"Славия" - "Монтана" .Мачът на истината!
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Монтана" .Мачът на истината!
2:0 за Славия в 30 минута.............
|
Съб Май 28, 2016 4:33 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
ЧЕСТИТО !
20 години СТИГАТ !
Не ми хареса единствено Сергеев. Този Буров ми се понрави, макар че тази Монтана не е мерило. Калоянчо нещо много пропуски му се събраха. Руснакът пак обърка смените, трябваше да вкара Янис в центъра и мачът заспиваше.
Поздрави на пловдивските буфери и най-вече Камбурката.
Съб Май 28, 2016 9:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Чак сега успях да изгледам мача поради служебни ангажименти. Смятам, че бихме напълно заслужено. Остава съмнението за дузпата, която Таско можеше да отсъди, но пък имаше и кристално чист червен картон за Пашов в началото на мача. В един момент към 35-ата минута доста се отпуснахме, имаше такива моменти и през второто полувреме. Добре, че Емо Стоев сложи точка на спора, за да не се получи някоя изненада. Хареса ми включването на Буров. Станкев игра перфектно. Сергеев няма място в отбора. Просто момчето не е за тази професия. Честито на всички за класирането.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Май 28, 2016 9:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Честито на всички бели сърца за класирането в Лига Европа  И ние заслужихме малко радост след толкова години мъка. Като цяло, добре проведен мач от нас с изключение на леката паника, която настъпи при намаляването на Монтана. Иначе влязохме много сериозно в мача и си заслужихме победата. Много ми харесаха младите ни момчета, особено дебютанта Буров, както и Кръстев. Но Монтана не трябва да е критерий. Поздравления за младите ни момчета и треньорското ръководство за успеха.  Сега поне ни очаква едно много интересно лято.  Оооо, Лига Европааа 
|
Нед Май 29, 2016 8:50 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
ЧЕСТИТО и от мен (най-после успях да се добера за малко до компютъра!) ЧЕСТИТО на отбора и на младите ни надежди! ЧЕСТИТО и на всички верни и изстрадали слависти, които вчера най-после имаха повод да бъдат истински щастливи! От много отдавна не бях виждал на нашия стадион толкова грейнали от щастие лица, толкова зарадвани хора, толкова положителна атмосфера, толкова бели мечтатели! Дано това е само началото, дано наистина Славия тръгне по пътя нагоре, който заслужава!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Май 29, 2016 12:29 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Надявам се, че този мач бе исторически и от друга гледна точка - последен мач в жегата. Свинята гледам не е бил тъпана още за осветлението, иначе щеше цяла БГ да разбере, че слагаме прожектори. Очаквам да има и първа копка 
Нед Май 29, 2016 12:56 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Нещо си се объркал, въобще няма приказка за това към този момент 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Май 29, 2016 1:17 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Май 30, 2016 11:07 am |
|
 |
|