Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:57 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз също не съм във възторг от селекцията - на практика вземеме само свободни агенти.Може би само за Том да сме платили трансферна сума.Но отношенията между Коко Динев и ВС май са съвсем отделна тема.

Пет Дек 31, 2010 6:04 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Венцеслав Стефанов даде обширно интервю за алжирското електронно издание "Le buteur". В него президентът на Славия коментира трансфера на Райс М'Боли в Криля Советов и опонира на тезата на арабите, че руският клуб е малка лъжица за устата на вратаря на алжирския национален отбор. За капак в публикацията Венцеслав е прекръстен на Станислав.

Публикуваме материала без съкращения:

"След няколко опита най-сетне открихме вечно пътуващия президент на Славия София - Станислав Стефанов. В това интервю той отговаря на въпроси по отношение на трансфера на нападателя на алжирския национален вратар Раис М'Боли в руския клуб Криля Советов Самара.

Здравейте,господин председател, Честита Нова Година ...
- Благодаря ти, най-добри пожелания и щастлива нова година. Да, аз съм на ваше разположение.
Да започваме - М'Боли е продаден на клуб от Русия, може ли да ни кажете защо?
- За да бъда честен, ние нямахме друг избор. След като много внимателно прегледа всички оферти, М'Боли се съгласи да приеме офертата от Криля Советов Самара. Вие казвате, че е в малък клуб, но аз не съм напълно съгласен с вас.
Казвам това, защото в интервю, което ни даде по-рано, ти каза, че мястото на М'Боли е в Реал Мадрид ...
- На 100% стоя зад това, което казах. От чисто техническа гледна точка М'Боли притежава изключителни качества, рядкост за вратарите в наши дни. Аз ще кажа, че големите европейски клубове не разполагат с вратар като него. Но ние получихме интересна оферта от Самара и решихме да финализираме този трансфер още тази зима.
Защо не изчака летния трансферен прозорец, за да го продадеш?
- Вие със сигурност знаете, че M'Боли е в България за една година и половина. Играчът е убеден, че е дошло времето за него да промени въздуха. Той имаше още шест месеца договор със Славия, но той не искаше да чака, той избра да си тръгне.
Така че той беше този, който реши да напусне ...
- Не можех да го задържа против волята му. ЦСКА предложи оферта, която бихме могли да обмислим и, може би, приемем, но М'Боли вече беше взел своето решение.
Мислиш ли, че той е избрал, а не е бил убеден насила?
- Ясно е, че той беше този, който реши да напусне и ние се съобразихме с желанието му. За да бъда честен с вас, аз предпочитам да запази силната връзка, която ме свързва с един играч, който ми е като син."

http://www.livesport.bg/news/football/s ... MBoli.html

Пон Яну 03, 2011 6:55 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебелия признава истината - бил е готов да шитне Мболи на чорбарите /а вероятно и Галин Иванов/.Вълкът козината си мени но нрава не.

Пон Яну 03, 2011 8:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
Дебелия признава истината - бил е готов да шитне Мболи на чорбарите /а вероятно и Галин Иванов/.Вълкът козината си мени но нрава не.

Според мен по-скоро споменава офертата на чорбарите с цел да покаже на алжирците, че е имало и други варианти и че М'Боли сам си е избрал Криля Советов, а не е бил насилван. Един вид: "аз имах и по-добра оферта, но М'Боли искаше в Русия". Едва ли е мислел да го продаде на чорбетата, при положение че те дължат пари на всички, вкл. и на Славия за наема на М'Боли. Венци е алчен, но не е тъп.

Това с евротурнирите ще го повярвам, като се класираме. Иначе той ако иска може да обяви и че целта е да вземем КЕШ до 2020-а. Приказките са лесни.

Пон Яну 03, 2011 8:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов: Ще се гръмна, ако Литекс не бие донорите си

Студът бавно, но сигурно сковава България, докато футболните отбори у нас водят трескава двумесечна подготовка за старта на втория полусезон в първенството. Скандалите, както обикновено, са ежедневие във всички отбори от А група и най-вече в "Левски", където бивши и настоящи футболисти и директори водят истинска медийна война. През това време шефът на Славия Венцеслав Стефанов се наслаждава на слънчева ваканция на остров Мавриций в Индийския океан, но въпреки това се информира за случващото се у нас. :lol: :lol: :lol:

Г-н Стефанов, в списъка с националите на Лотар Матеус за срещата с Естония отново няма нито един футболист на Славия, а предишния път Виктор Генев получи повиквателна...
- Матеус така си е преценил, той има право сам да си определя повиквателните.

Преди обаче казвахте, че хора от БФС му подсказват кого да взима в тима...
- Поживем - увидим, както казват руснаците. За мен обаче е любопитно защо Генев е останал извън състава Все пак той не взе и минута участие в предишната контрола, а в периода след това имаше ваканция и селекционерът няма как да е разбрал дали играчът е във форма, или не е. Истината ще се види на двубоя - сигурно ще има организиран чартър, все пак много журналисти ще искат да гледат този мач.

Матеус бе казал, че иска силен европейски противник в контролата. Естония такъв ли е?
- Ами за нас вече си е силен, няма какво да се лъжем.

В щаба на Матеус вече има един асистент по-малко, след като Цанко Цветанов отиде при Мъри Стоилов в Анортозис...
- Не съм аз човекът, който да дава съвети на Лотар, но ми се струва, че той може да се оправи и без повече помощници срещу Естония. Има достатъчно време до следващата квалификация, в което човекът да направи избор.

Ще успее ли Стоилов в треньорския си ангажимент в Кипър?
- Стоилов? Аз вече съм го забравил този човек.

Как ще коментирате скандала в "Левски" от последните дни - Георги Петков обвини Тодор Батков, че реди състава на сините. Георги Иванов пък му отвърна, че говори глупости, след като си е взел компенсация в размер на 80 хиляди евро?
- Не ми се вярва това, което казва Георги Петков, да е много вярно. Силата на Тодор Батков е в правото, все пак той е юрист и основната му дейност е именно тази. Колкото до Гошо - той е добро момче, което аз и до днес продължавам много да уважавам. Но винаги съм бил привърженик на принципа, че не бива да плюеш в кладенеца, от който си пил вода.

Възможно ли е атаката на Петков да е била консултирана с някого?
- Не ми се вярва. Според мен Гошо е останал много обиден от начина, по който се раздели с "Левски", и затова е казал някои неща, без много-много да ги премисли. Все още смятам, че той е един изключителен вратар. Вече друг е въпросът за отношенията му с ръководството на сините.

Какво става със селекцията в Славия? Защо пропадна трансферът на Евертон Джилио-Том?
- Не знам. Той лично ми стисна ръката, бяхме се договорили да заиграе при нас. Оказа се, че не обича да държи на думата си. Бяхме пратили хора на летището, очаквахме да го вземем и той да се включи в подготовката на Славия. Сега чета, че нещо правил някъде из Пловдив.

Ще го вземете ли, ако все пак се отвори възможност?
- А кой е този Том, че да се занимаваме с него още? Дадохме му шанс, видяхте как се отнесе с нас. И той вече за мен е като Мъри Стоилов - забравен. Имаше едно такова момче, Станимир се казваше, поритваше едно време в Славия, яде бял хляб при нас. Вече едва си спомням за него.

Ще търсите ли още халфове - все пак Попара се контузи и останахте само с един дефанзивен полузащитник?
- Нека оставим с въпросите около селекцията да се занимава изцяло Емил Велев.

Какво очаквате да направи Славия през втория полусезон.
-Убеден съм, че отборът ще е много по-силен, отколкото през есента.

Струва ли ви се нормално още през зимата отбори от А група, най-висшето ниво на българския футбол, да не знаят дали ще продължат участието си в първенството?
- Не. Според мен БФС трябва да изисква от всички отбори още преди началото на шампионата да предоставят гаранции за финансова стабилност доказателства, че могат да издържат и да завършат сезона.

А не е ли случващото се поредният сигнал, че броят на отборите в А група трябва да се намали?
- Още преди 10 години го предложих това. Настоявал съм за промяната, гласувал съм за нея на заседания на Изпълкома на БФС и на Управителния съвет на ПфЛ. Уви, винаги е надделявало мнението да останат повече тимове. Логично - все пак в ПФЛ 40 клуба имат представители, повечето от тях са от Б група, а като прибавим вота и на долната половина от елитните тимове, мнозинството им е гарантирано.

Предрешена ли е битката за титлата в полза на Литекс?
- Според мен не. Ако през втория полусезон съдийството има малко по-друг облик, нищо не се знае. Но няма какво да се лъжем - Литекс напролет започва с 12 сигурни точки. Защото в групата има отбори като Видима-Раковски, Монтана и Калиакра. Ако някой от тях вземе точки от Литекс, аз ще се гръмна. Защото това са клубове, които са пряко свързани с Ловеч. Някои от тях влязоха в елита благодарение на оранжевите, други все още са в него пак заради тях. И си играят ролята на донори, като дойдат срещите с Литекс.

Не отмина ли вече времето на сателитните системи?
- Ами, както виждате, не е отминало. Академиците от Покрития мост го доказват. Още повече че в момента "Левски" и ЦСКА не са на нивото си отпреди години, а това прави нещата по-лесни за Гриша Ганчев. Но все пак нищо не се знае, може напролет и друг отбор да стане шампион. Лошото в методите на ловчанлии е, че после излизат в Европа и там истината лъсва. Но какво да се прави - така ще е, докато някои хора смятат, че техният начин е единственият да печелят титли в България.

Докъде стигна проектът за монтиране на осветление на стадион "Славия"?
- Нещата вървят бавно, но напред. Дано тази година вече имаме ясна визия кога точно ще го изградим. Надявам се, че в рамките на една година от този момент ще поставим лампите.
:lol: :lol: :lol:

"Тема Спорт"

Сря Яну 26, 2011 12:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов пред Livesport.bg: Надявам се, че сме помогнали на Израел да излезе от кризата, дано използват разумно парите ни

„Набелязали сме още едно попълнение, името му засега остава строго секретно“, заяви шефът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира в типичен стил завършилата контрола с втородивизионния Лудогорец (0:0). Ето какво заяви благодетелят на "белите":

„Доволен съм от играта на момчетата. Не е изключено да купим някой нов. За момента обаче няма да издавам кой е набелязаният. Интерес към наши футболисти пък продължава да има, от страна на Арминия Билефелд“, заяви Стефанов.

„Не сме решили още нещата с израелската авиокомпания. С тези пари, с които изгоряхме, можехме да вземем топки за школата, а вместо това ще платим заплати на израелски работници. Както и да е. Дано поне им помогнем в тази криза“, добави „белият“ бос.

http://football.sportal.bg/news.php?news=283412

Пет Яну 28, 2011 5:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

http://video.gong.bg/?vid=KOX8XUBB4B1R :lol:

Съб Яну 29, 2011 12:34 am
Профил
Луд за връзване

„Очаквам Емил Велев да скъса футболистите от тренировки и да има резултати от това, което правят. Най-важното обаче е всички да се върнат живи и здрави, да няма контузени. Дай боже през новия сезон да покажат истинските си възможности”, заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов при заминаването на Славия за втория зимен подготвителен лагер в турския курорт Сиде.

„Нищо не мога да Ви кажа за руския футболист, защото и аз не съм го виждал. Всичко останало ще бъдат спекулации. Със сигурност ще продаваме футболисти, стига някой да ги иска. А както виждате има”, добави белият бос.

„Не съм доволен от резултатите в контролите дотук. Как можеш да загубиш от третодивизионен отбор – Разлог?”, категоричен бе Стефанов. „Не лежи на това рамо!”, вметна той след като му бе подсказано, че резултатите в контролите не са важни.

„Убеден съм, че Славия ще е по-силна през пролетта. Винаги можем да стигнем до евротурнирите ако решим. Като преспя ще Ви кажа дали съм решил”, категоричен бе радетелят за справедливост в българския футбол, намеквайки индиректно за последната шампионска титла на Славия от 1996 година.

„Дали следя съперниците ни? В "Левски" следят Гара Дембеле да не се напие! Ние такива проблеми нямаме! Наблюдавам ги, но чак да ги следя... Да е живо и здраво момчето. Радвам се да играе и да вкарва голове. Надявам се не на Славия”, каза още Стефанов.

„Надявам се през пролетта футболът ни да ни радва повече. И Вие да пишете по-малко глупости. Пратихте на Дениран брат му къде ли не. Като няма какво да пишете си измисляте всякакви неща. Поне не го правете на мой гръб”, пробва да даде акъл на журналистите президенът на Славия използвайки похватите на добрия си приятел Иван Славков.

„Ние имаме Бербатов, тръгнали сте да се мерите с Гара Дембеле. Къде е Лом, къде е Лондон”, продължи в типичния си стил Стефанов, показвайки, че скоро не е обновявал репертоара си от бисери. „Имаме най-добрия футболист на Острова, седнал си тук да ми говориш за Дембеле. Не прави такива сравнения, че се излагаш”, скара се белия бос на журналист, след въпрос дали е добре за българския футбол, че Гара остава у нас.

„Бербатов ни иска, но да работи с коректни хора, а не с такива, които го плюят. Той си има кусури и си ги признава, но не иска да го използват за изтривалка в българския футбол, да си измиват ръцете винаги с него. Той ще бъде икона”, сигурен бе Венци.

„Мисля, че не е редно аз да коментирам „случая Карвальо”. Все пак сме колеги с шефовете на "Левски". По принцип аз бих взел друго решение, но това си е проблем на „сините”, каза Венци въздържайки се от коментар по някоя тема може би за пръв път в кариерата си на футболен деятел.

„От контролата с Естония очаквам да видя нещо хубаво. Дай боже националите ни най-накрая да ни зарадват. Доста време чакаме. Изживяхме цяла епоха на правилен футбол. Сега белким да имаме епоха на резултатен футбол. Защото с правилния видяхме докъде го докарахме”, завърши Венцислав Стефанов.

Сря Фев 02, 2011 11:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Нищо ново под слънцето - всички знаем че ще играем в Европа когато той благоволи.

Сря Фев 02, 2011 11:36 am
Профил
Модератор
Аватар

Пънч си има специално бусче :lol:
http://slavia.sportal.bg/news.php?news= ... 14&champ=1
http://prikachi.com/images/980/2938980c.jpg

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Фев 02, 2011 7:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 130  Следваща