"Микре Юнайтед" - "Славия"
Автор |
Съобщение |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Микре Юнайтед" - "Славия"
Не си ти човека, който ще ми казва от какво да се откажа в тоя живот. Само такива заблудени наивници като теб, които не знаят имената на играчите ни дори, могат да вярват на тъпизмите на Тарханов и дебелия след всеки мач на Славия, а отборът ще тъне в мизерия и дебелия ще дебелее до безкрай...
|
Съб Юли 30, 2016 7:01 pm |
|
 |
miropg
Пристрастен
|
Дебелият ще дебелее и без да дава пари за славия извинявай но не си ми на нивото, за да споря,но толкова глупости в този форум отдавна не съм чел.Тарханов е в Славия, защото това е условието руски бизнесмени да спонсорират Славия, Не Ви ли еясно че маджо намали издръжката и заради Кралев немците се отказват от стадиона,който щеше да ни носи 3 мил евро. Само Слсвия се издържа от частни средства,другите отбори са общински или на фирми с държавни поръчки -Като махнете Венци и не докарате някой милоионер отиваме в окръжна трупа като Локо -И не се правете на морални стожери на феновете на Слявия,Тези млади играчиимат нужда от подръжка а не непрекъснато да им пищите че продават мачове-преди два сезона погнахте Панов а сега плачете за него 
|
Съб Юли 30, 2016 9:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
miropg написа: Дебелият ще дебелее и без да дава пари за славия извинявай но не си ми на нивото, за да споря,но толкова глупости в този форум отдавна не съм чел.Тарханов е в Славия, защото това е условието руски бизнесмени да спонсорират Славия, Не Ви ли еясно че маджо намали издръжката и заради Кралев немците се отказват от стадиона,който щеше да ни носи 3 мил евро. Само Слсвия се издържа от частни средства,другите отбори са общински или на фирми с държавни поръчки -Като махнете Венци и не докарате някой милоионер отиваме в окръжна трупа като Локо -И не се правете на морални стожери на феновете на Слявия,Тези млади играчиимат нужда от подръжка а не непрекъснато да им пищите че продават мачове-преди два сезона погнахте Панов а сега плачете за него  Извинявай, но това, което пишеш не почива нито на някаква логика, нито пък на факти. WC не дава никакви пари. Общината му е дала база, дала му е автогара, а той всичко експлоатира, без да инвестира нищо. Затова и сега ще играем на други стадиони, а автогарата не прилича на нищо и не носи възможните приходи. И къде са тези руски инвестиции, че нещо не се забелязват нито по селекция, нито по развитие на базата, нито по заплати - всеки бяга с 200, след като поиграе малко в Славия. Справка - Диего, Пиргов, Панов. А, за да се върнем все пак на мача... Интересно къде беше Стефан Велков. Дори тараканата нямаше информация като го питаха журналистите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юли 30, 2016 10:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
miropg написа: Дебелият ще дебелее и без да дава пари за славия извинявай но не си ми на нивото, за да споря,но толкова глупости в този форум отдавна не съм чел.Тарханов е в Славия, защото това е условието руски бизнесмени да спонсорират Славия, Не Ви ли еясно че маджо намали издръжката и заради Кралев немците се отказват от стадиона,който щеше да ни носи 3 мил евро. Само Слсвия се издържа от частни средства,другите отбори са общински или на фирми с държавни поръчки -Като махнете Венци и не докарате някой милоионер отиваме в окръжна трупа като Локо -И не се правете на морални стожери на феновете на Слявия,Тези млади играчиимат нужда от подръжка а не непрекъснато да им пищите че продават мачове-преди два сезона погнахте Панов а сега плачете за него  И къде са тия руски бизнесмени, направо са заприиждали да ни спонсорират и се къпем в пари  Относно стадиона и т.нар. немци - цялата работа беше пунта мара и силно се съмнявам Кралев да е спирал когото и да е, просто онези си бяха класически мошеници и така. Иначе съм съгласен, че понякога се прекалява с критиките към нашите футболисти и към Тарханов.
|
Нед Юли 31, 2016 2:15 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
След загубата от новака Верея се видя истинската стойност на микренския "гранд". Ако ние бяхме излезли с по-сериозен състав срещу тях, едва ли щяхме да загубим от този посредствен хибрид, но да не се мешаме в бизнес интересите на Демби, че в него са "и ножа, и сиренцето" 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Авг 06, 2016 8:10 pm |
|
 |
|