Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 2015/2016
Автор |
Съобщение |
Bibs
Напреднал
|
 Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 2015/2016
Прав си познавам не 1 или 2ма футболисти,ходил съм по много мачове на различни клубове.Сядал съм сред публика на противников отбор и след края на мача са ми стискали ръката и са ми казвали:"Браво,заслужихте победата!"Просто има си интелигентни фенове има и простаци.За да не обидя всички фенове,ще кажа,че в постовете си визирам така наречените парапета боиз,които ми правят лошо впечатление със злобните си изказвания по време на мачовете.И това прави лошо впечатление не само на мен,но и на други хора,които си казват егати селяците.Ако не ми вярваш прочети и други форуми.Ето ти изглеждаш умно момче,кажи ми искаш ли мнението на футболния запалянко за публиката на Славия да я слагат под общ знаменател-селяни?!Ами това прави впечатление и на децата,които посещават такива мероприятия.Как да обясниш на едно 8 годишно дете,което е дошло да подкрепи любимият си отбор,да се снима с любимия си футболист,защо тези чичковци така ги обиждат.И ако за теб това е нормално,то аз не искам да живея в твоя свят!
|
Пет Сеп 25, 2015 10:36 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да видим как ще се представи нашия палач срещу чорбата, дано поне елиминират и тях.
|
Сря Сеп 30, 2015 11:30 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Ами, късметът пак ни покри - щяхме да отпаднем от третодивизионен отбор с тия лехуси.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 30, 2015 6:47 pm |
|
 |
|