосексуалистите обикновенно не казват,че са такива,както и обидчивите и чувствителните не казват,че са такива,но пък упорито искат да докажат,че не са,с което пък несъзнателно им лъсва дупето.Адмираций и уважения за добрия тон и разбира се за висшето! Хайде сега на Барса-Реал Мадрид.
|
Съб Окт 25, 2014 5:36 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Последна промяна White Pride на Нед Окт 26, 2014 5:29 pm, променена общо 1 път
|
Съб Окт 25, 2014 7:53 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Виж сега колега(понеже не си знаем имената),не знам ти според какви критерий пишеш и взимаш решения,но аз го правя според моите убеждения и усещане за правилно и неправилно,тъй че да аз пиша така,както сметна за добре и за правилно според това,което нося като разбиране за правилно и неправилно.Мога да си замълча и да го подмина,но само,ако искам,нали така? Както и ти можеш да се засегнеш или обидиш от някой и нещо само,ако искаш.Не знам защо вече за втори или трети път пишеш,че съм искал да замълчиш,не човече,от мълчащи ми е омръзнало,от мълчащи България препуска надолу.Както виждаш не те преследвам във всеки пост,не те апострофирам и дискутирам с теб винаги,а го правя,когато аз искам,когато нещо ми е направило впечатление и според мен си струва да го направя.С други също съм спорил тук,но нямам лоши клавиатурни или социални отношения с никой от колегите,дори с теб нямам,ако ти имаш съжалявам,но аз нямам. Думите,че Бургзорг е научен и голям футболист съм го писал поне три пъти лично на теб и това е нещо,което си спомняш прекрасно,защото забелязвам,че помниш неща,които сме си писали преди време в детайли.Та "големия и научен футболист Бургзорг" е откъс от вчерашния ти пост,а думите в него съм използвал само аз във форума и то няколко пъти.Посочих ли ти сега колко си фалшив? или ще отречеш,че това са мои думи,които си използвал в текста? Чак ми пишеш за перфектна възможност.Няма значение какъв е бил контекста,заради който споменаваш за втори път,че си добър в еди коя си сфера или за висшето образование(първият път беше преди около месец),както и не си длъжен да пишеш в тон с моята стилистика,съответно ми се вижда зле скроено оправдание за самохвалбата,която имаш склонност да проявяваш.Не знам аз от коя школа съм и дали само те нападам безпричинно,но знам,че да се хвалиш и използваш високопарни думи е твоя начин да реагираш на моите критики към теб(които съм преценил да ги употребя) и да седиш зад оправдание,че си ги използвал,за да си в тон с моята стилистика е смешно,защото не си длъжен да си в тон с нея.Не ми харесва да се хвалиш,не разбираш ли? Вече го правиш за втори път.Не ми харесва да нападаш личностно макар и правейки го много тънко и културно,само,че такква хитрувания не са ми по вкуса и точно заради тези двете неща снощи се намесих.Специално в момента Бургзорг ми е второстепенен в дискусията с теб,която сега нарече спор,а не отдавна при същата дискусия не ти се хареса думата спор,която употребих.Ясно ли ти е защо се обръщам точно към теб и точно по този начин? Мисли точно,каквото желаеш,аз нямам проблем с това,стига да те кара да се чувстваш добре.Същото е и с писането,пиши точно,каквото искаш,аз ПРОБЛЕМ с това нямам,аз имам ПАРАДИГМИ и възгледи,които да ме напътстват точно в кой момент на кого да пиша или пък да не пиша.Щом смяташ,че не може да контактуваме градивно,недей тогава да контактуваш с мен. Нито те карам да мълчиш,нито да пишеш дълги постове,то е само по желание.Някак си ми е чудно защо постоянно пишеш,че не ти дреме вече,че ти е все едно,че нямаш интерес от тази дискусия(още преди месец си ги записал тези неща),а все ми връщаш постовете със свои написани с голяма страст и внимание.Едно пишеш,а друго показваш.Две минути съм гледал Бургзорг ама в шегата написана в последния ми пост,която ти е убягнала,а в деиствителност колко съм го гледал и къде и кога можеш да направиш справка в спомените си или в назад във форума и то само,ако искаш,защото аз не искам да те вкарвам в тона на стилистиката си.Добре е,че показваш чувство за хумор,дали е насила не знам,но и не ми е важно,но това,че вкарваш хумор ме брига и ми е важно.Поздравявам те.Виждам,че има още неща,за които да ти отговарям,но вече ме мързи да пиша от таблет и ме е шубе да не получа синдром на карпалния тунел,а и всичко,което съм сметнал за нужно съм го написал поне два пъти и дали по твое или мое желание темата се е изчерпала.Сега две три по-сериозни думи: Снощи дадох примери с много футболисти,които някъде играят добре,а при нас ужасно,както и обратното.Това в Славия се случва от години и по много.Поне за мен много от нашите играчи са много по-силни от това,което показват,но Славия е място,където всеки играе лимитирано,иска или не това е. Славия е място,където всеки може да се изложи дори е невъзможно да не го направи.И факта някои футболисти да ни се струват много неможещи е повлиян от царящата атмосфера във Венциславия създавана по изпитана рецепта.Аз не се сърдя на никой и на теб също няма да се обидя или разсърдя.Аз така говоря на хора,които ги смятам за достатъчно интелигентни,на майната няма да седна да му пиша дълъг пост,защото не намирам смисъл и нужда да го правя.Не ми е проблем да ти кажа браво,а след това да те апострофирам за черта от поведението ти,която ми е направила такова впечатление,че да искам да го направя.Много рап,много рапъри,много концерти и агенти,много антураж,много нещо! 
|
Съб Окт 25, 2014 10:25 pm |
|
 |
|