БИТКАТА ЗА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не мисля, че тея 5 победи ще са по силите на нашите футболисти. Аз лично не помня кога за последно видях по-немотивиран отбор на "Славия" от този в последните 1-2 месеца. Въобще нямам представа защо упорито продължават да изпускат златни..., не ПЛАТИНЕНИ възможности за УЕФА!?! Необяснимо е за мен! То в вярно е, че всички са еднакво слаби и за това стана интересно първенството (поне донякъде), ама такова раздаване на точки от наша страна... Плюс това мисля, че си играхе абсолютно честно и извода и, че нашите толкоз си могат. А и нещо кредита на доверие, който бях дал на Хубчев взе да се изпарява с бързи темпове, та да не кажа, че скоро ще свърши...
|
Пон Май 02, 2005 5:22 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Не мога да разбера откъде тази увереност, че Литекс "ще пусне" на ЦСКА. Червените нямат нито една победа в Ловеч откакто този отбор играе в А група (още от времето ЛЕКС 1995-1996). В най-добрия случай смятам, че може да завършат наравно. Равенство, което нас изобщо не ни устройва.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пон Май 02, 2005 5:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Все пак да се надяваме, че някъде ще сгрешат. Обаче....дори Литекс да не вземе точка до края, нашите също трябва да се напънат, за да ги изпреварим. Точно тази част - нашето представяне- ме притеснява.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 02, 2005 8:31 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Dobre be az 1 ne moga da razbera - minalia sezon po tova vreme nie si biahme tvurdo 5ti i togava naistina niamashe za kakvo da igraem , a sega kogato vsichko za koeto mechtaiat te i nie na tozi etap e pred tiah i triabva malko da se napunat - te ne go praviat! Daje si mislia che minalia sezon igraha po-dobre , moje bi zashtoto sa bili po-osvobodeni ne znam!
Kakto i da e , dano da se motivirat i da ni zaradvat nas , a i sebe si s pobedi i klasirane za UEFA!
Вто Май 03, 2005 10:15 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Знаете ли... Миналата година бяхме изостанали много по това време, но имахме доста по- голяма преднина от шестия в класирането. Положението беше "ни напред, ни назад". Сега обацхе сме само на 7 тоцхки от Локо София. А ако им прибавим 3-те точки, които им отнеха в началото на сезона... реалната разлика става само 4 точки... Нищо разлика! И да не забравяме, че през есента и зимата се намираха авторитетни анализатори, които почти ги бяха отписали дори от А група. Можете да си представите значи колко са се засилили водещите отбори....
|
Вто Май 03, 2005 10:38 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Знаете, че за букмейкърите са много важни тенденциите в представянето на отборите. Не знам точните причини, но са се спрели на последните 6 мача на даден клуб, за да прогнозират насоките на представянето. Така е навсякъде по света, така е и с Еврофутбол. Ето класирането в А група на базата на последните 6 мача, които за Славия съвпадат с идването на Хубчев.
Цитат: 1. ЦСКА 16 2. "Левски" 15 3. Локо Пд 12 4. Локо Сф 10 5.Берое 10 6. Литекс 10 7. Славия 9 8. Нафтекс 9 и т.н.
Доста сме изпуснали парата, а не срещнахме кой знае какви съперници...
|
Чет Май 05, 2005 3:13 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Пет Май 06, 2005 4:25 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Безхаберни сме...и най-вече безхаберно е ръководството...Твърдо не вярвам, че ще сме четвърти, пък дано ме опровергаят...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Съб Май 07, 2005 12:10 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Count Vampirium написа: :cry:  mnogo lo6o se dunime ... dano tova spre v nai-skoro vreme ...
Споко, ще спре. След около 3-4 седмици ще спре когато приключи и първенството. Крайното класиране е ясно - първи са Цска, следват "Левски", локо пд, Литекс и Славия......я задържим петото място, я ни минат локото сф. Какво щастие ще е за смешната им агитка, ще имат да лаят и да се радват. Мисълта ми е, че шанс за 4тото място нямаме. Колкото и да ми се иска няма как да стане. Още повече, че няма да вземем нищо и от мача с Пирин....най-много точка:(
Нещата ги виждам така - оставаме на 5то място, за пореден път няма за какво да се готвим лятото. Продаваме Благо и Чаво я на "Левски" я на Цска. Може и по Турция някъде. Без тях следващия сезон заемаме ролята на локо сф от есенния полусезон. Ще треперим дали ще оцелеем. Само дето пролетта няма да си отдъхнем както го направиха локомотивци, а ще продължим да треперим. Истината е една - Благо и Чаво носят отбора на гърба си. Имаме играчи, с каквито малко отбори могат да се похвалят - Стойков, Мечечиев, Владимиров, Армандо и още и още....Играчи, които с минимални усилия ще ни вкарат в.... Б група 
|
Съб Май 07, 2005 5:58 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
makaveli написа: Count Vampirium написа: :cry:  mnogo lo6o se dunime ... dano tova spre v nai-skoro vreme ... Споко, ще спре. След около 3-4 седмици ще спре когато приключи и първенството. Крайното класиране е ясно - първи са Цска, следват "Левски", локо пд, Литекс и Славия......я задържим петото място, я ни минат локото сф. Какво щастие ще е за смешната им агитка, ще имат да лаят и да се радват. Мисълта ми е, че шанс за 4тото място нямаме. Колкото и да ми се иска няма как да стане. Още повече, че няма да вземем нищо и от мача с Пирин....най-много точка:( Нещата ги виждам така - оставаме на 5то място, за пореден път няма за какво да се готвим лятото. Продаваме Благо и Чаво я на "Левски" я на Цска. Може и по Турция някъде. Без тях следващия сезон заемаме ролята на локо сф от есенния полусезон. Ще треперим дали ще оцелеем. Само дето пролетта няма да си отдъхнем както го направиха локомотивци, а ще продължим да треперим. Истината е една - Благо и Чаво носят отбора на гърба си. Имаме играчи, с каквито малко отбори могат да се похвалят - Стойков, Мечечиев, Владимиров, Армандо и още и още....Играчи, които с минимални усилия ще ни вкарат в.... Б група 
За жалост си много много прав 
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Май 07, 2005 7:38 pm |
|
 |
|