Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:10 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: БАН да се премести в село Микре при Гриша Ганчев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов поднови атаката си към Литекс. "След 29 мача най-накрая им свириха дузпа. Добре, че дойде този двубой със съперник като Черноморец Балчик, че да я отсъдят. Сигурен съм, че още дълго време това няма да се случи отново", изтъкна Стефанов.

Той отново иронизира ръководството на ловешкия клуб. "Направо предлагам Българската академия на науките да се премести в село Микре. От това, което струи от официалния сайт на Литекс, личи, че там са най-интелигентните, най-образованите и най-прогресивно мислещите хора в цялата страна".

"Някои дори имат по три висши образования. И без това в София БАН има страхотни проблеми, в Микре те ще бъдат решени", прогнозира шефът на Славия.

Той не подмина и нападките към него от страна на бившия национален селекционер Станимир Стоилов. "Аз на негово място и дума нямаше да обелвам за евротурнири. Едно е да играеш на международната сцена с успех, а друго е да се връщаш като посерко след всеки мач. Та Мъри го разкриха навсякъде - с националния не го биха само там, където не игра".

"В "Левски" не го биха, а го пребиха. В Ловеч Гришата го разкри и го изхвърли с шут в дупето. На мен работата ми не е да играя или да съм треньор, а да плащам на такива като него. И понеже и аз го разкрих, си намерих други, на които да плащам".

"Горд съм, че съм изградил база, в която тренират 550 деца, горд съм, че от 16 години давам парите си за Славия, горд съм, че нямам нищо общо с него. А той трябва да си мълчи и да е много ниско до земята. Достатъчно красноречиво е, че никой не го иска за треньор", каза Стефанов.

Пон Ное 22, 2010 8:11 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Джайеоба става само за пиколо

"Етър какво искат от съдията"

Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път не измени на хапливия си стил. Босът на "белите" сподели, че нападателят на Етър Екундайо Джайеоба става само за пиколо в хотел.

Стефанов е доста учуден от претенциите на Етър за съдийството в мача за Купата на България между двата тима.

"Какви претенции могат да имат към съдията? Това са смешни неща! Този Чичо Дайо освен да го назначат за пиколо в някой хотел, не виждам друга каква работа може да свърши. Само ръгаше нашите момчета с лакти", сподели Венци Стефанов.

Живот :lol: :lol:

Пон Дек 06, 2010 12:45 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Дайо ли е ,Бай Ганьо ли е трябваше да получи червен картон за 2те си симулации!Да не рИват много уилавите.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Дек 06, 2010 7:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Президентът на Славия Венцислав Стефанов говори пред репортери след днешната победа на Славия над третодивизионния Пирин Разлог с 1:0 в контрола, обяснявайки ситуацията с освободените от тима Йордан Петков и Тодор Колев.

„Това са пълни глупости, че двамата са освободени от Славия. На Йордан Петков му е предложен пост в щаба на Емил Велев като помощник треньор, а за Тодор Колев търсим други варианти за продължаване на кариерата му в чужбина. Треньорът е решил да подмладява отбора и моля ви се, не търсете под вола теле. Изкарахте го че сме ги били с пръчки и камъни. И двамата са дали много на Славия и за това ще направя всичко възможно да е добре и за тях, и за нас. Не искам да бъда вулгарен само ще ви кажа, че ситуацията няма нищо общо с мача с "Левски", ако беше така, щяхме ли да му предлагаме на Петков да става част от треньорския щаб?” – сподели Венци Стефанов.

Относно представянето на белите през изминалия полусезон, босът на Славия го определи като „горе-долу”. „Най-точната оценка е на феновете на отбора, а те както знаете са интелигентни хора. Щом те мислят, че отборът върви в правилната посока, това е голямата награда”, добави босът на Славия.

Вто Дек 07, 2010 9:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов за Попов: Няма да коментирам хора, които са под 10 дихона тъпота

Президентът на Славия Венцислав Стефанов не пропусна отново да се заяде с президента на Литекс Трифон Попов. Босът на „белите” заяви, че няма намерение да коментира хора, които са под 10 дихона тъпота.

„Най-важното е футболният съюз да направи така, че мачовете да не се играят през седмицата, а да са през уикенда. Важното е футболистите да се подготвят добре. Положителните неща през полусезона са повече. Отборът придобива самочувствие, а треньорът си върши работа. Надяваме се през втория полусезон отборът да изглежда още по-добре. Не сме от клубовете, които са заплашени от финансов колапс”, коментира Стефанов.

„Надяваме се след направената подготовка отборът да изглежда още по-добре. Ние имаме достатъчно футболисти. Необходимо е отборът да се обиграе и футболистите да дават максимума от себе си. Аз искам отборът да стигне до евротурнирите и смятам, че това е реално. Преки пътища няма. Нито ЦСКА ще е този ЦСКА, който е подценяван, нито другите отбори ще изглеждат по същия начин. Аз нямам намерение да купувам нито един футболист от Черноморец. Ръководството на Славия разчита на футболистите, които в момента са в отбора. Треньорът прецени, че през следващия полусезон ще работи без Йордан Петков и Тодор Колев и ще даде шанс за изява на по-младите футболисти”, добави президентът на Славия.

„Славия има потенциала и се надявам да се развие. На пролет нещата в българския футбол ще изглеждат доста по-различно. Финансовата криза се отразява на Бил Гейтс и е нормално да се отрази и на българските отбори. Два-три отбора имат сериозни проблеми, но тя влияе и на всички отбори. Не може един магазинер да ми дава оценка. Оценка може да ми дава само Гриша Ганчев. Не мога да правя коментар на хора, които са под 10 дихона тъпота”, каза още Венци Стефанов.

Пон Дек 13, 2010 11:36 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Сто години "Левски" на куково лято

Те са най-старият клуб, ама в Персийския залив, каза босът на белите

Босът на Славия Венци Стефанов изрева като лъв срещу Тодор Батков. Вчера собственикът на "Левски" извади документи, с които твърдеше, че неговият клуб е създаден на 10 май 1911 г. Досега се считаше, че "Левски" е основан през 1914 г., така пише във всички официални документи. Историографията на Герена също сочи това. Батков обаче показа по телевизията протокол, според който "Левски" е възникнал три години по-рано. Така излезе, че сините са най-старият футболен клуб в България и догодина ще честват един век юбилей.
Това обаче не се понрави на Венци Стефанов, неговият клуб Славия се води най-старият в София, създаден през 1913 г.
- Ще честват сто години на куково лято - каза Стефанов. - Сигурно са най-старият клуб, ама в Персийския залив. Що за глупости са това. Много уважавам г-н Батков, но това са нелепи неща.
Венци добави, че в Славия всичко е ясно около историята на клуба. Има си учредителен протокол, който и до днес се пази в клуба. На тържествата през април по случай поредната годишнина от основаването на клуба копие от протокола дори беше раздавано на заслужили слависти.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нед Дек 19, 2010 11:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не може да му се отрече на Венци, че винаги защитава интересите на Славия в такива случай.

п.с. Имам един познат дядо левскар на около 80 год.. вика за 1911: пълни глупости , как никой човек не каза нещо през годините ,а сега след 100год. изведнъж документи...

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Дек 20, 2010 12:51 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Много яко интервю (виж видеото), което не знам защо сме пропуснали да отбележим.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2704137

Вто Дек 21, 2010 11:06 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... _e_sazdal_“Levski_za_da_ima_s_kogo_da_igrae_“Slaviya.html
Господ е създал “"Левски"”, за да има с кого да играе “Славия”

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Дек 22, 2010 11:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дайте да събреме някой лев да купим нова риза на Венци за Коледа е от два месеца ходи с тази.Фешън е но.........

Сря Дек 22, 2010 2:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 130  Следваща