Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 8:53 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Това със стадиона дано приключи колкото се може по-скоро и да стане ясно ще го има ли или не, защото Свинята очевидно мисли само за евентуалната сделка, оставил е всичко друго на самотек и не вижда или не иска да види колко лошо ни е положението.

Вто Окт 01, 2013 8:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Търси се кръстник за новия стадион
http://www.novsport.com/news765241_1061.html

Чет Окт 03, 2013 8:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Венци Арена :roll:

Чет Окт 03, 2013 9:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

seth написа:
staev10 написа:
Нещата не са както трябва от самата глава на проекта.

Първо кой е назначил жена да ръководи такъв проект и въобще тази жена явно не се е доближавала до спортно мероприятие за да говори само за ЦСКА, явно не знае колко публика и какъв потенциал има Славия(За Венци си знаем, че не го е осъзнал и не го интересува)

Ако се направи един хубав, модерен стадион и се уговори стабилно финансиране на Славия - не да се дават 5млн за ЦСКА и 2млн. за Славия, а примерно 5 за Славия и епизодично всички отбори от България да играят на този стадион мачовете си от Европейските турнири, дербита могат да се играя там и тн.

При тази ситуация Славия да влиза в 5цатата всяка година и публиката ще се умножи, да не говорим, че с това могат да дойдат и повече резултати.

За първо място не можем да се борим при положение, че Луди-пари-горец струват на Домусчиев по 10млн. на година.

Накрая простотията на Венци и нежеланието да се инвестира в БГ "бизнесмените" ще ни остави без нищо.

Според мен в Славия са нужни далеч по-малки, но трайни и на място инвестиции и Амфетаминения и 100 млн да вади ще му е трудно да ни надмине. Не подценявайте разликата между голям отбор и богат отбор. Богаташите от Сити и за 200 години няма да минат големия Юнайтед. Не че Юнайтед за някъде се е засилил, но Сити винаги ще е №2 в Манчестър, а може и №3 ( след Олдъм също).

Не съм съгласен.

Сега на Манчестър Юн му дойде треньор за чудо и приказ, който бързо бързо ще им смъкне реномето и за няколко години отборът ще загуби своя блясък.

Ман Сити в момента, с изключение на слабите от време на време игри, са вече трайно настанени в тройката, ако това остане така до няколко години ще изместят Ман Ю от първи отбор на Манчестър.

Да, Лудогорец са от малък град, нямат история, но ето сега си бият ПСВ, в класирането са първи, разликата между нас и тях е точно в парите.
Нали Домусчиев и Ганчев обясняваха защо не искат да взимат ЦСКА, защото ако на село им струва 10млн. издръжката, то в София ще бъде 20млн.

Искат си се доста инвестиции, всичко опира до пари, около Славия няма никаква реклама, никакъв маркетинг, фенклуба ни го няма - предо 10 години имаше много повече активност, резултатите са трагични, играта отблъсква и най-големия фен.

Ние се превръщаме в малък отбор, а Лудогорец в голям, колкото и да не ни се иска..

И не в момента не виждам разликата между голям и малък отбор - виждам разликата между предприемчив и огрухтял президент, а резултата се вижда на терена и по трибуните.

Чет Окт 03, 2013 2:33 pm
Профил
Администратор
Аватар

Ау, това изобщо не е така. Мойс е единственият, на когото не му бяха отпуснати пари за селекция, даже със зор си взе любимеца Фелаини. Зимата ще му дадат 100 млн паунда и ако не сглоби отбор максимум до една календарна година е пътник. И при това положение, при паднал Юнайтед, Сити пак ще налапа джама, защото други три традиционни тима - Арсенал, Ливърпул и Тотнъм показват много по-качествен футбол. Та дали Сити ще е 3ти, а Юнайтед 4ти или 5ти не е от съществено значение. 100 години Сити няма да превари Юнайтед по титли на Англия, 200 години по евроуспехи. А по евроуспехи няма да превари друг традиционен тим като Ливърпул и 300 години.
Ганчев доста се облизва на ЦСКА и беше готов да затрие Литекс. Същото се отнася и за Домуса и за всеки селски президент с душа под наем.
Лудогорец след няколко месеца до година ще сдаде титлата, а след 5 няма и да ги търсим къде се търкалят по дивизиите.
За президента си прав и горното ми мнение е в унисон в това, а не противоречи на този ред на мисли.

Чет Окт 03, 2013 3:35 pm
Профил WWW
Луд за връзване

seth написа:
Ау, това изобщо не е така. Мойс е единственият, на когото не му бяха отпуснати пари за селекция, даже със зор си взе любимеца Фелаини. Зимата ще му дадат 100 млн паунда и ако не сглоби отбор максимум до една календарна година е пътник. И при това положение, при паднал Юнайтед, Сити пак ще налапа джама, защото други три традиционни тима - Арсенал, Ливърпул и Тотнъм показват много по-качествен футбол. Та дали Сити ще е 3ти, а Юнайтед 4ти или 5ти не е от съществено значение. 100 години Сити няма да превари Юнайтед по титли на Англия, 200 години по евроуспехи. А по евроуспехи няма да превари друг традиционен тим като Ливърпул и 300 години.
Ганчев доста се облизва на ЦСКА и беше готов да затрие Литекс. Същото се отнася и за Домуса и за всеки селски президент с душа под наем.
Лудогорец след няколко месеца до година ще сдаде титлата, а след 5 няма и да ги търсим къде се търкалят по дивизиите.
За президента си прав и горното ми мнение е в унисон в това, а не противоречи на този ред на мисли.

Манчестър да се оправят. Общо взето английското първенство, както и всяко чуждо, ми е все едно, гледам ги за забавление и до там.

Лудогорец са най-хубавото нещо, което се случи на българския футбол последните 10-15 може би и 20 години. Дано не стане така, както казваш, отдавам мнението ти по-скоро на някаква ненужна антипатия, която изпитваш към тях. Стискаме им палци и победа довечера!

А както каза колегата по-горе, най-после борба и за нас тая година! Да не изпаднем! Ще видим дали Венци е направил някакви сметки и този път и дали ще излезнат верни! А ако изпаднем... еми че кой друг отбор би го заслужил повече от нас?!

Последна промяна asterix на Пет Окт 04, 2013 9:13 am, променена общо 1 път

Чет Окт 03, 2013 3:45 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Лудогорец няма да сдаде титлата. Шампиони са и тази година!

Чет Окт 03, 2013 4:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Както е тръгнало, много по-вероятно е ние да изчезнем, отколкото Лудогорец :wink: Домусчиев направи повече за 3 години, отколкото Шкембака за близо 20, няма какво да говорим. Никой няма да инвестира в Славия, дори и да иска, защото всеки знае кой държи отбора и с какво се занимава този тим. Мутрите не пускат никого да припари до златната им кокошка. :wink: Славия някога е БИЛА голям отбор, в момента е нищо.

Чет Окт 03, 2013 4:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Нов стадион ще има, независимо от ЦСКА

„Нов стадион ще има, независимо дали ЦСКА искат или не. Това е сигурно“, заяви за Гонг президентът на Славия Венцислав Стефанов. Той говори по темата за евентуално ново съоръжение, което да се използва съвместно от белите и "армейците".

„Да съм в напрегнати отношения с ЦСКА? Аз не знам кой е ЦСКА. Вие знаете ли? ЦСКА все още представляват Митко и Иво. Другите хора не са се показали, аз не знам с кой да разговарям. Никой не отиде при хората от Германия, който идваха да преговарят за стадиона, да се представи:аз съм собственикът, аз съм президентът... Идваха някакви хора, но те с нищо не показаха, че отговарят за финансите, за отбора.

Този стадион 25 години няма да е на Славия, той ще бъде на всички. Хората си правят сметка, искат стадионът да има запълняемост, за да се изплати тази инвестиция .Не току-така искат да дават 5 милиона на ЦСКА и 3 на Славия. Не мога да разбера ние, българите, малоумни ли сме прости ли сме, хората ти предлагат да направят нещо в тази държава, където 25 години един пирон не е забит, а ние сме седнали да се пазарим и да говорим глупости от 1001 нощ, нашият дом, ЦСКА и тем подобни. На този стадион ще играе националният отбор,младежки, юношески гарнитури. Не разбирате ли, че през 2015 ние няма да имаме един стадион, на който да се играят мачове от евротурнирите“, обясни Венцислав Стефанов.

Босът на белите сподели и своите очаквания за двубоя Славия-ЦСКА в събота: “Не мога да очаквам нищо друго, освен победа. Нашите момчета знаят, че вече нямат право на грешка. ЦСКА си е ЦСКА, ние няма какво да губим, да му мислят те“.

Чет Окт 03, 2013 4:57 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Вчера ходих на студа да подкрепя Лудогорец и те ми създадоха такъв кеф, какъвто Славия не ми е създавала последните 15 години. Всякакви сравнения с Лудогорец са направо смешни.

Последна промяна asterix на Пет Окт 04, 2013 9:36 am, променена общо 2 пъти

Пет Окт 04, 2013 9:14 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 109  Следваща