Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ""Ботев"" (Пд) - "Славия"
Ако ще продължаваме по този начин, тоест само да губим, значи нищо хубаво не ни чака. И както и казах, ясно беше, че съдията ще ни е виновен. Единственото вярно нещо, казано от Ел Президенте, е думите му за хотелиера и приятеля на Буфон, дано наистина го глобят. Само че същото се отнася и за Буров, който си изкара не по-малко глупав червен картон. За 3 кръга имаме 3-ма изгонени и все от простотия.
|
Сря Авг 17, 2016 5:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
 Re: """Ботев""" (Пд) - "Славия"
А преди това сезон и нещо бяхме еталон за фейърплей и близо 40 мача нямахме гонен играч..
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 17, 2016 8:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами да, защото явно Иван Колев е държал на дисциплината и имахме някакъв стил. Сега сме някакъв разграден двор - не се знае какво става с Ради, със Стефан, играчите ни се държат като хулигани и примадони, не се спазва елементарна тактическа дисциплина и от простотия губим точки срещу слаби отбори. Защото и Берое, и "Ботев" са посредствени отбори, а ако бяхме малко по-добре подготвени, и с Литекс нямаше да загубим. А най-лошото е, че очевидно нищо няма да се промени и ще си караме постарому - ще се пускат неподготвени голобради момчета, които неминуемо ще правят грешки, ще ги бият здраво в много мачове и ползата ще е никаква. А руснакът не вярвам да го сменят и след 7-8 поредни загуби.  Не че той е главният проблем де.
|
Сря Авг 17, 2016 8:24 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Червените картони са плод на емоциите на получилите ги, следователно момчетата вложиха страст в играта. Нещо, за което всички обвинявахме отбора реди 2-3 години. И по-добре да получават такива картони, отколкото да гледаме плазмодии като Платини, примерно. Че няма да изпаднем е повече от сигурно. Само че дебелия трябва да направи нещо със съдиите. Втори мач ни помагат да загубим.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Авг 18, 2016 7:13 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Вратарят на Славия Марио Кирев се превърна в главно действащо лице на двубоя между "Ботев" (Пловдив) и "белите" в Коматево. Той първо направи дузпа, а след това влезе в конфликт с едно от децата, подаващи топката, заради което бе изгонен от рефера Стефан Апостолов.
"Какво се случи? Просто детето, което връща топките, се подигра с мен, това стана. Поради тази причина и аз реагирах по този начин и го ударих, след като ми я подаде. През цялото време се правеше, че ще ми я хвърли, а в този момент губехме в резултата с 1:3 и бързах да подновя играта. Казах му - "малък, дай топката", а той три пъти се направи, че ще ми я даде и не го направи. Това ме изнерви и на третия път, след като ми я подаде, го ударих с нея. Ясно е, че беше грешка това, което сторих. Изпуснах си нервите, а не трябваше да го правя. Но не знам какво да кажа и за възпитанието на децата. За мен не е нормално това, което правят тези момчета", каза Кирев пред "Тема Спорт".
"Смятам, че съм горе-долу професионалист и ще успея да го преодолея този момент. Ще спомена, че ситуацията с детето не е първата, която ми се случва. Мисля, че преди време на "Герена" падахме с 0:2, а едно малко дете ме напсува на майка. Тогава пак му исках топката, а то седеше и не ми я даваше. В онази ситуация пак се нервирах и ритнах едно от рекламните пана и то се уплаши и ми я даде, но съдията нищо не каза. Така че може би възпитанието на самите деца и юноши не е добро. Аз съм израснал в малко по-различно време, а и съм от село и още по-различни са възпитанието и манталитетът ми. Смятам, че децата на село се възпитават по друг начин", заяви още вратарят на Славия.
|
Чет Авг 18, 2016 11:37 am |
|
 |
miropg
Пристрастен
|
ОТ ОСАННА ДО РАЗПНИ ГО, КАКВО СТЕ СЕ ВТОРАЧИЛИ В ЮНОШИТЕ-ПЪРВО НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ДУЗПА. СЪС ЖЪЛТ КАРТОН,БУРОВ ПОЛУЧАВА КАРТОН ЗА РЕПЛИКА,МАРИО,СИ ГО ЗАСЛУЖИ ВТОРИЯТ,НО ДА ПОКАЖЕШ ДВА ЧЕРВЕНИ КАРТОНА,СИ Е ПРОСТО ПОДГОТОВКА ЗА МАЧА С "Левски",ЮНОШИТЕ СЛАБИ, А КАКВО А КАКВО ИГРА БРАНЕКОВ ОТЗАД ТА ПЛЮЕ.Е ПЕТКОТАЗИ ГОДИНА ЩЕ Е НУЛЕВА,НЕ ЧЕ СЪС ПРЕХВАЛЕНИТЕ ЧУЖДЕНЦИ. ПРОКОПСАХМЕ. ДЕ СИЛВА НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ,ДУДЕ ГО ЗАБОЛЯЛО ЗЪБЧЕТО, МУКАНЗА БЕЗ ДРУГА ЧЕРНИЛКА НЕ МУ СЕ ПЪТУВА,МАНЗОРО НЕ МУ ХАРЕСВА СТАТУТА,ТА И ОТ КИПЪР ГО ИЗГОНИХА ПЪТЯТ Е ЯСЕН, БГ ФУТБОЛИСТИИ ДА ТЪРСИМ ТАЛА ТИ В Б И В ГРУПИ
|
Чет Авг 18, 2016 1:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Би трябвало да сме доволни от подготовката за мача с "Левски", защото с Петков вместо Хотелиера и Джурджу или Абуд вместо Буров сме машина. 
|
Чет Авг 18, 2016 5:44 pm |
|
 |
|